חתימה טובה

חתימה טובה../images/Emo197.gif

משנה לשנה זה יותר קל או שנדמה לי
או שבכלל זה מראה לי כמה אני לא פגעתי
אצלי עבר די מהר וממש קל, בלילה אחרי הבית כנסת הסתובבתי עם ידיד שלי בשכונות עד 1 ואז ישנתי כמעט עד עכשיו, בן לבן כמובן קראתי תהילים. שתיתי מים לפני דקה וזהו.לא רעבה. רעבים
איך הלך לכם

סופה10

New member
../images/Emo4.gif

גמר חתימה טובה! כנראה שזה באמת יותר קל משנה לשנה... פגעת במי או במה? לא רעבה אחרי כל הצום הזה? אני לא צמתי בגלל כמה סיבות אחת מהן זה בגלל אבי שהכניס בנו את הדת בכוח...מאז אני אנטי

אז מי בנה כבר סוכה?!

גמר חתימה טובה! הממ..הצום עצמו עבר במהירות הבזק.. עליי עוברים ימים ממש לא נעימים..אפשר לומר ששבוע לפני הצום כבר הרגשתי רע..אני קצת חולה..מניחה שזה יעבור במהרה מה חדש פה? מישהו התגעגע אליי בכלל?

נרקי

New member
היה קשה../images/Emo178.gif

שברתי את הצום
אבל עדיין לא הדלקתי אש ולא עשיתי ת'דברים האחרים רק ישבתי והתפללתי את כל ספר תהילים

gilad269

New member
גם לי

היה קל לא רעבים נראה לי אני הופך להיות פרסי-אורז 3 פעמים ב-26 שעות

חתימה טובה

הצום עבר בסדר גמור, קראתי וחשבתי ולא הרגשתי רעב וצמא ומבחינתי יכולתי להמשיך עוד כמה שעות דוקא עכשיו אחרי שאכלתי אני מרגישה רע

EastGirl83

New member
חתימה טובה../images/Emo9.gif

תודה לאל שזה נגמר והצום הסתיים... ולמה למה למה למה כל שנה אחרי הצום אני לא מרגישה טוב...
טוב נו... לא נורא... העיקר שתם לו עוד יום כיפור... אז אנשים... חתימה טובה

רעיון: כי לא שתית ואכלת?...

חסרים לך נוזלים,סוכרים ומלחים בגוף. כולם חושבים שעם כוס הקולה הראשונה מתבטל לו כל הצום.. מותק, אם כואב לך הראש או שאת מרגישה קצת מסוחררת נסי לשתות מים בלגימות קטנות(אם תוכלי לשתות ליטר זה מצויין).זה ממש פותר את הבעיה.. חתימה טובה (עדיין..)

EastGirl83

New member
האמת....

הצום נשבר בצורה מעולה... כלומר לא "טחנתי" כלום אלא שתיה עם משהו קטן שאוכלים (כמו עוגיה אבל זה לא עוגיה - כמו כל שנה בבית העיראקי שלי) ושותה קצת מים... (כבר כמה שנים טובות שאני לא שותה שתיה מוגזת אחרי הצום!! זה אסון!) אבל משעה שמונה אני מרגישה כאילו הבטן נדבקה לגב ולא יכולה לעמוד זקוף... בגלל התחושות המגעילות... וכל שנה זה קורה לי... לא נורא... העיקר שזה עבר והתסיים לו.

זה קורה.. שתי מים והמון.שלא תתיבשי!

טוב עשית שלא אכלת יותר מידי... אנשים חושבים שאם יעמיסו על עצמם מה שלא אכלו ביום כיפור זה יעשה להם טוב.. אני לעומתך חייבת שתייה מוגזת=קולה!! אוי, פתיחת צום בלי כוס קולה זה כאילו לא צמתי!!

למעלה