חתימה שלי..
M Music4Life New member 31/10/04 #4 ניקול, את גדולה ../images/Emo70.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק "שרית חדד. כי שלמות היא לא מילה גסה" אהבתי רצח!!! יפה ניקול! יא מוכשרת ענק
ניקול, את גדולה ../images/Emo70.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק "שרית חדד. כי שלמות היא לא מילה גסה" אהבתי רצח!!! יפה ניקול! יא מוכשרת ענק
ש שי shay love sarit New member 31/10/04 #5 יפה לך../images/Emo70.gif לא משעמם לך../images/Emo70.gif חחח..../images/Emo6.gif
E eliran9eliran5 New member 31/10/04 #8 למעריצי שרית חדד להיכנס בבקשה טובה אתם יכולים להכין אתרים ולעלות אותם לפורום אני יעלה המון המון תמונות כדי שהיה לכם קצת
למעריצי שרית חדד להיכנס בבקשה טובה אתם יכולים להכין אתרים ולעלות אותם לפורום אני יעלה המון המון תמונות כדי שהיה לכם קצת
פ פו הדוב הכוסון New member 1/11/04 #12 וואי איזה מתוקיייייי יפה כישרונית חחחח זה בפוטושופ?? אוף יש לי גם פוטושופ וגם פריהנד וההתקנה שלהם נתקעת לי... במה עשית את זה?
וואי איזה מתוקיייייי יפה כישרונית חחחח זה בפוטושופ?? אוף יש לי גם פוטושופ וגם פריהנד וההתקנה שלהם נתקעת לי... במה עשית את זה?
נ ניקול NiCoL New member 1/11/04 #13 נראה לך שאני מבינה משו בפוטושופ?! עשיתי את זה בפוטואימפקט וואי אני מתה לדעת איך משתמשים בפוטושופ,בפעם האחרונה שניסיתי ועשיתי לפי ההדרכה יצא לי,אבל זה מסובך מידי ולוקח יותר מידי זמן.. תחתימות האלה עשיתי ב2 דק' חחח
נראה לך שאני מבינה משו בפוטושופ?! עשיתי את זה בפוטואימפקט וואי אני מתה לדעת איך משתמשים בפוטושופ,בפעם האחרונה שניסיתי ועשיתי לפי ההדרכה יצא לי,אבל זה מסובך מידי ולוקח יותר מידי זמן.. תחתימות האלה עשיתי ב2 דק' חחח