חתימה לשיפוטכם

כושכוש1

New member
עושה לי אסוציאציה של מאניה דיפרסיה

עולה כל כך גבוה אבל גם יורד כל כך נמוך. כאילו לפעמים הוא (אני מניחה שזה ´הוא´) ב´היי´ רציני אבל בזמנים אחרים בשפל המדרגה. חוץ מזה נראה לי שהוא מקפיד לשמור על ריחוק חברתי, ושהוא איש של מעשים יותר מאשר דיבורים על מעשים, תכל´סן כזה. אולי יש לו עכבות כלשהן שעומדות בדרכו להשיג מטרות שהוא מציב לעצמו, ומצד שני נראה שזו חתימה שמושקעת בה הרבה אנרגיה.

עושה לי אסוציאציה של אהוד ברק

האם אני מפנטז? מכל מקום יש כאן דעתנות, נחישות ואולי גם בטחון מופרז ביכולת האישית. נכתב בשעת לילה מאוחרת.

הי עטרה, מה נשמע?

סיימתי פחות או יותר את ההתארגנות בדירה החדשה, אז אשתדל עכשיו קצת יותר להיכנס לפורום.

אריק!

New member
האם החתימה נוטה גם במקור למטה?

לייזער, אתה יודע שאי אפשר ככה לשים כתב או חתימה של מישהו בלי הסכמתו, אלא אם כן תומר לנו שזה מישהו מפורסם/מוכר, מתקופה מוקדמת. בהתרשמות זה נראה כתוב לאט, מעוצב בדייקנות וזהירות, קשה לי להאמין שאני יצליח להוציא מכך משהו משמעותי יותר. אולי מישהו אחר.

לייזער

New member
לא ידוע לי אם היא נוטה

מדובר באיש ציבור. אני מרשה לעצמי לשים אותה גם משום שברור לכל כי מחתימה א"א ללמוד דברים מדוייקים.

לייזער

New member
מה שמעניין אותי זה שגרפית

יש פה שתי מובלעות בעלות צורה דומה אבל אחת מצומצמת ואחת רחבה. גם נראה לי נדיר שמישהו חותם רק באות אחת.

עטרה ב ט

New member
אני דוקא בעד אריק שרון.

גם הוא מתחיל בא´ לא ? אני רואה בחתימה הזאת קצת יותר יצרים וקצת יותר מעוף וגם קצת יותר גמישות שלא לומר מניפולטיביות שאין לדעתי אצל ברק ויש אצל שרון.

לייזער

New member
אפי איתם

האם יש ביטוי בחתימה לעובדת התפנית שלו מבחינה אידיאולוגית מהקיבוץ לציונות הדתית?

אריק!

New member
לא, אבל

יש בטוי למעבר החד שלו מ "לובש מדים" למיניסטר התשתיות בממשלה. אפשר לראות תחתיו לא כסא, ממש ספסל. לייזער, לא מתאים לך לשאול שאלות כאלה, בקושי מצליחים להוציא מזה משהו אלמנטרי יותר. ואולי החתימה המיושבת הזו, ממש מדודה משקפת איזה חלון ראוה מיושב של אידיאלוג נסער ואכפתי שהכל ´כאש בעצמותיו´, אך לדבר מדבר הוא בניחותא, קצת כפוליטיקאי ? כמובן שזו חוכמה בדיעבד וגם זה על קרעי תרנגולת. אריק.

עטרה ב ט

New member
עכשיו אני עוד יותר מפחדת ממנו !

הדרמטיות בחתימה הזאת, היצרים החזקים והשאיפה למעלה, הכל על העוקם
. אח, איזה בעסה של ממשלה הולכת להיות לנו.

לייזער

New member
ואני חשבתי לתומי שזה מעבר משמעותי

בחייו של אדם. כאילו מעין גב למרכז הרב כזה כאילו

אריק!

New member
גם אות אחת וגם אין שם משפחה.

אגב, ייתכנו שינויים משמעותיים בחייו של אדם, או לכל הפחות שינויים שנדמים משמעותיים לסובבים אותו, אך לגביו לא השתנה הרבה. זה יותר מדי תאורטי ולא נראה לי שניתן לעשות, בחתימה הנ"ל, חיבור בין שינויים בחייו לחתימה. אגב, בהסתכלות נוספת ניתן לראות כל מיני תופעות באות א´.

למעלה