חתן כלה וצ´קים "למוטב בלבד"

אדיב חן

New member
חתן כלה - עדכון מצב/ביטול תשלומים../images/Emo101.gif

מבלי לפגוע בזכויות
לפורום כלבוטק וציבור נפגעי חתן כלה שלום רב! הרי עדכון מצב ההליכים מפי חן אדיב. קודם כל קצת הומור ציני המופנה לשתולים למיניהם ולאחר מכן עדכון מצב. ראשית כל - ברצוני לברך לשלום את כל השתולים של חתן כלה שמסיירים כאן בפורום, ומנסים... לעשות... נגדיר את זה, "מעשי קונדס". כל הכבוד חברה´ - אם אני הייתי פושע, גם אני הייתי מנסה לברר מה מתבשל אצל הGOOD GUYS - במיוחד כאשר כבר ברור ומובן כי אתם "לכאורה" הוצאתם במרמה משהו כמו50,000,000 שקל (כן, קראתם נכון, חמישים מיליון) מכל כך הרבה בחורים ובחורות. ואם כבר אתם "בודקים" אותי כל שבוע, אז חכו חכו לשבוע הבא. או אז אני אפרסם כאן ראיות כשרות למהדרין, ללא חשש טבל ערלה ושביעית, נגד החברה. ראיות מאוד מפלילות ("לכאורה", כמובן!). חוקיות לגמרי, כמובן. ללא "לשון הרע", כמובן. איזה ראיות...? חכו ותראו. אם אתם (השתולים) כל כך רוצים את השאלון שאני מחלק לנפגעים, אתם לא חייבים להעמיד פני נפגעים. פשוט תיצרו קשר כמו כולם ותגידו: "היי, אני מחתן כלה, אני רוצה לראות עותק מהשאלון שיביא עלי את כליוני", ואני בשמחה ישלח לכם עותק מיוחד לאספנים. אולי אני אפילו יכין לכם שאלון מיוחד בשבילכם: נקרא לו - "שאלון לעובדי חתן כלה". השאלה הראשונה תהייה, "האם אתה מצליח לישון בלילה, בידיעה ש"לכאורה" הוצאת במרמה 50,000,000 ש"ח מבחורים ובחורות, שרובם צעירים ולא כל כך מסודרים כלכלית?". אני לא יכול שלא לחשוב: מעניין אם ההורים שלכם ידעו מה יצא ממכם כשהייתם ילדודס בני 7? או שכבר התחלתם לתרגל איך לגנוב לשאר באי הגן את דמי הכיס והעוגיות? ולהלן עדכון המצב: ברשותי כבר רשימת פרטים של יותר מ-50 איש, הממשיכה לגדול כל יום (דרך אגב - מספר הנפגעים נאמד על ידינו בכ-5,000). כמו כן, כאמור, נאספו ראיות מפלילות ביותר כנגד החברה. לאחר CLEARANCE מן הגורמים הרלוונטים, אתחיל לפרסם כאן מידי פעם פיסות קטנות של ראיות, כדי שכולם יוכלו לראות ולהתמוגג, וכדי שאנשי חתן כלה שגולשים בפורום (כן, אתם, השתולים) ישתפלצו. ואם אתם חושבים שמה שאני אפרסם כאן זה ראיות מפלילות ("לכאורה"
), חכו למשפט. נוכלים לכאורה שכמותכם. שמתי לב שהפרסום כאן בפורום מאוד אפקטיבי - אז, כאמור, אני אמשיך לפרסם את הפרטים שלי ושל קצין המשטרה. צרו קשר בהקדם האפשרי. להגשת תלונה במשטרה נגד חתן כלה: משטרת ישראל, מפלג הונאה, מחוז תל אביב רח´ הרכבת 14, תל אביב טל´: 5644365 - 03 לבקש לדבר עם רב פקד מיטרני הפרטים שלי (חן אדיב): Eמייל: [email protected] (צורת תקשורת מועדפת) ניתן לנסות לדבר איתי או להשאיר הודע בטל´ אלה (אם כבר להשאיר הודעה, עדיף בשניהם...) 6710931 - 08 5056543 - 03 להשאיר שם וטלפון סלולרי(עדיף) ו/או רגיל. אם יצרתם קשר דרך הEמייל - שם, טלפון ופירוט קצר של מה עבר עליכם עם חתן כלה. ולסיום, מסר לידידי(?) המלומדים(!?), עורכי הדין של חתן כלה: תבינו, אין לכם על מה לתבוע אותי. אתם בטח נורא כועסים שאני עוזר לאנשים לבטל תשלומים לחברה. טוב, הייתם צריכים לחשוב על זה, לפני שהמלצתם, "לכאורה", למרשיכם לא לגלות ל"לקוחות" שלהם ש-12 התשלומים הם בקרדיט, ולא בלי ריבית, כמו ש"לכאורה" הם הציגו. אז אל תתפלאו אם, בנוסף למי שביטל צ´קים (אליהם אני מכחיש כל קשר
), ולבעלי ישראכארט (שביטול התשלום על ידם, עקב אי קבלת שירות, הוא לגיטימי ל-ח-ל-ו-ט-י-ן - אני אצליח גם לבטל תשלומים של אנשים המשלמים דרך VISA. ואם כבר בנושא ביטול תשלומים עסקינן: כל מי שרוצה לבטל תשלומים לחתן כלה: צ´קים - אינני מתחייב משפטית, אולם ידוע לי כי החברה לא תממש איומי סרק על הוצאה לפועל, פשוט מפני שברור להם שאין CASE. אתם הרי לא קיבלתם שום שירות!. אי לכך, פתוחה בפניכם האפשרות לבטל את הצ´קים ללא חשש; על מנת לכסות עצמכם, הייתי ממליץ: 1) לעשות זאת בהתייעצות עם עורך דין; 2) לשלוח מכתב לחתן כלה, אשר כותרתו "ביטול חד צדדי של חוזה עקב אי מתן שירות". ושיחפשו אותכם בסיבוב. ישראכארט -
. פשוט תענוג: ליצור קשר עם שירות הלקוחות ולבקש ביטול עקב אי מתן שירות. לגיטימי לחלוטין, והם אפילו לא יכולים לצייץ. ואם כבר הם מנסים לצייץ, הם יכולים לצייץ רק לישראכארט שתשלח אותם ואת הציוצים שלהם לכל הרוחות. הביטול יכול שיעשה בשיחה וכן במכתב. חשוב להדגיש - אי מתן שירות! VISA - כאמור, עקב כריתת העיסקה בקרדיט, ללא ידיעתכם ואישורכם - ביטול דרך VISA הוא די בעייתי. אולם אני עובד על זה. תעודכנו בגין התפתחויות. STAY TUNED !!! בברכה, חן אדיב מזכיר משפטי

jalon

New member
הצלחנו לבטל תשלומים! חן אתה ענק!!!!

חברה של חבר שלי נרשמה באוגוסט 2000 לחתן כלה, ושילמה בתשלומים בישראכארט 5400 שקל !!! כמובן שעברו החודשים ולא זז כלום. ואז לפני חודש כמובן שודרה התוכנית בכלבוטק, והחברה רצתה לבטל את כל העסק. היא הגיע בדיוק אחרי התוכנית. היו שם מאבטחים ששמרו על הכניסה ונבחו על כולם, והיו שם איזה מיליון אנשים שבאו לברר ולבטל ומה לא. יצא לי לראות את ההודעות של חן בפורום, יצרתי איתו קשר, והוא הסביר לי על הפרוצדורה הזאת של ביטול תשלומים בגלל שלא נותנים לי שירות. אז חברה שלי שלחה מכתב והתקשרה לישראכארט, וביטלו לה את התשלומים! במקום 5400 ש"ח, דפקו אותה רק בקצת יותר מ2000. חן, אתה גדול, ואני מקווה שגם תצליח לקרוע אותם בבית משפט, כדי שהכסף שהיא כן שילמה שגם אותו היא תקבל בחזרה, וגם שכל השאר יקבלו הכל בחזרה. אנחנו כולנו איתך כל הדרך !!!!!

תפוז 69

New member
אני חושב שאתה מתכוון אוגוסט 2001...

אבל טעית 0 במקום 1, אז ביג דיל. התוכנית של כלבוטק היתה בינואר 2002 אני חושב, אז אתה מתכוון באמת ל2001. חוצמזה, יצא לי לקרוא כמה דברים שהוא רשם על חתן כלה. מקווה שיצליח להם! אני ראיתי בתוכנית בכלבוטק איך הם עובדים על אנשים. אחד שקוראים לו אבי שם אמר לה שהוא מבטיח שהיא תופיע בטלוויזיה, ואין להם שום קשר לטלוויזיה בכלל! שמעתי שמועות שרפי גינת מזה כיסח את המנכ"ל שלהם אחרי התוכנית. חבל שאת זה הם לא שידרו...

zzz1

New member
זהירות עם הצ´קים

לפי מה שאני יודע (אני לא עו"ד) אם הצ´קים הוסבו לצד שלישי אז אי אפשר לבטל אותם.

צ´קים וצדדים רביעיים וחמישיים

זהירות, הם יכולים להעביר את הצ´קים הלאה! כשמשלמים בצ´ק, כדאי לרשום שהצ´ק יהיה רק לחברה שמשלמים לה.

תפוז 69

New member
מסיבת חתן&כלה בדיזינגוף

מישהו יודע מה זה המודעות החדשות של חתן&כלה על פתיחה חגיגית בדיזינגוף???

jalon

New member
צריך להיזהר גם עם כרטיסי אשראי

כדאי להתייעץ עם עורך דין גם לגבי ביטול תשלומים מכרטיסי אשראי, כולל ישראכארט. למרות ששמענו, שאנשים שביטלו צ´קים הם לא תבעו (שלחו אלף התרעות, כן: תבעו - לא!), ואנשים שביטלו אשראי הם אפילו לא התריעו. אבל תמיד כדאי להיות מכוסים משפטית. אני חושב שאם חברת האשראי מסכימה לבטל, זאת אומרת שהם יודעים מה הם עושים: כדאי לשאול את שירות הלקוחות אם זה מהווה כיסוי משפטי. בכל מקרה - להתיעץ ולשאול! שיעיזו חתן כלה להגיש הוצאה לפועל נגד מישהו. השופטים ייכנסו בהם!

jalon

New member
"בהם" = חתן כלה ../images/Emo13.gif לא הנפגעים ../images/Emo4.gif

אדיב חן

New member
חתן כלה וצ´קים "למוטב בלבד"../images/Emo101.gif

מתי לאלף עזאזל תלמדו כבר שעל צ´קים תמיד רושמים "למוטב בלבד"!?!? אני חוזר: למוטב בלבד צדק מי שהגיב לפוסט הקודם שלי, כי צ´קים שעברו לצד שלישי, מאוד לא כדי לבטל. למרות הצער והכאב, המבטל יהיה אחראי. אי לכך המלצתי לשוקל לבטל צ´קים להתייעץ עם עו"ד, שהרי זו אחת הבעיות העלולות להתעורר, אם לא העיקרית. אם, לעומת זאת, הייתם רושמים על הצ´קים למוטב בלבד, הייתם יכולים לבטל בלב שלם (ואפילו בלי עורך דין - אבל תמיד כדאי להתייעץ קודם). פרוש המילים למוטב בלבד, הם כי היחיד/היחידים היכולים לפרוע את הצ´ק, הם הרשומים בשורת "עבור" בצ´ק. צ´ק שנרשם עבור "חתן כלה" בצירוף "למוטב בלבד", החברה לא תוכל להעביר אותו הלאה (מבחינה משפטית - הצ´ק "לא סחיר" - לא ניתן לסחור בו כשטר; הוא שווה כסף רק לאדם או לחברה הרשומה עליו כמוטב). ראיתי בדף קודם בפורום הערה מצויינת המופנית ללימור ליבנת, בקשר לאפשרות לכלול בתוכנית הלימודים שיעורי צרכנות נבונה, הכרת החוזה, שימוש בכסף, כרטיסי אשראי, צ´קים וכו´. מוזר, שהגברת רוצה שילדי ביה"ס ישירו את ההמנון כל הפסקה, ויקבלו את תעודות הזהות בטקס מיוחד... אבל שיעורים בצרכנות נבונה, שיחסכו מאות מיליוני (כן, מאות מיליוני) ש"ח המתבזבזים על מעשי מרמה והונאה והטיפול בהם, שלא לדבר על חיסכון בעגמת נפש - מה פתאום? ונסיים בשני מילים: ל-מ-ו-ט-ב ב-ל-ב-ד נ.ב. לכל המעוניין בהליכים אזרחיים ו/או תלונה משטרתית נגד החברה, פרטי שלי ופרטי קצין המשטרה נמצאים בפוסט הקודם שלי לא רחוק במורד הפורום.

מסכימה אתך בנושא זה שחייבים ללמד

את הדברים האלו !! למי שגדל בבית בו לימדו שצריכים לכתוב על צקים למוטב בלבד... (פעם ה"קרוס" הספיק אבל היום כבר לא..) ולימד את עצמו כמה פעמים גם למחוק את המילה "פקודת" מלפקודת.. (זה שיגע את הסוחרים אבל זה בעיני חשוב כשקונים במקום שאתה לא מכיר אותו טוב
)

למעלה