חתימה ניסיון

סנופית את באמת מאמינה בזה?

אל תאמיני לכל מה שאת קוראת,
או מה שמספרים לך,
שימי מסנן ומייני מה נכון ומה לא,
את יותר מידי בעניין של קונספירציות
שקצת הלכת לאיבוד בתוך זה נראה לי...

snoopytush

New member
אומרים את זה בכל העולם גם מומחים

כנסי ליוטיוב גגלי באנגלית AGENDA 21A
ותראי מה יצא..

חני1110

New member
תוחלת החיים באכלוסיה עולה

ב 2050 יהיו 9 מילארד איש .התוחלת החיים תעלה .
ולצערנו בעוד כ100 שנה
תהיה ירידה חדה באכלוסיה ....
ונגד זה אין מה לעשות
לקבל הכל באהבה .

Surak

New member
משהו שלא הבנתי

כשאוכלוסיה עולה, אז מתריעים שיהיה פיצוץ אוכלוסין ושכדור-הארץ לא יכול לכלכל כל-כך הרבה אנשים. אבל כשהאוכלוסיה יורדת, נבהלים מזה שיהיה פחות אנשים ומשתמשים במילים כמו "לצערנו" כאילו שקרה איזשהו אסון.

אולי תחליטו כבר מה אתם רוצים?

Surak

New member
זו היתה אמורה להיות תגובה להודעה של חני

משום מה היא שורשרה לא נכון.

אני לא מסכים עם קונספירציה

ואת באמת שקועה בהם עד מעל לצואר.

אבל אני כן יודע שכדורינו הנהדר מגיע לנקודה בה יהיה חייב להיות בו שינוי - על ידי הטבע - כי כושר היכולת שלו לתמוך ב-7 מיליארד ומעלה מתחילה לשאוף לאפס

Surak

New member
הבעיה איננה מספר האנשים.

הבעיה היא באורך החיים הבזבזני שאנחנו מנהלים, והעובדה שלא אכפת לרובנו לשעבד את הטבע לצרכנו.

אילו היינו חיים במעט יותר הרמוניה עם הטבע, הפלנטה שלנו היתה יכולה לתמוך בקלות גם במספר כפול של אנשים.

באמת שאין חשיבות מדוע תובוא

שואה טבעית על האנושות ה"עובדה" היא שתבוא. העולם השבע אוכל כמו חזיר והילודה על הפנים. העולם הרעב בקושי אוכל אבל לא מפסיק להשריץ ילדים. בקיצור הצלחנו להוציא את כל המערכת משיווי משקל.

Surak

New member
בעיה קלה: 7 מיליארד פחות 80% זה לא 500 מיליון

אבל מי סופר

snoopytush

New member
בכתבה הם דיברו על כמות עכשווית של .5 מיליארד

אם יש יותר אז הירידה תהיה גדולה יותר

Surak

New member
גם 80% מ-5 מיליארד זה לא 500 מיליון.

בפעם האחרונה שאוכלוסיית העולם היתה 5 מיליארד, זה היה לפני כמעט 30 שנה. היום אנחנו כבר 7 מיליארד. כך שאם מישהו באמת מנסה להוריד את אוכלוסיית העולם, בינתיים הוא לא ממש מצליח.

snoopytush

New member
כל מי שיחפש על זה חומר יראה שאני צודקת

אחרי שיקרא על זה חומרים מכל מיני מקורות באינטרנט

פרויז1

New member
אתם יכולים להגיד לסנופי שהיא טוה. אבל : -

כשלפני פחות מ 100 שנה אמרו לסבים ולסבתות רבּעה שלכם שניניהם ידברו ממרחק של 100 מטרים אחד עם השני בלי להרים את הקול, הסבים והסבתות ענו את מה שאתם עונים לסנופי.

Surak

New member
פרויז, גגל new world order. זו לא טענה חדשה.

מדובר בוריאציה על תיאוריית קונספירציה ותיקה, שחוזרת בכל כמה שנים בלבוש חדש ובשם חדש.

היא חביבה במיוחדת על נוצרים שמרנים, שרואים במגמות של הדור האחרון (בעיקר הגלובלזציה, והשימוש באמצעי מניעה) סכנה קיומית. הם מפחדים פחד מוות מהעובדה שהעולם משתנה, אז הם עושים לו (ביודעין או שלא ביודעין) דמוניזציה.

אז להשוות תיאוריית קונספירציה שנולדה מתוך פחד ואין אפילו בדל של ראיה לנכונותה להמצאת הטלפון, זה... איך לומר? קצת תמוה.

פרויז1

New member
סורק ! שום דבר לא תמוה מהנימוקים הבאים :

גישת הקונספירציה שאתה מייחס לגישות שסנופי דוגלת בהן, וגם גישת הפחד של הנוצרים ודמוניזציה שאתה מייחס לנוצרים - הן השערות .
אני לא טוען שמי מהמדיינים/ות - צודק בהנחותיו או טענותיו/אמונותיו.

אני רק אומר : היזהרו מהלשקות בכוס התרעלה את מי שאומר הארץ ככדור הוא.

למעלה