חתן כלה - עדכון מצב/ביטול תשלומים../images/Emo101.gif
מבלי לפגוע בזכויות
לפורום כלבוטק וציבור נפגעי חתן כלה שלום רב! הרי עדכון מצב ההליכים מפי חן אדיב. קודם כל קצת הומור ציני המופנה לשתולים למיניהם ולאחר מכן עדכון מצב. ראשית כל - ברצוני לברך לשלום את כל השתולים של חתן כלה שמסיירים כאן בפורום, ומנסים... לעשות... נגדיר את זה, "מעשי קונדס". כל הכבוד חברה´ - אם אני הייתי פושע, גם אני הייתי מנסה לברר מה מתבשל אצל הGOOD GUYS - במיוחד כאשר כבר ברור ומובן כי אתם "לכאורה" הוצאתם במרמה משהו כמו50,000,000 שקל (כן, קראתם נכון, חמישים מיליון) מכל כך הרבה בחורים ובחורות. ואם כבר אתם "בודקים" אותי כל שבוע, אז חכו חכו לשבוע הבא. או אז אני אפרסם כאן ראיות כשרות למהדרין, ללא חשש טבל ערלה ושביעית, נגד החברה. ראיות מאוד מפלילות ("לכאורה", כמובן!). חוקיות לגמרי, כמובן. ללא "לשון הרע", כמובן. איזה ראיות...? חכו ותראו. אם אתם (השתולים) כל כך רוצים את השאלון שאני מחלק לנפגעים, אתם לא חייבים להעמיד פני נפגעים. פשוט תיצרו קשר כמו כולם ותגידו: "היי, אני מחתן כלה, אני רוצה לראות עותק מהשאלון שיביא עלי את כליוני", ואני בשמחה ישלח לכם עותק מיוחד לאספנים. אולי אני אפילו יכין לכם שאלון מיוחד בשבילכם: נקרא לו - "שאלון לעובדי חתן כלה". השאלה הראשונה תהייה, "האם אתה מצליח לישון בלילה, בידיעה ש"לכאורה" הוצאת במרמה 50,000,000 ש"ח מבחורים ובחורות, שרובם צעירים ולא כל כך מסודרים כלכלית?". אני לא יכול שלא לחשוב: מעניין אם ההורים שלכם ידעו מה יצא ממכם כשהייתם ילדודס בני 7? או שכבר התחלתם לתרגל איך לגנוב לשאר באי הגן את דמי הכיס והעוגיות? ולהלן עדכון המצב: ברשותי כבר רשימת פרטים של יותר מ-50 איש, הממשיכה לגדול כל יום (דרך אגב - מספר הנפגעים נאמד על ידינו בכ-5,000). כמו כן, כאמור, נאספו ראיות מפלילות ביותר כנגד החברה. לאחר CLEARANCE מן הגורמים הרלוונטים, אתחיל לפרסם כאן מידי פעם פיסות קטנות של ראיות, כדי שכולם יוכלו לראות ולהתמוגג, וכדי שאנשי חתן כלה שגולשים בפורום (כן, אתם, השתולים) ישתפלצו. ואם אתם חושבים שמה שאני אפרסם כאן זה ראיות מפלילות ("לכאורה"
), חכו למשפט. נוכלים לכאורה שכמותכם. שמתי לב שהפרסום כאן בפורום מאוד אפקטיבי - אז, כאמור, אני אמשיך לפרסם את הפרטים שלי ושל קצין המשטרה. צרו קשר בהקדם האפשרי. להגשת תלונה במשטרה נגד חתן כלה: משטרת ישראל, מפלג הונאה, מחוז תל אביב רח´ הרכבת 14, תל אביב טל´: 5644365 - 03 לבקש לדבר עם רב פקד מיטרני הפרטים שלי (חן אדיב): Eמייל: [email protected] (צורת תקשורת מועדפת) ניתן לנסות לדבר איתי או להשאיר הודע בטל´ אלה (אם כבר להשאיר הודעה, עדיף בשניהם...) 6710931 - 08 5056543 - 03 להשאיר שם וטלפון סלולרי(עדיף) ו/או רגיל. אם יצרתם קשר דרך הEמייל - שם, טלפון ופירוט קצר של מה עבר עליכם עם חתן כלה. ולסיום, מסר לידידי(?) המלומדים(!?), עורכי הדין של חתן כלה: תבינו, אין לכם על מה לתבוע אותי. אתם בטח נורא כועסים שאני עוזר לאנשים לבטל תשלומים לחברה. טוב, הייתם צריכים לחשוב על זה, לפני שהמלצתם, "לכאורה", למרשיכם לא לגלות ל"לקוחות" שלהם ש-12 התשלומים הם בקרדיט, ולא בלי ריבית, כמו ש"לכאורה" הם הציגו. אז אל תתפלאו אם, בנוסף למי שביטל צ´קים (אליהם אני מכחיש כל קשר
), ולבעלי ישראכארט (שביטול התשלום על ידם, עקב אי קבלת שירות, הוא לגיטימי ל-ח-ל-ו-ט-י-ן - אני אצליח גם לבטל תשלומים של אנשים המשלמים דרך VISA. ואם כבר בנושא ביטול תשלומים עסקינן: כל מי שרוצה לבטל תשלומים לחתן כלה: צ´קים - אינני מתחייב משפטית, אולם ידוע לי כי החברה לא תממש איומי סרק על הוצאה לפועל, פשוט מפני שברור להם שאין CASE. אתם הרי לא קיבלתם שום שירות!. אי לכך, פתוחה בפניכם האפשרות לבטל את הצ´קים ללא חשש; על מנת לכסות עצמכם, הייתי ממליץ: 1) לעשות זאת בהתייעצות עם עורך דין; 2) לשלוח מכתב לחתן כלה, אשר כותרתו "ביטול חד צדדי של חוזה עקב אי מתן שירות". ושיחפשו אותכם בסיבוב. ישראכארט -
. פשוט תענוג: ליצור קשר עם שירות הלקוחות ולבקש ביטול עקב אי מתן שירות. לגיטימי לחלוטין, והם אפילו לא יכולים לצייץ. ואם כבר הם מנסים לצייץ, הם יכולים לצייץ רק לישראכארט שתשלח אותם ואת הציוצים שלהם לכל הרוחות. הביטול יכול שיעשה בשיחה וכן במכתב. חשוב להדגיש - אי מתן שירות! VISA - כאמור, עקב כריתת העיסקה בקרדיט, ללא ידיעתכם ואישורכם - ביטול דרך VISA הוא די בעייתי. אולם אני עובד על זה. תעודכנו בגין התפתחויות. STAY TUNED !!! בברכה, חן אדיב מזכיר משפטי
מבלי לפגוע בזכויות