ברוכה הבאה! גם אני חושבת ככה LOL
S sabag12 New member 8/11/05 #6 ../images/Emo54.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif. אני רן את מוזמנת לחפש בדפי הפורום את שרשור ההיכרות ולהכיר אנשים .
../images/Emo54.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif. אני רן את מוזמנת לחפש בדפי הפורום את שרשור ההיכרות ולהכיר אנשים .
מ מילי17 New member 10/11/05 #29 ח-ד-ש-י-ם../images/Emo24.gif ברוכים הביאן תהנו בפורום. אתן מוזמנים לענות על שאלון ההכרות, ולהנות בפורום. מילי.
ח-ד-ש-י-ם../images/Emo24.gif ברוכים הביאן תהנו בפורום. אתן מוזמנים לענות על שאלון ההכרות, ולהנות בפורום. מילי.
F foxylady2005 New member 12/11/05 #35 חדשה פה../images/Emo66.gif היי אני חדשה פה ורק רציתי להגיד שאני לא סובלת את מיכל אמדורסקי יש עוד אנשים שמרגישים כמוני?????)
חדשה פה../images/Emo66.gif היי אני חדשה פה ורק רציתי להגיד שאני לא סובלת את מיכל אמדורסקי יש עוד אנשים שמרגישים כמוני?????)
T the h s New member 12/11/05 #36 אני חדשה. קוראים לי חנה ואני בת 11 וחצי ממזכרת בתיה.. אני אוהבת מאד את התוכנית ובמיוחד לרקוד.. מקווה להשתלב..
אני חדשה. קוראים לי חנה ואני בת 11 וחצי ממזכרת בתיה.. אני אוהבת מאד את התוכנית ובמיוחד לרקוד.. מקווה להשתלב..
כ כוסית על הגג New member 12/11/05 #38 ברוכים הבאים לכול החדשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני אור תהנו