חתן וכלה -

חתן וכלה - ../images/Emo35.gif

עוד חודשיים חברה מתחתנת וכבר החלטתי איזה עוגה אני עושה להם אבל לשם כך אני חייבת להתחיל להיערך... צירפתי תמונה ששמרתי פעם (לא זוכרת איפה) של חתן וכלה מפוסלים (כ"כ משגעים). השמלה של הכלה בצבע פנינה, מישהי יודעת אם זה אבקה או צבע מיוחד שניתן לקנות? האם בכלל ניתן להשיג בארץ או כדי שאני אזדרז ואזמין מחו"ל?

גלילי2

New member
נראה ממש מקסים

אני סומכת עליך שתצליחי, את ממש כישרונית אגב, זו אני גברת עלים

שבלולונה ת'אמת לא כל כך אוהבת

את החתן כלה האלה, דווקא את עם הכישרון והיכולות המדוייקות שלך יכולה להגיע לדברים הרבה יותר מרחיקי לכת.... חפשי קצת ברשת יש ההממוווןןן, אני אנסה לחפש גם, אולי כיוון מדליק יותר משהו שקשור לתחביבים שלהם או לזוגיות שלהם???......

../images/Emo9.gif

חן- חן על המחמאות אבל מה לעשות שנידלקתי עליהם?! אני מאמינה שיהיה לי ממש קשה למצוא משהו כזה מקסים. בעקרון שניהם מעולם הקולנוע והטלוויזיה. כמובן שלא יכלתי להתאפק והראתי להם את הדוגמא והם התלהבו וביקשו שזה יהיה לאולם (מה שבהתחלה רציתי לעשות רק לחברים, משהו צנוע). אז זה דווקא יכול להיות מגניב להפתיע עם עוגה משוגעת אחרת. אשמח לקבל רעיונות אם למישהי עולה משהו. כשנעולים על משהו בראש קשה להשתחרר על רעיונות אחרים, לא?!

lali ה

New member
משהיא שלחה קישור לאתר לפני יומיים

לא זוכרת מי(מתנצלת) באתר יש תאור מפורט בשלבים איך לעשות חתן וכלה עכברים. הם מקסימים, אולי לעוגה השניה.

net the jet

New member
בקשר לשמלה של הכלה...

זה פשוט לבן ועל זה לדעתי יש אבקת איבוק נוצצת ( הרבה ) בצבע פנינה...אני שמתי כזה על הכלה שעשיתי..תראי אם זה נראה לך אותו דבר. הזמנתי מהאתר של ג'יין אשר. ( אני לא שמתי המון, אז זה רק קצת נוצץ...התקמצנתי ! )

נויתן

New member
סתם מעלה רעיון...

לא יודעת אם זה אפשרי אבל נראה לי שכדי לקבל צבע פנינה אפשר לערבב צבע לבן עם צבע כסף...לא??

למעלה