חתן כלה-מה *באמת* קורה לקטלוגים../images/Emo101.gif
LOOK & BOOK {אותו זבל כמו BEAUTY & FASHION, ה"""קטלוג""" שקדם לו, כפי שנראה בכלבוטק}, הקטלוג העולמי, נשלח לכל סוכנויות הדוגמנות, החברות הגדולות, כל מי שקשור, מפעלים, תופרים, ספרים, מפחלצי חיות-מתות, עובדי טקסטיל, אספני מטבעות... "העולם" על פי חתן&כלה=גרוש&גרושה: מחסן קטן בגודל 2 מ´ * 2 מ´ הבטחתי לכם שאפרסם בפורום ראיות, לאחר CLEARANCE מגורמים רלוונטים. מסתבר שהגורמים הרלוונטים היחידים זה אני
לכאורה ומבלי לפגוע בזכויות הנני מתכבד להביא כאן בפניכם, לראשונה, קמצוץ קטן מן הראיות שיש לי נגד החברה. תסתכלו על התמונה. לפחות 3000 עותקים שנרקבים בניילון, של ה"""קטלוגים""" מלפני שנתיים (!) לכ מי שחושב "אולי זה עודפים?", שיסביר לי איך, לעזאזל, יש עודפים לקטלוג שמופץ לכל סוכנות/משרד/עובד/טקסטיל/מספרה/מפחלץ חיות-מתות בעולם? תשובה: אין עודפים. אלא אם כן, החברה כלל לא התאמצה להפיץ את הקטלוג. ואז דבריהם מהווים בעצם הטעייה על פי חוק החוזים וחוק הגנת הצרכן. דרך אגב, הדלת של המחסן היתה פתוחה, והוזמנתי פנימה (לשיחת שיווק), כך שהצילום חוקי וכשר למהדרין. בקרוב כאן בפורום: - צילומים של ידידינו אנשי השיווק, שנלקחו במקום ציבורי (המסיבה שהיתה בדיזנגוף) ולכן מותר לפרסמן. זאת, על מנת שבאם יזדמן לכם לפגוש אותם ברחוב, תוכלו לגשת, לומר "שלום", ובאותה הזמנות לתת להם A PIECE OF YOUR MIND. - כל מיני סריקות של מסמכים מעניינים. - קישור לקבצי MP3 של הקלטות של אנשי השיווק שנאספו אצלי, אשר הוקלטו על ידי נפגעים בנוכחותם ועל כן מותרים לפרסום. הבטחתי מריחה תקשורתית חוקית וקיימתי. וזאת רק ההתחלה.
LOOK & BOOK {אותו זבל כמו BEAUTY & FASHION, ה"""קטלוג""" שקדם לו, כפי שנראה בכלבוטק}, הקטלוג העולמי, נשלח לכל סוכנויות הדוגמנות, החברות הגדולות, כל מי שקשור, מפעלים, תופרים, ספרים, מפחלצי חיות-מתות, עובדי טקסטיל, אספני מטבעות... "העולם" על פי חתן&כלה=גרוש&גרושה: מחסן קטן בגודל 2 מ´ * 2 מ´ הבטחתי לכם שאפרסם בפורום ראיות, לאחר CLEARANCE מגורמים רלוונטים. מסתבר שהגורמים הרלוונטים היחידים זה אני