ח-ב-ל

היטמן

New member
ח-ב-ל

אני עוד מעט יגיע לחבל! יש עוד פורומים כאילו חמודים???? ח-ב-ל שלא מעריכים באמת את האנשים שעשו את ההאבקות לחלק מהחיים והכניסו אותה לתודעה ציבורית:אנשים כמו האלק הוגן,סטו הארט שהקים את ההאבקות ואחכ מחר אותה לווינס המנייק מקמהן,אנשים כמו ריק פלייר!,אנדרה הענק,ברט הארט שהרים את ההאבקות אחרי שהוגן עזב,קווין נאש ושון מייקלס למרות שאני שונא את שון כי הוא דפק את ברט וככה הוא הועף מ-WWF,סקוט הול,האחים סטיינר,קינג קונג באנדי,סרג´נט סלאטור,פפשנקו,טטנקה,לקס לוגר! סטינג שנתן חיים ל-WCW,ולקח לברט את התרגיל,שונא אותו!,ויש עוד בטח מלא ששכחתי!,אבל הקטע של אירגוני ההאבקות שהם לא מזכירים מאיפה הם יצאו! וזה מאוד כואב ככה לעשות לאלופים ולאלו שבזכותם אנשים כמונו נתנו להם שם! אז יזכירו אותם בטבלה של האלופים!,המתאבקים הנ"ל נתנו הרבה יותר מאשר מה שקיבלו! חבללללללללל ולי חבל שברט יותר לא מתאבק,גם אם הכל הצגה ונמאס מזה,אני מאוד לראות אותו מתאבק, ביכולת הטכנית שלו,הרבה הלכו בעקבותיו והצליחו מאוד:ג´ריקו,כריס בנואה!!!,דין מלנקו,הקנדי הזה החדש שכחתי איך קוראים לו אבל הוא גם למד אצל סטו,אוון הארט,בריטיש,ג´ים ניידהארט ועוד הרבה ששכחתי. מישהו מכיר עוד פורום דומה לזה?

Bad Ass IL

New member
תגובות

דבר ראשון, למה נראה לך שלא מעריכים אותם??? אסור להם להגיד שמות של מתאבקים שעברו ליגה כי זאת תיהיה הפרה של זכויות יוצרים! ואיך אתה מעיז להזכיר אנשים כמו פפשנקו, קינג קונג בנדי, וטטנקה לצד אנשים כמו נאש, הול, הוגן, סטינג, פלייר, סטו נארט, ברט הארט??? הם לא באותה רמה! ודבר שני, כן יש... קישור למטה

היטמן

New member
ברור שצריך לעשות הפרדה!

יש שמות שסתם עלו בזכרוני!!! שמות קלאסיים,אבל שלא בנו ועשו את ההאבקות! נכון יש את הקטע של זכויות יוצרים אבל ההיסטוריה לא צריכה להמחק!!! יופי אז שיגידו ברט הארט היה המתאבק,למי זה עוזר?!?! מי יזכור את זה עוד 50 שנה?!,איזה 50 עוד 5 שנים!!! שיתנו קצת על ההיסטוריה שלהם,גם אם הם מותג של ארגון אחר! אני בטוח שהארט ידע כשעזב את ה-WWF,ששמו כמתאבק ראשי שם פשוט יזרק לקרשים! ןההאבקות שם לא תשמור על שמו!,זה ברור אבל אני בטוח שאם ההאבקות הייתה פונה למתאבקים בשאלה מה לעשות עם ההיסטוריה שלהם והאם אפשר להשתמש בחומר הזה באתר שלנו,המתאבקים היו מאשרים! יש סתם קקה של מתאבקים שרשמתי שם כמו שציינת!!! אבל אני אישית מאוד מעריך את השאר,את כל הקרבות הקלאסיים שהיו,את כל האירועים הגדולים שהיו אז ב-WWF, וחבל שעכשיו ההאבקות לטעמי החליפה מנטליות!!!,ולפי דעתי הוציאה לי את החשק לראות את זה! חבל שזה נגמר

למעלה