ח-ד-ש-ו-ת!

tatababa

New member
ח-ד-ש-ו-ת!

נחשו מה? Chocolate כבר לא הסינגל השלישי! Parlophone וקיילי חזרו בהם ההחלטה הזו, ועכשיו שוקלים מחדש איזה שיר הם רוצים כסינגל השלישי מתוך BL. נקווה שזה לא Secret או Promises.. Cheers רן xx

הנה התאוריה שלי...

בטח השמיעו לקיילי את Everytime של בריטני שזה שיר רומנטי, אז היא בטח החליטה להוציא באותו זמן את Loving Days שזה גם שיר רומנטי...

tatababa

New member
עם כל הכבוד לבריטני

(ואין כבוד), היא לא ממש מזיזה לקיילי. לדעתי חברת התקליטים קלטה ש-Chocolate לא טוב כסינגל ולא יעבוד טוב ברדיו. לדעתי הם קיוו שיצליחו להביא איזה רמיקס טוב של השיר, אבל כשזה לא הלך החליטו לחשוב מחדש על הסינגל השלישי. אני מאוד מקווה ש-Loving Days אכן יהיה סינגל (לא משנה שלישי או רביעי) אבל לא נראה לי שהם ילכו לכיוון הזה. השמועות על Promises והאישור הרשמי שהוא כמעט היה סינגל מספר 2 מדאיגות אותי מאוד. כרגע השמועות האחרונות מדברות על דיג'יי מוכר מאוד שעובד על רמיקסים לשיר, ככה שאולי כן יצא משהו טוב מכל העסק. כל מה שנשאר לעשות זה לחכות להודעה הרשמית ולקוות לטוב, רן

tatababa

New member
ואני לא מבין איך בריטני לא מוציאה

את Breathe On Me?! השיר הזה צועק "להיט".

אויייי../images/Emo4.gifאני מאוכזבת כ''כ!אבל כשחוב

כשחושביםע לז ה השיר הזה הוא שיר מאווודדד מיוחד אבל הוא לא יהיה קליט כ''כ באירופה אולי בארה''ב אבל בשאר העולם לא נראה לי.... נראה כבר מה יהיה....

p i n g o

New member
אתם יודעים מה??

שיזדיין העולם ושיזדיינו המכירות!!!! נמאס לי מזה כבר! מה עם קיילי?!

tatababa

New member
דניאל חומץ

שמור על שפה נאותה
כעיקרון, אני בדיעה שלך - מי כמוני היה רוצה משהו קצת יותר אישי מקיילי, אבל בין אם נרצה ובין אם לא - קיילי צריכה למכור כדי שחוזה ההקלטות שלה ישרוד. צריך להיות מציאותיים אחרי הכל. חוצמזה, הסינגל הראשון מהאלבום היה כולו הבייבי של קיילי (וראינו איך הוא הצליח).. בקיצור - נתנו לקיילי הזדמנות, ואז עשו מקצה שיפורים עם הסינגל שבא אחורי זה. עכשיו עדיין מנסים לתקן את הפאשלות שהאלבום הזה הביא איתו.. נראה אם יצליחו.

p i n g o

New member
מצטער, אבל זה פשוט מעצבן אותי.

זמרת ברמה שלה, שמכרה עם FEVER יותר ממה שבפארלופון יכלו לחלום, יכולה לדרוש קצת לעשות דברים לעצמה.

tatababa

New member
הבעיה היא

שפשוט לא נראה לי שהיא בכלל רצתה להוציא אלבום עכשיו. אם זה היה תלוי בקיילי, היא היתה לוקחת הפסקה של איזה שנתיים כדי ללכת לסופשבוע שנמשך כמה חודשים עם החברסקי בתקווה להביא ילדים וטבעת. אבל זה לא ככה, קיילי מחוייבת לחוזה מסויים שהיא חייבת לעמוד בו. אל תבין אותי לא נכון - האלבום מייצג מאוד את קיילי, וקיילי לדעתי היא זאת שעומדת מאחוריו ולא חברת התקליטים (בניגוד לאלבום שקדם לו), אבל התזמון לא היה נכון. קיילי פשוט לא בעניין. היא לא מוכנה לעבוד כמו שצריך כדי לקדם אותו, היא לא מוכנה להשקיעה את עצמה בעבודה.. ואני לא בא אליה בטענות - כי אני חושב שהייתי מגיב אותו הדבר. אבל זה לא חוכמה להתנהג ככה כשהאלבום כבר בחוץ, היא היתה צריכה להתנגד להוצאה של האלבום מכלתחילה במקום להוציא אלבום ולעשות שטויות. אני מניח שאחרי האלבום הזה אנחנו לא נשמע מקיילי לתקופה ארוכה יחסית.

Nadav נדב

New member
מסכים. אני גם חושב שקיילי לא בעניין

כ"כ...לדעתי היא באמת תיקח הפסקה מסויימת אחריו, שנה-שנתיים אפילו...

Fever2002

New member
עוד בהשמעה הראשונית

של Slow חשבתי ש-BL הוא לא תוצר מדהים, למרות שישנם כמו בכל אלבום כמה שירים טובים כמו RBW. צריך לזכור שחוץ מקיילי יש פה חברת הפקה,יועצים שהמטרה היא לא הפגנה של יכולת ווקאלית אלא מכירות נטו וכיבוש המצעדים בהתאם למה שהם חשבו שהקהל יאהב. כנראה שהם לא ממש קלעו... חוץ מזה שאומן צריך לשנות קצת סגנון כדי לא להיות מאוס, התוצאה כרגע היא לא מדהימה-כמה ש-Fever היה לדעת חלק מכם אלבום מסחרי הוא הצליח הרבה יותר מ-BL עד עתה. גם אם היא תבין את זה אלבום לא מוציאים ביום, כך שצריך לנסות בכל זאת לעשות משהו עם BL אך איזה סינגל להוציא ממנו עוד לא החליטו כנראה מה שמעיד אולי על הסקת מסקנות...

tatababa

New member
אני לא מסכים איתך

לדעתיל-SLOW יש תוצר לוואי הרבה יותר חזק משל רב השירים שקיילי הקליטה עם החברה של פארלופון - השיר הזה פשוט לא נמאס! אפשר לשמוע אותו שוב ושוב ושוב והוא פשוט נשמע כל כך רענן! (לדעתי בכל אופן) RBW עד כמה שהוא חביב וקליט, הוא מסחרה אחת גדולה שמחזירה אותנו לימים השחורים של תקופת FEVER. מי שאחראי על BL לדעתי זאת קיילי (ברובו) עם כמה גיחות מצד פארלופון (RBW, SECRET ועוד איזה שני שירים) - קיילי לקחה את BL כפרוייקט אישי מהרגע שהוחלט על ההוצאה של הבייבי הפרטי שלה - SLOW. בראיונות ותוכניות טוק-שואו היא הגנה על האלבום בצורה שהיא אף פעם לא טרחה עם אלבומים אחרים (והבולט מביניהם הוא כמובן IP). בנוגע להצלחה של FEVER - אני באמת חושב שזה מיותר להיכנס לויכוח הזה. איכות וכמות זה לא אותו הדבר. חוצמזה, קיילי כבר לא מעוניינת בכמות - תאמין לי, יש לה מספיק כסף כדי לצאת עכשיו לפנסיה ולחיות כמו מלכה עד סוף החיים.. ולגבי הסיפור עם הסינגל - לדעתי חברת התקליטים בנתה על רמיקס טוב של השיר שיהפוך אותו למסחרי מספיק לרדיו, וכשהרמיקס הזה לא הגיע פשוט ירדו מהעניין. כעיקרון הסינגל לא הוכרז בפומבי באופן רשמי, אלא רק ליחשושים בתוך חברת התקליטים ככה שלא באמת החליטו על סינגל. את הקו של להוציא את שוקולד הנחתה קיילי דרך אגב. זה השיר החביב עליה באלבום והיא מאוד רצתה להוציא אותו כסינגל. כנראה שפארלופון כבר לא ממש שמחים ללכת עם הקפריזות של קיילי אחרי הבלאגן שהביא איתו SLOW. בגלל זה הם עכשיו שוקלים מחדש איזה שיר יהיה הסינגל הבא.

Nadav נדב

New member
נכון. את האמת, לדעתי שוקולד הוא שיר

יפה ומיוחד, אך עדיין, כסינגל - הוא נורא קוטבי - מצד 1 יש מצב שתהיה התלהבות ממנו בשל העובדה שהוא שונה, אך מצד 2 - אולי הוא שונה מדי בשביל הקהל, ולא יקלע לטעמו... לכן צריך למצוא תמיד את האיזון - בין להמשיך עם הקו הכללי, אך לחדש קצת כל פעם(קחו לדוגמא את RBW שאין בו שום ייחוד, לכן הוא די הצליח, אך לא בצורה יוצאת מן הכלל - וזה לא מה שרוצים), אני אישית בעד הוצאה של after dark עם עיבוד קל - גם בשירה עצמה - שתהיה יותר אמיתית וחיה, עם פחות backup וגם במוזיקה עצמה, שיותר ישמעו כלי נגינה. לדעתי זה יכול לעבוד על השיר עצמו מצוין. כי את האמת - בהופעות חיות הוא נשמע הרבה יותר טוב מאשר באלבום.

tatababa

New member
אני חושב אותו הדבר לגבי After Dark

אתה מוזמן לראות הודעות ישנות שלי פה - תראה את אותן המילים בדיוק!

Nadav נדב

New member
באמת? אני דווקא שמעתי שלא אוהבים

כ"כ את השיר. לדעתי מדובר בשיר מצויין...התלהבתי ממנו במיוחד ב-MCB וב-TOTP.

p i n g o

New member
גם אני אהבתי את הביצועים החיים שלו,

אבל אני חושב שעם כל הכבוד לקיילי, היא מסוגלת להרבה יותר מ-Let me give you something for your appetite

Nadav נדב

New member
כן, גם אני חושב שהטקסט איום בשיר...

אבל השיר עצמו נשמע טוב, וזה גם משהו, לא?

tatababa

New member
ברור שהטקסט איום

מיס דניס כתבה אותו אחרי הכל.. קיילי חייבת להתרחק מהיצורה הזאתי! מה שכן, קיילי הרגילה אותנו מאז שנת 2000 למלל בגובה דשא ככה ש- After Dark לא כזה נורא אחרי הכל.

Fever2002

New member
אני כ"כ מחזיק ממך

בענייני קיילי שאני מתקשה לסתור את מה שאתה אומר
את SLOW אני לא אוהב (עניין של טעם זה לא ויכוח) והוא לא ממש היה להיט יותר גדול מ-IYE או מ-Can't get you... לא? אגב איזה בלאגן הוא הביא לפארלופון?

למעלה