ח-ד-ש-ו-ת

tatababa

New member
ח-ד-ש-ו-ת

טוב אז ככה, שום דבר לא הוכרז רשמית אבל מאנשים דיי אמינים. 1. נובמבר 2004 - Can't Get My Hits Out Of Your Head אוסף בן 18 רצועות. האוסף יכלול את הלהיטים של קיילי מתקופת פארלו + כמה שירים חדשים. סינגל מתוכו יגיע לתחנות הרדיו הבריטיות כבר בתחילת אוקטובר. לקידום האוסף, קיילי ורובי יבצעו הופעה מאוד מיוחדת של הדואט המשותף KIDS (רובי מוציא גם הוא אוסף באותה התקופה) באיזשהו אירוע מאוד מתוקשר. את הוצאת האוסף שלה, תלווה קיילי בספיישל טלוויזיוני עוצר נשימה וקידום מאוד אגרסיבי בחנויות המוזיקה. 2. 7/9/2004 - BL LIVE DVD יוצא בארה"ב מה מיוחד בזה? ההוצאה האמריקאית תכלול וידאו בונוס. לא ברור מה הוא יהיה.. מאמינים שהוא יהיה... 3. אוקטובר 2004 - (Secret (Take You Home פרומואים כבר נשלחו לתחנות הרדיו בארה"ב - חברים, הסוד יוצא. מסתבר שהשיר עלול להפוך לסינגל האמריקאי של קיילי כשהוא נועד להחיות את BL ולגבות את ההוצאה של ה-BL LIVE DVD. הסינגל גם ייתן לקיילי זמן לקדם את אוסף הלהיטים באירופה. אז כנראה שקיילי תצלם קליפ נוסף במיוחד לסינגל הזה והוא ייכלל במהדורה האמריקאית. גם ב-FMR הבריטית יש דיבורים על ההוצאה של SECRET אבל רק מחר שוקולד יוצא לחנויות באוסטרליה, כך שעוד מוקדם לדעת. אם תחנות הרדיו יתנו את האוקיי שלהן לשיר, ארה"ב תקבל את הסינגל באופן אקסקלוסיבי (בזמן שהעניין ממש לא נראה לי הולך לצאת לפועל באוסטרליה). אה מה שכן, אם SECRET ייצא באוסטרליה זה יהיה בתחילת ספטמבר. להלן מצורפות גם סריקות של ה-BL LIVE DVD

Fever2002

New member
אני ממש מחכה

שזה יהיה זמין למכירה בארץ (ה-DVD),זה חייב להיות משהו יפה. שוב יש פה פספוס של להוציא משהו אחר מ-Loving Days כסינגל. ורן תודה על המידע

p i n g o

New member
Money, money, money...

מה לעשות, ששוב קיילי הולכת על כמות מאשר על איכות. אני חושב שעם רמיקס מתאים Loving Days יכול בהחלט להתברג ב-Top10 ולהחזיר את ההשקעה של חברת התקליטים, אבל מעדיפים שם ללכת על בטוח ולשלוח עוד זבלון מסחרי לתחנות הרדיו... שיבושם להם, אני לא יכול לחכות לאוסף.... לאיזה שהוא מהם.... ול-DVD של ההופעה ששודרה כבר.... ולבובות.... וללוח השנה.... להמשיך?

tatababa

New member
אם זה היה תלוי בקיילי

היא היתה זורקת הכל עכשיו לפח והולכת להזמין הרבה הרבה משלוחים מהחסידה.. לפחות ככה זה נראה. ההוצאה של שיר כמו SECRET דיי הגיונית בארה"ב - השיר כבר נמצא על גבי פסקול מצליח (THE SIMPLE LIFE 2) ויש שמועות שהוא יופיע על פסקול נוסף (של CATWOMAN). בנוסף, למרות שזה שיר קקי, מדובר בשיר עם פוטנציאל מסחרי מאוד גדול (משמע פחות צורך בפרומו - קיילי בטוח אוהבת את הרעיון). להוסיף לזה את העובדה שלעשות רמיקס מחודש לשיר מצריך השקעה כספית לא מבוטלת (משהו שחברת התקליטים בטח לא תאהב), האופציה הכי הגיונית זה להוציא את SECRET. אני עדיין לא סובל את השיר, אבל חפיף.. (תזכור גם שמדובר בשוק האמריקאי - כמה שהשיר גרוע יותר, יש לו סיכוי להגיע גבוה יותר)

Fever2002

New member
מאוד הגיוני

לא ראיתי הרבה להיטים שצמחו מהאלבום הזה. גם שיר טוב (לדעתי) כמו RBW לא ממש הצליח,נראה לי שהיא צריכה יועצים חדשים.

tatababa

New member
לא מסכים איתך

SLOW הפך לקלאסיקה של קיילי, RBW היה להיט בכל רחבי אירופה ועל גביו (לדעתי) נמכרו הרבה יותר עותקים מאשר מ-SLOW. CHOCOLATE כעיקרון לא פה ולא שם כי קיילי לא טרחה לקדם אותו כמו שצריך (למרות שאפשר לכנות אותו מיני-להיט). הבעיה עם הסינגלים מהאלבום היא לא בהצלחה המסחרית שלהם כבודדים, אלא ההשפעה שהיתה להם על האלבום => RBW באמת החזיר לחיים את BL בכל השווקים העקריים, SLOW דיי הרג את המכירות של האלבום עוד לפני שהן התחילו ושוקולד לא עשה כלום כי לא טרחו לקדם אותו כמו שצריך.. כעיקרון אני רואה את האלבום (והתקופה בכלל) כמשהו מאוד חיובי באופן כללי לקריירה של קיילי.. א. זה הזכיר לה שהיא גם יכולה ליפול ב. תכלס היה מעניין.. ג. והכי חשוב - כל הסאונד והדימוי של קיילי התרחקו מאוד מעולם הבאבל-פופ של בני הנוער, והתקרבו למשהו הרבה יותר בוגר ורציני. לגבי היועצים החדשים - לא בטוח. מה שכן, היא צריכה מפיקים וכותבים חדשים. שלא תעז לעבוד עם אותם האנשים שהיא עבדה איתם בשלושת האלבומים האחרונים (חוץ מסטיב אנדרסון המלך!). טוף אני זזתי, יש לי טיסה לתפוס
חוזר עוד שבוע - בייי xx

p i n g o

New member
רגע רגע,

לא יכולת להגיד שאתה טס?? ותיהנה בגרמניה, נתראה עוד שבוע...

למעלה