חתן כלה - עדכונים חשובים

אדיב חן

New member
חתן כלה - עדכונים חשובים ../images/Emo101.gif

ראשית, חשוב מאוד: ביטול תשלומים לגרוש & גרושה להלן פירוט אמצעי התשלום ואפשרויות הביטול העומדות לרשות הנפגע המשלם: 1) כל סוגי כרטיסי האשראי: בניגוד מוחלט למצב לפני מספר חודשים, אם לפרט:- *עמדתם הנייטרלית המתכסתח"ת של חברות האשראי, דרישתם לאישור ה"""מעסיק""" לביטול ה"""עסקה""" (גיחי? גיחי גיחי?), ועוד מיני בירוקרטיה *האיום של """עורכי דין""" אסנת להב, יריב גוטמן ושות´ (ה"""יועצים המשפטיים""" של גרוש & גרושה) לנקוט הליכים נגד אלו שהצליחו לבטל בזמנו ישראכרט (ישראכרט, משום מה, תמיד היה קל לבטל, ממש כמו צ´קים, אולם עכשיו זה עוד יותר קל) המצב כיום הנו, חברות האשראי מודעות היטב לנושא גרוש & גרושה, ואף הובהר להם כי באם יבחרו להמשיך ולהעלים עין מגביית התשלומים, הם יוחזקו אחראיים אישית על פי פקודת הנזיקין (למה חשבתם שהם הסכימו לביטול מסיבי - כי הם נחמדים?!? גיחי? גיחי גיחי?). יש ליצור קשר עם שירות הלקוחות ולציין כדלקמן:- *נפגע של חתן כלה *הנכם אמורים להיות מודעים לנושא עקב פעילותם של רשויות הגנת הצרכן והמשטרה *לא קיבלתי שום שירות *אבקש לבטל התשלומים ייתכן ותתבקשו לשלוח פקס עם סיפור קצר פרי עטכם או משהו דומה. בקשתכם תטופל עוד באותו חודש, והתשלומים שנשארו יבוטלו, או לכל הפחות יעוכבו בחברת האשראי. בעסקאות קרדיט, ניתן לדעתי להתייחס בביטול לאזהרה כי אם יעוכבו תשלומים, והחברה תהיה זכאית, אזי תחוייבו בריבית (החברה לא תצא זכאית
, החברה כבר לא קיימת כלל, ועוד ועוד). 2) צ´קים עליהם נרשם בבירור "למוטב בלבד" תצחקו כל הדרך אל הבנק ותבטלו את הצ´קים. אם מישהו חולם על לחשוב על להגיש נגדכם תביעה משפטית ו/או הוצאה לפועל, זה יחזור לו כמו בומרנג בפרצוף, מה שלא כל-כך יזיק לפרצוף של כמה מהבכירים בגרוש & גרושה (מצטער, פשוט הייתי חייב לומר זאת, זה היה מתבקש). 3) צ´קים שלא נרשם עליהם שהם למוטב בלבד קודם כל, קבלו נו-נו-נו גדול, תלמדו להשתמש בצ´קים. קבלו נו-נו-נו קטן, אם אנשי גרוש & גרושה בקשו ממכם בפירוש לא לרשום "למוטב בלבד" (היו מקרים כאלה!); קטן, כי "נדפקתם" קצת יותר מאחרים, עקב הבקשה הספציפית הזו, לא לרשום: עדיין נו-נו-נו, מכיוון שאם הייתם לומדים קצת צרכנות נבונה, הייתם יודעים שכאשר """עוסק""" מבקש דבר כזה את יכולים להתעלם לחלוטין ואם יש לו בעייה עם זה אז כנראה שהוא לכאורה נוכל. אוסיף ואציין, כי עדיין לא נודעה לי שום סיבה, מדוע צרכן רגיל יימנע מלרשום צ´ק למוטב בלבד. אם למישהו יש רעיון אשמח לדעת. הכי טוב, בקשו להדפיס את הצ´קים בבנק, כאשר כבר מוטבע עליהם קרוס עם המילים "למוטב בלבד" בתוכו. האם לבטל? מטעמי בטיחות יבשה, אני דווקא המלצתי בעבר להפשיר את הצ´קים ולהמנע מהאפשרות לתביעה. אולם מכיוון שכעת ברור כי ה"מוציאים לפועל" של גרוש & גרושה (שהם: יובל בן יאיר דרך """עורכי הדין""" לוי בן יאיר + גיא ווגנר; שחר ירדן השקעות, לרוב דרך """עורך הדין""" יונתן הרפז) גם הם מחזיקים את הצ´קים שלא בתום לב, אין לי עמדה חד משמעית. אם ברצונכם לקחת את הסיכון ולבטל, בטלו את הצ´ק לחודש הבא, ואם אכן אחד מן השניים שהוזכרו לעיל פונה אליכם, תמיד תוכלו, באם הם יממשו את האיום ויגישו הוצאה לפועל, להגיש תלונה במשטרה ו/או תביעה נגדית ולהקפיא את התיק ו/או להמירו לתביעה נגדית, כאמור. על אחראיותכם בלבד, למרות שכמובן אעזור ככל שניתן. ברגע שיהיה מידע חד משמעי הקושר את הנ"ל לגרוש & גרושה, עמדתי תשתנה בהתאם, ועל כך תבוא הודעה בנפרד. עדכונים שוטפים: בקרוב יזומנו כל הנפגעים הרשומים אצלי לפגישה שלפני הגשת התביעה. זמן ומקום יימסרו לנפגעים. הפגישה תהייה ככל הנראה באחר הצהריים של איזה יום חמישי, הזמן הנוח ביותר לרוב המכריע של הנפגעים (הזמן הנוח ביותר לרוב המכריע של כל איש בארץ אם כבר בנושא). משיחה עם שני נפגעות חדשות, למדתי דבר מאוד מעניין: הדוגמנים של """סוכנות""" גרוש & גרושה, שהופיעו במסיבת הפתיחה שהייתה בדיזינגוף סנטר (שבוע לפני מסיבת הסגירה, גיחי, גיחי גיחי) - לא קיבלו כל תשלום מה"""סוכנות""" על השתתפותם באירוע! מידע חשוב? בהחלט! מפליל? ועוד איך! מעצבן? מאוד! מפוחלצות? WHAT ELSE? מפתיע? - לא במיוחד... נפגעת נוספת סיפרה לי שקיבלו אותה לעבוד 10 ימים במחלקת ה"DATING" שלהם, ולאחר שלדבריה, "לא שיקרה מספיק טוב בטלפון" (שיווק שירותי היכרות מפוקפקים), פוטרה. FRADULENT OUTBOUND TELEMARKETING אומר לכם משהו ? תמיד חשדתי שגם "גרוש & גרושה DATING" הם מחלקה של נוכלים, מסתבר שצדקתי. סתם בשביל הקוריוז אני מספר לכם מה קורה למשרדים הסגורים שלהם בדיזינגוף כל שבוע. אז השבוע:- הכוס שתייה של מקדונלד´ס שהייתה בכניסה למשרדים, יחד עם הדרגש עליה היא עמדה, נעלמו גם הם. השולחנות מזמן נעלמו. גם התמונות שהיו על הקיר נעלמו. המסמרים שהחזיקו את התמונות על הקיר, נעלמו גם הם. נדמה לי שאפילו החורים של המסמרים נעלמו. לא ידעתי שחורים של מסמרים זה נכס סחיר. הימורים, מתי השטיח ייעלם, יתקבלו בברכה. בקרוב, ארכוש כרטיס TV-IN למחשב, ואוכל להוצי סטילים מצילומי וידאו, ואף להקליט את הוידאו במחשב. או אז אוציא סטילים יפים מהמסיבה בדיזינגוף ומדברים מעניינים אחרים, ואציגם כאן לראווה. המניע? פשוט:- לדאוג לכך שכל הטלמרקטרים (טלפנים)\אנשי השיווק\אנשי המנהלה, לא יוכלו להוציא את הפרצוף שלהם מהבית, לא יוכלו לקבל עבודה אמיתית כאן בארץ ישראל, לא יוכלו להשיג דייט (גיחי, גיחי גיחי), לא יוכלו לחיות כאן יותר. להזכירכם כי התמונות בתום לב, במקום ציבורי, שלא למטרות רווח, ועל כן מותרות לפרסום. ושמישהו ינסה לעצור אותי. בברכה, חן אדיב מזכיר משפטי [email protected] 5056543 - 03 6710931 - 08

ginat

New member
חן עדכן אותי על מועד הפגישה

ועל מספר המשתתפים הצפוי. יכול להיות שנבוא לצלם. בהצלחה.

למעלה