חתמתי.... !?!? P-)

קרני

New member
חתמתי.... !?!? P-)

צמתי. כן, כן, אני מאלה שעדיין חושבים שלצום זה חלק מעניין הכפרה, מחשבון הנפש מ… (טוב, לאחרונה יש לי כל מיני סייגים, שאילתות ומענות בנושא, אבל זה באמת לפעם אחרת…) אז חזרתי אתמול בערב מבית הכנסת, מדדה לאיטי לעבר הבית מהורהרת מה במחשבות על הצום, אלוהים, אמונה, מלחמה, שלום, אנשים ואיפה לעזאזל אני נמצאת בכל הברדק הזה…?!!? כשפגשתי בכיכר, על אם הדרך כמה אנשים שאני מכירה. מהורהרת ככל שהייתי, הצלחתי לתקשר עם הסביבה, לענות לשאלות הנוגעות לחיי ואף להשחיל מילה או שתיים לדיון הלוהט שהתנהל; מלחמה, שלום, אלימות, ערבים, יהודים… דברים שממש מצליחים להלחיץ אותי ולגרום לי למיגרנה פטאלית כזאת שרק שינה טובה יכולה להציל מכיליון… אז נפרדתי מהם באלגנטיות שכזאת, למרות ההפצרות, ושמתי פעמיי לכיוון הבית… הלכתי לבד. פתאום סירנות. מכבי אש, ניידות משטרה, אמבולנסים… פחדתי באטרף קיומי! אחרי הלך גבר שמהר מאוד הלך לצידי וכמצוות ומנהג ישראלי ידוע, התחלנו לדבר ולהעלות כל מיני אפיזודות קטלניות ומזעזעות, שהתנהלו בעיקר בניצוחי... עכשיו, ממש הצלחתי להפחיד את עצמי… מתוך זה ומתוך בחירה חופשית וולונטרית שלו, הוא סטה ממסלולו וליווה אותי באבירות אצילית כזאת עד הבית. הוא לא ממש רצה ללכת, והצהיר על כך בריש גליי שהוא רוצה להכיר אותי יותר. עברו אנשים שעידכנו אותנו לגבי המאורעות והתברר שכל המהומה הייתה בגלל דליקה באחת הדירות בשכונה… אז... מצאתי את עצמי חולקת ספסל עם גבר שאני לא ממש מכירה, שמסתכל עליי במבטים עורגים טורפים כאלה, שמחמיא לי עד לסגידה ממש, וממש מנסה ומתאמץ להכיר אותי. אבסורד ממש!!! הלו?!?! יום כיפור היום? יום מלא קדושה כזה כאילו? חשבון נפש ועיניינים?!?! דאההה!!! ישבנו שם מדברים, מקשיבים… סיפרתי לו על השקפות העולם שלי, החיים, השאיפות, על עצמי בעצם… הוא גילה לי את צפונות ליבו, רצונותיו… לא יודעת, אולי עניין כיפור הוא בהתוודות הזאת, דף חדש… מין השראה כזאת?!?!? אפיזודה מוזרה כזאת... דיברנו ודיברנו שלוש שעות. הדיבורים האלה בנושאים שמחוץ לאקטואליה והמתח המדיני, שיחררו אותי והמיגרנה המטורפת שאחזה בי הרפתה את אחיזתה ממני ויכלתי אף לחייך. נפרדנו בסופו של דבר עם הבטחה שלי (ואני חייבת לציין שאני לא ממש טובה בלקיים…) שאהיה איתו בקשר… (?!?!) לא יודעת מה איתכם, אבל מה אומר לכם, לי זה ממש נשמע מעוות… מקווה לימים שטופי שמש וטובים, לשקט, שלווה ושלום!!! יום טוב לכולם. @ @ J U

thecenter

New member
בגידה !!!!

אני רוצה למחות על מספר דברים: 1. למה את בוגדת בי ?? הבטחת להעניק לי את כל האהבה שיש לה כל-כך לתת. 2. למה רק לך זה קורה. 3. זהו. נראה לי שאת השתחרר מהלחץ המדיני, אבל הוא לא השתחרר מהלחץ המ(ד)יני. ככה גברים, את יודעת - אבל אני לא כזה, את יודעת. וכמה שאלות לי אלייך: 1. ישבת איתו 3 שעות כי רצית/לא הרגשת בנוח אחרי שהוא ליווה אותך או לחלופין היה לך כיף ?? רק שתדעי מה התנהגות של בחורות יכולה לגרום לגבר מסכן ומורעב אהבה (כמו בחור נוסף שאני מכיר, נראה לי שגם את, קצת). 2. את רוצה להישאר איתו בקשר ??? 3. ושוב, למה רק לך זה קורה. קרני, צר לי. עד עכשיו זה היה באוויר ובמה שכתבת, אבל עכשיו זה ברור לחלוטין - יש לך משהו שעושה את זה לגברים. עובדה !! אם זה מראה (עובדה שאני לא יכול ממש לבדוק, האמנם ???), אם זה יכולת דיבור מרנינה ואם זה חמידות בלתי-ניתנת להכנעה. ויאללה, תתפני כבר לאיזה צ`ט. מחכה לך !!! האוהב הכואב.

קרני

New member
לאחד והיחיד :)

להלן התגובה שלי לאשמת הבגידה שנעצת בי לאלתר: 1) אין תחליף לנסיכים אמיתיים 2) קנאה הורגת בסוף 3) אין לי מושג מה הוא רצה 4) יש לי מושג שאני לא רוצה 5) רק תגיד מתי ואיפה... 6) זהו. ממני, ש... ?!?!

thecenter

New member
לכרישת ההיי-טק והפורומים

להלן תגובתי הקצרה אך העניינית: 1. פה ועכשיו. 2. נסיכים יש רק באגדות. 3. אני יודע מה הוא רוצה. 4. אני לא יודע למה את לא רוצה (חוץ מהרצון לשמור נאמנותך לי). 5. אוהב 6. מתגעגע. 7. ביי.

קרני

New member
נקודות, נקודות, נקודות... B-)

בסוף אאמין לכל מה שאתה כותב... ;-)) הממממ.... נשתמע לאלתר... :)) יום טוב יקירי @ @ J U

למעלה