חתימות שלווום אני חייב להשיג חתימות של הלהקה הכי טובה שיש סינרגיה בבקשהההה
Z zvitzif New member 8/4/06 #1 חתימות שלווום אני חייב להשיג חתימות של הלהקה הכי טובה שיש סינרגיה בבקשהההה
א אואן שלי New member 20/4/06 #17 ממממממהההה??? נגיד והלכתי להופעה.... איך אני משגיחה חתימווותת?? [איזה לא קשורה אני חח ] P:
ס סינטטית New member 9/4/06 #4 המממ...אוקי בקשה מוזרה חח אבל בכל אופן סרקתי את החתימות מההופעה בב"ש לפני שבוע... אז הנה
ס סינטטית New member 9/4/06 #6 אפשר לשאול למה זה? ולמה אתה צריך עוד? החתימות שלהם לא משתנות.... יש לי עוד אם אתה ממש צריך, פשוט אין לי כוח לסרוק
אפשר לשאול למה זה? ולמה אתה צריך עוד? החתימות שלהם לא משתנות.... יש לי עוד אם אתה ממש צריך, פשוט אין לי כוח לסרוק
ס סינטטית New member 9/4/06 #8 אז מה זה עוזר? אם אני אסרוק עוד ועוד חתימות? כאילו, סבבה שההקדשה בכלל בשבילי, אפשר לקחת רק את החתימה. אבל אם אני אסרוק עוד החתימות יהיו אותו דבר....
אז מה זה עוזר? אם אני אסרוק עוד ועוד חתימות? כאילו, סבבה שההקדשה בכלל בשבילי, אפשר לקחת רק את החתימה. אבל אם אני אסרוק עוד החתימות יהיו אותו דבר....
ס סינטטית New member 9/4/06 #12 חח כן מפעם לפעם זה יותר ויותר חמוד רק בנואה שהוא אף פעם לא יודע מה לכתוב