חתן כלה

שחרג

New member
חתן כלה

שמי שחר. גם אני מנפגעי חתן - כלה. ------------------------ אני שוקל לבדוק את נושא תביעת חברת חתן-כלה על הונאתנו. אני מחפש אנשים כמוני, שנפלו בפחשל חתן כלה ושלמו אלפי שקלים מכספם כדי להקים איזושהי קבוצה שתגיש תביעה ייצוגית נגד החברה וזאת כדי לפצות אותנו על הכסף שנגנב מאתנו ברמאות מדהימה. -----------------ראו מקרה דיסקברי----------------- אשמח אם תצרו קשר במייל על מנת לאסוף כמה שיותר שמות של אנשים שנפגעו ותוך תקופה קצרה להגיש נגדם תביעה. [email protected]

einat21

New member
תביעה

אני מאוד רוצה לתבוע אותם, אני מוכנה להתאחד

ביצוצר

New member
חתן וכלה!

שאני קורא על כל "המרומים" אני מתפלא מאד! אנשים מבוגרים עם שכל בקודקוד משלמים ממיטב כספם על כלום!!ספק רב אם בכלל יש לכם עילה לתביעה,וגם אם תגישו תביעה הרי שתקבלו "כינים",הנוכלים האלה מעבירים את כספם כ"כ מהר למקום בטוח ואתם הולכים ליפול שנית!!!!!!!

על מה תביע

הרי לא היבתיחו עבודה . אמרו שיהיה בוק . אים רפי גינת יצתרך ניצבים לכתבה מסוימת . הוא יפנה לחתן כלה להזמין ניצבים. איך אומרים פרירים לא מתים . רק מיתחלפים. העיתונות מלאה .והצעות מהסוג הזה . עבודה בארה"ב. 20.000 ש"ח בחודש דמי הרשמה 650 ש"ח . בחורה מוכרת תמונות ערום של עצמה יתכן מיפגד 20 ש"ח כל מיני מתרימים פיקטיבים ליד הדלת. והציבור לא למד ש כבדהו וחשדהו מה כן אני אומר כל הכבוד לחברה .שהירביצו את המכה והירוחו את הסכום הזה גם אותו בחור מיבני ברק .שבדק כלות דתיות ממחלק הצניעות . ועשה דברים נעימים. חברה כחו את עצמכם בידים לא להאמין לאף אחד כולם רמאים

למעלה