חתימה אישית

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

טרה10

New member
אני לא יודע למה אבל נדמה לי

שעם השלטון הנוכחי..השלום נורא רחוק.! כי בלהגיד שהם רוצחים-בעקבות מה שקרה בשבת.. ושאנחנו רק רוצים שקט ושלוה..קשה לראות בכלל את האופק. ואם...הם...רוצחים... וזו האמת..שלנו.. ...אז למה להתיישב לידם.? אם למישהו יש תשובה לשאלה הזו..אני מוכן לשמוע.! אבל בלי קלישאות.!

לא מתגעגע, לבני דודנו.

לסגור את הגבול. מי מהם, שירצה, לבוא לביקור. יכנס עם דרכון. באשרת תייר. אותי, ממש לא מעניין לבקר אצלם. בן
בן
אהרון

רכבת חיג´זית: ולו מפאת השיא שלה

הקרונות מדמשק לעמק - הצרים בעולם (ומי ראה פעם את רוחב המסילה?) חיחדון קצר (תשובה בסוף כמובן) מהו השיא-מה רוחב הקרון?

אורניהו

New member
ולנו בנשר,זה היה מגרש המשחקים...

על המסילה בנשר,עמדו הקרונות הללו שנים רבות.חלקם היו מיוחדים כאלה עם כל מיני אינסטרומנטים,שיברים,ידיות,ועוד.כל מיני פתחים בצדדים,וסולמות.זה היה קצת רחוק להגיע מהשכונה,אבל כאן בילינו בין הקרונות האלה של הרכבת.לפני זמן לא רב,שנתיים,שלוש,אחד החברים שאוסף מציאס[עתיקות]חיפשנו לאורך המסילה שנתכסתה עם השנים בעפר,ועשב,כאן עברנו ותרנו אחר אבן מיל הכתובה בערבית וחצובה באבן.ולא מצאנו כלום,אבל כמעט בטוח שיש.מסיפורי אבא,שמענו שנסיעה לבירות,ולירדן היתה בשבילו עניין של מה בכך! בשנים הראשונות שלי כילד בשכונה,אני זוכר את קטרי הקיטור שהיו באים למפעל להובלת המלט,שחורים,ומפויחים,ועשן הקיטור הסמיך עולה מעל הארובה.המסילה עברה ממש ליד בית הספר העממי,ורעש הקטר היה חלק מאיתנו כל שנות הילדות,היינו שמים גרושים ישנים[1 פרוטה]על הפס טרם עוברת הרכבת,ומועכים אותם.כל הזמן היתה לי הסקרנות לראות איך זה נמעך ונמרח.לימים התאונת עבודה שקרתה לי בעין,היתה על אותו הסיסטמה,לראות מה קורה כשמפזרים חתיכות גבס על המיסב הגדול,ואיך זה נלחץ???נו,אז קרה הפיצוץ,שבועיים ב´רוטשילד´,צלקת בקרנית,ואחרי שנים רבות כתוצאה מהטראומה,הפרדויות רשתית רבות,וניתוחים.וכעת עיוורון!והכל מהסקרנות...

תודה-תודה לאלופים!

וכמובן, התשובה 1.05 היא לגבי המסילות - לא הקרונות!

אורניהו

New member
אהבת חינם,,מה זה רוצים פרס!

כשהיינו ילדים בשכונה,היה מופיע פעם במועדון שלנו ´שבח וויס´ בחידונים,מישהו זוכר?אחי היה אצלו זוכה לא פעם ,ואנחנו היינו מתפלאים,איך הוא זוכר את השמות כל הערב...שבח וויס-חידונאי/שנות השישים.

zahavashanny

New member
לא תאמינו אני בפנים../images/Emo57.gif

לקח שבועיים כמעט אבל הגיע אלינו אורח מהארץ אלוף העולם במחשבים וכמובן בעזרה לזהובוש כפי שהוא כתב למעלה אני אמנם צריכה הייתי להחליף את שם המשתמש ועוד כמה דברים אבל זה בסדר. בכל מקרה עכשיו אני מקוה שתקראו אותי לעיתים יותר דחופות. אולי זה קשור לאחד במאי שחוגגים פה בקניה היום. סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. להתראות זהבה

טרה10

New member
אנ´לא רוצה להיות גס..אבל

הכניסה לתפוז שזהבה כה התקשתה בו- מזקיר לי.. שאף פעם לא דומה לקודמת.!

למעלה