ח ו" ח פורום יקרות !!!!

yossi iv

New member
ח ו" ח פורום יקרות !!!!

אנו במיכא"ל ואני באופן אישי ,מאחלים לכם חופשה נעימה ומתוקה. אתם מוזמנים לקרוא את דיברי הפתיחה שלי אליכם(בכניסה) אחרי שהכרתי אתכם ,זאת כהכנה לאירוע, מיוחד במינו, שאני מתכנן עבורכם...בקרוב.. באהבה.
 

חלמית

New member
מילים כדורבנות! ../images/Emo6.gif

איזה אירוע? בדיוק המיסתוריות שמתאימה למנחה מיכא"ל...
 

Guest2112

New member
כמה מיכא"ליסטי מצדך...

וחשבתי שלא יהיו עוד אנשים שאוכל לנסות לפענח אותם עם סיום הקורס, מזל שפתחו את הפורום הזה
 

yossi iv

New member
חברות/רי פורום יקרות/ים ....

אני מתכוון לתכנן מפגש לכולנו יחד (למשהו כמו 40 חברי הפורום קבועים וחבריהם,ונכלול גם את המנחים שלנו) . אני מדמיין את המפגש בעיני רוחי , הוא יהיה חוויתי ומענג ומרגש מאין כמוהו... ארצה לשמוע את דעותיכם ורעיונותיכם על אופי המפגש,איך הוא יראה, תכניו, דברים ונושאים ופעילויות מיוחדות, ואז לגבש ביחד איתכם , את אופי המפגש.(את המקום והתאריך נקבע בסוף). חשוב שאתם,תקחו חלק פעיל בהכנת ובהעברת המפגש, כל אחד יוכל כמובן לדבר במפגש על כל נושא שיחפוץ או להעביר איזושהיא פעילות סדנאית מיכא"לית. שלכם באהבה
 

Kitty from HELL

New member
אחלה רעיון...

אבל יש לרובנו תגבורים בחופש הזה... ואיפה אתה חושב לעשות את המפגש.. כלומר באיזה עיר?
 

SadClown

New member
רעיון ממש מצויין.

גם יהיה נפלא לראות את המנחים שוב. אבל לדעתי לא כדאי שזה יהיה בחופש פסח אלא בחופש הגדול... ככה הפורום יוכל לגדול יותר כי הוא עדיין חדש יחסית. וגם שיש להרבה מאיתנו השלמות בפסח ככה שבחופש הגדול יהיה יותר זמן, יותר אנשים ואפילו יותר נוח לתכנן את אופי המפגש, את הפעילויות כי הראש שלנו יהיה שקט יותר מלימודים ולחלצים אחרים. אבל רעיון נפלא. זה יכול להיות נורא מהנה ומרגש.
 
לא!!!!!

מה פתאום?????? יש לי בגרויות בחופש הגדול, ואני גם מתגייסת!!!!! לא בחופש בגדול עדיף בפסח, מה דעתכם על מתישהו בסוף פסח? מה דעתך מנהל יקר?
 
ווווואאאוווו!!!!

איזה מרגש, אפשר להביא חברים לא מהפורום שגם היו במיכא"ל? אתה מביא את ליטל קדוש?? וואו, אני בספק אם היא בכלל תזכור אותי, כאילו, אין מצב שכן... אבל בכל אופן, רעיון מתוק (:)
 
רעיון מצויין

מה שזה לא יהיה ואיפה שזה לא יהיה צריך לעשות משהו כייפי שכווולם נהנה ממנו. והרעיון עצמו אחלה רעיון כדאי שנלך על זה!
 
למעלה