חתן כלה - עדכון מצב

אדיב חן

New member
חתן כלה - עדכון מצב../images/Emo101.gif

לנפגעי ונפגעות חתן כלה שלום רב, והרי החדשות: ככל שאני חוקר יותר לעומק את נושא חתן כלה, מתגלים ראיות יותר ויותר מוצקות וסיפורים יותר ויותר מזוויעים. מחברה, שלכאורה מנצלת פרצות בחוק לעשיית כסף, עלה "מעמדה" לחברה הגובלת ולכאורה אף עוברת את גבול הפלילים. אני נמצא בקשר עם הרשויות להגנת הצרכן, על מנת שנתאחד כולנו לקבוצת-על. הנושא תפס מימדים עצומים: התכנון הנו להגיש את הבקשה לתובענה ייצוגית צרכנית בקרוב מאוד, ואמנם כוונתי היתה כי זו תוגש ממש החודש, אולם עקב ההתפתחויות האחרונות, הראיות המתווספות כל יום וכל שעה וכמות האנשים העצומה המעורבת בתרמית, מן הראוי כי התביעה תוגש במשותף על ידינו ועל ידי רשויות הגנת הצרכן. אמשיך לפרסם עדכונים מדי פעם בפעם, יחד עם הפרטים שלי ושל רב פקד מיטרני, על מנת שחדשים בפורום ו/או מי שפיספס הודעות קודמות יוכלו ליצור איתנו קשר. להגשת תלונה במשטרה נגד חתן כלה: משטרת ישראל, מפלג הונאה, מחוז תל אביב רח´ הרכבת 14, תל אביב טל´: 5644365 - 03 לבקש לדבר עם רב פקד מיטרני הפרטים שלי: חן אדיב, מזכיר משפטי Eמייל: [email protected] (צורת תקשורת מועדפת) ניתן להשאיר הודע בטל´ אלה: 08 עדיף: 6710931 - 08 5056543 - 03 לכל מי שדיבר איתי על פחד ועל בושה: אין לכם מה להתבייש ואין לכם מה לפחד. הנוכלים צריכים להתבייש - והנוכלים צריכים לפחד! חוץ מזה, אם אני לא מפחד, למה שאתם תפחדו? אסיים את תשדירינו היום במילותיו של הגדול מכולם, רפי גינת: שמישהו ינסה לעצור אותנו!

למעלה