ח-ד-ש-ו-ת

ח-ד-ש-ו-ת ../images/Emo70.gif

לקווין נולד ילד ב-
וקוראים לו ג'ראד
אני מנסה להבין מתי הוא נולד

Shiri from the block

Active member
אעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טובבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יואווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה אושר ושמחה!!!!!!!! אח אח, קווין המושלם שלנו סוף סוף אבא!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אין ספק שזה החדשות הכי טובות שקיבלתי בכל החודש הזה!!!! ולקראו לו ג'ארד על שם אביו../images/Emo10.gif כפרעליו../images/Emo23.gif

sivanick

New member
וואוווווווו

איזה כיף! איזה יופי! מזל טוב להם..הוא בטח מושלם כ"כ שזה כואב
וג'ראד זה שם מהמם..יפה שזה על שמו של אבא של קווין

יאא מזל טוב!!

יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
כייף להם!

אביבא

New member
כדברי אני ואתי: קולולולולוווווווווווו ../images/Emo65.gif

ג'ראד ? עשו לי טובה.
[אבא של קוו והכל, אבל.. ג'ראד ? אומג. למה אתה שונא את הילד למה] מזל טוב חיים שלי :]]]]]
אמן שג'ראד [D:] יזכה לחיים ארוכים. קיצור תעשה אותי
ותחזור כבר. never gone, לא ?
.

Shiri from the block

Active member
מזה אמור להביע? לגבי השם ג'ראד? קצת חוצפה הייתי אומרת ובהחלט העלבה. למה לא לקרוא לילד שלו על שם אביו? לדעתי קווין עשה בחירה מאוד נבונה וזה רעיון מוצלח לדעתי. זה גם מיוחד כזה, מרגש.. לקרוא לו על שם אביו שנפטר.. זה ממש רעיון מדהים.

אביבא

New member
מה הקשר ?

זה מרגש מאוד לקרוא לילד על שם הסבא שלו, וגם יפה. אבל דיברתי על השם עצמו. -_-

מזל טוב!

קווין היקר מי ייתן והילד הזה יעשה לכם רק נחת
ולגבי שמו של הילד: אני לא מבין מה הבעיה עם השם ג'ראד? זה שם יפה, ועוד יותר משום שהילד נקרא על שם סבו, זה נותן נופך מיוחד יותר לשם.

Blank Smile

New member
ואם כבר חדשות על קווין,

אלכס אמר שיש מצב שקווין יעבוד איתם על הדיסק הבא! לא זה שיצא ב[31 באוקטובר], אלא הבא. קלטו את הוידאו: http://www.youtube.com/watch?v=Nv-yKbVT07E ו...! קווין עובד על דיסק סולו.
According to yo_Jorgasmic at Live Daily: "Hello everyone, Keith McGuffey asked me to let you guys know Kevin is doing a solo album. If you are interested in learning more, go to myspace.com/roninmusicgroup Keith and Kev will be updating the page soon"

Eti No Name

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo14.gif

ההודעה הראשונה שלי בתור רואה!!
די איזה יום מרגש
כפרעליווווווווווווווווווווווווו יאו קווין אבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

King Booker

New member
מזל טווווווווווובבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יששששששששש סוף סוף נולד לו ילד קווין אבא מאושר וילד עם שם יפה שיחיו כולם בעושר ואושר

למעלה