חתלתול קטן שנדרס

חתלתול קטן שנדרס

וכרגע נמצא בצב"ח השיקום שלו עולה כסף מחפשים תורמים...ואחכ כמובן בית חם.
למעוניינים http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/234/681.html?hp=54&cat=869. אני ב"ה אתקשר לתרום מחר.

dimitrygo

Active member
מנהל
מעצבן רק שבכותרת משנה לא מוזכר שמדובר בצער

בעלי חיים ירושלים. אנשים תמימים ייחסו את זה לצער בעלי חיים ה"כללי" שזה ת"א

ואותי מעצבנים הטוקבקים !!

חבל שאי אפשר לבוא אל המטקבקים הביתה לקחת את המקלדת שלהם לשבור להם אותה על הראש [הריק] שלהם !!!!!!!!!!!!!!!!

galigach

New member
תרומה לחתול

שלום רב, ניסיתי להיכנס לאתר של צער בעלי חיים ירושלים, האתר לא פעיל. אני רוצה לתרום אך אני לא בדיוק מכירה אותם, האם הם מהטובים או מהרעים? גלי

YGIM

New member
לפי מה שאני יודעת הם מה"טובים"

והם לא ממיתים. זה גם נשמע הגיוני לאור העובדה שהם אוספים תרומות על סך 4,000 שח לחתול שעבר תאונת דרכים. בעמותה אחרת כבר היו מרדימים אותו.

Silly LoveSong

New member
תמונה שלו המהיום

הוא מתוקון אמיתי! הצטנף בסלסלה והסתכל עליי בעיניים מסוקרנות ועצובות. הלכתי לבקר את חתול הרחוב הלבן עם הפצעים בראש שגל, סיגל ואנוכי הצלנו מהמעונות בהר הצופים, וממש נחרדתי. יש חשד שיש לו סרטן עור, אבל ביופסיה עולה 250 והמרפאה לא מממנת את זה. הם יראו אם המצב שלו משתפר בימים הבאים ואם כן אז זה כנראה לא סרטן. אני אנסה להשיג לו תרומות בשביל הביופסיה בימים הבאים. אם מסתבר שכן יש לו סרטן אז חייבים להרדים אותו, כי הוטרינר אמר שזה ימשיך להתפרט ויאכל לו לאט לאט את כל העור מהפנים.

Silly LoveSong

New member
../images/Emo7.gif המלאך הלבן - ../images/Emo243.gif זהירות תמונה קשה

הוא גם מסרב לאכול

אוי מסכן - זה לא נראה טוב ../images/Emo10.gif

מחזיקה לו אצבעות שזה משהו בר טיפול... חוץ מזה הוא דווקא נראה קצת טוב יותר והג'ינג'י הקטנטן מתוק ממש

Silly LoveSong

New member
עד שאסדר את זה, אפשר למצוא תחת החיפוש פייסבוק

"התרמה למען "לבן" - חתול עם פצעים קשים בראשו" אנא שתפו!

YGIM

New member
אני לא יכולה ../images/Emo2.gif

הוא נראה בדיוק כמו זרקסיס שלי רק גור! (ואני מתה לדעת איך זרקס נראה כשהוא היה גור, שכן הוא הגיע אלי בוגר) תרמתי קצת, מקווה שזה יעזור...

למעלה