ח. ב. ר.

אילה.

New member
ח. ב. ר.

שיחה קשה הייתה פה... מה קשה? מאבק אמיתי... מאבק של חיים... מאבק על חופש... איך שומרים על החופש בתוך המערכת, בלי להיבלע בתוכה מחד, ובלי לאבד אותה מאידך... איפה עובר הקו המקווקו הזה? הכרתי לא מזמן אישה אחת, שנישאה לבן זוגה אחרי 10 שנים שהם יחד. שניהם מבוגרים יותר, שניהם ב``סיבוב שני``. היא התחתנה, כך היא אמרה, רק כשידעה שתוכל לקחת ולתת חופש... ולא דקה אחת לפני. הם התחתנו, אבל הם לא חיים יחד, באותו בית... הם אוהבים, מכירים במערכת שלהם, במחויבות שלהם... אבל משאירים לעצמם את מרחב הבחירה... את האפשרות לבחור כל יום מחדש... וזה, זה מקסים אותי. נראה לי כל כך אמיתי. ממוקד. מאפשר. אתה יודע, אמרתי לו, מרחב הבחירה... תסתכל על זה... אותן אותיות... ממרחב הבחירה, משם נובע חבר... מתוך המסע שלי, אילה (שלחופש נולדה...)

sh12

New member
מקסים

נהניתי מאוד לקרוא את תגובתך. זה כל כך נכון אמיתי ובוגר פשוט מדהים. ומרות שכך...לרוב אנחנו לא מסוגלים לאפשר לעצמנו ולאהובים עלינו כל כך הרבה חופש מאר ואנחנו מפחדים לאבד . לאבד את השליטה . אנחנו פריקים של שליטה ופה הבעיה. הלוואי עלינו להיות במקום הזה שעליו את מדברת. אמן ואמן.

jongler

New member
שותפות =/= זוגיות

מדהים ויפה, משהו לקחת לחיים! וזה מוכיח לי שוב שאין דבר כזה שנקרא זוגיות- כי זוג לא יכול להיות אחד, כשאהבה נוכחת יש אחד, כשאהבה נוכחת זה לאו דוקא עם בן/בת זוג , כשאהבה נוכחת היא פשוט נוכחת, עוטפת,נושקת,יונקת ומזינה ממנה אחוצה ושוב בחזרה אותנו ליקום והיקום אותנו ואז יש אחד - אין דואליות. אין לחימה,אין כניעה,אין חשיבה יש פשוט להיות, להיות עם ובלי כלום, להיות חסר רגש אך עם שמחה ללא גבולות,עם אושר אשר פורץ את החזה ומניף אותי על על - אני לא כאן אבל אני בהכל, אני לא בשום מקום אבל אני כאן, כשאהבה נוכחת אין אני יש סביבה אני בסביבה והסביבה בי, אין מה לחפש אחריה כי היא כבר כאן, היא תמיד היתה, רק לוותר עוד טיפה, לא להילחם, ולא להיכנע - פשוט לקבל אותה לקבל את הכל ואז היא תהיה נוכחת במלוא עוצמתה לקבל את היקום. זוגיות קיימת במקום שאין אהבה, זוגיות היא דואליות ולא אחד, אהבה זה אחד. שותפות זה לפחות שניים שבחרו להיות בשיתוף ושם הם מגלים את האהבה, שם הם יכולים להיות אחד ללא מלחמה, ללא כניעה וללא פשרות הם אחד כשהם בוחרים והם שניים כשהם לא בוחרים, אהבה זו היתמסרות לאחר, ויתור על העצמי וקבלה שלנו של היקום, אהבה זה ההיפך ממודעות, אהבה זה מופרעות, אהבה זה הלא נודע מתוך הלא ידוע של הריק ביקום. אהבה תמיד קיימת כשאני לא כאן... באהבה JonGler

יופיאל

New member
אהבה

אני מסכים איתך כמעט עם הכל , חוץ מהמשפט , ``אהבה זה ההיפך ממודעות`` להיות במודעות זה להבין שהאהבה האמיתית מתרחשת כשאתה בביטול עצמי , כשאתה לא בא מהאגו. כשאתה לא תלוי בשני , והאהבה לא תלויה בשום דבר , האהבה האמיתית מגיעה. ואז שניים נהפכים לאחד , ופועלים כגוף אחד. באור ואהבה , יופיאל המלאך

jongler

New member
אהבה

אהבה זה לא להיות ואתה לא חייב להסכים עם זה :) בריק JonGler

למעלה