חתן כלה- אנו תובעים אותם- תצטרפו

עוד אחד מנפגעי דיסקברי.../images/Emo7.gif

שלום לכולם.ובעיקר לרפי גינת! אני עוד אחד מנפגעי דיסקברי כמו עוד אלפי אנשים. דסקברי גנב מכיסי 4500 ש"ח .כמו כן בית המשפט לתביעות קטנות פסק לזכותי.לא קיבלתי שום החזר כספי משום שהשופט אמר לי שהחברה פשטה את הרגל. בתוכנית האחרונה של כל-בוטק הבנתי שכל נפגעי דיסקברי יקבלו החזר כספי. האם שמעתי נכון? אנא עיזרו לי. בתודה מראש שמואל לב.

Alechko11111

New member
חתן כלה- אנו תובעים אותם- תצטרפו

היי. אישתי כמו רבים וטובים רצתה עולם הזוהר. וכמובן עבדו עליה. אנו מכינים תביעה יצוגית בנושא ואנו צריכים כמה שיותר אנשים לזה. אם אתם מעוניינים בלנסות להחזיר את הכסף שלכם תכתבו לי לאי מאיל [email protected] אני לא מתכוון לצאת פרייר בנושא ומציע לכולכם גם. נמעס שמחזיקים אותנו פריירים כאן. מצורף קובץ למילוי פרטים. תמלאו ושלחו לי ונקרע להם את הצורה.

danulchik

New member
לאיפה לשלוח את השאלון?

האם אפשר לשלוח לאי-מאיל שלך?מחכה לתשובתך

Alechko11111

New member
כל השעלונים נא לשלוח לאימאיל שלי

כל השעלונים נא לשלוח לאימאיל שלי בכל מקרה ניתן ליצור איתי קשר ב 055648006 בכל שעות היממה.

haniben

New member
חתן כלה

שלום לך אלכס, רציתי לדעת באיזה שלב התביעה שלכם. בעלי היה בחברה שבוע שעבר וצערינו מסתבר שנפל בפח (על אף שאני לא ראיתי את הכתבה). הייתי שמחה אם היית נותן יותר פרטים על הנושא. וכנראה שגם אנחנו נצטרף. כי ה- 5400 ש"ח הנ"ל מאוד חסרים לי... אתה יכול ליצור אתי קשר במייל. תודה.

לכל אילו שרוצים ליתבוע

חבל על הזמן . לא מכיר את החברה . אים תיזכו ממי תיקחו כסף את מה תעקלו את המודעות ברחובות. זו חברה ללא רכוש .אין מיפעלים אין מכונות .נשארו רק האלבומים עים התמונות זה מה שאפשר לעקל. וז לא שווה הרבה. אים תיזכו הבעלים נעלמו. אז צריך ליפתוח תיק בהוצע לפועל זה עולה שוב כסף עורך דין עולה שב פעם כסף . חבל על הזמן והעצבים

למעלה