חתיכת BLAST FROM THE PAST

deja vu 23

New member
חתיכת BLAST FROM THE PAST

סטפנו חוטף את מרלנה בפעם ה-1, אי שם ב1982, ואז מרלנה מבינה, סוף כל סוף, שסטפנו הוא הפושע שבעלה רומן מנסה להפיל כבר כמה חודשים טובים.

דבירית

New member
יש לי כמה שאלות אחרי תקופה שלא ראיתי כלום

וכל כולי הייתי מרוכזת בקורס מעניין ויפה בקולנוע. מאד נהניתי ממנו וקיבלתי בו 84. אוווה עההכשיו סאלם ממש על הקצה. סמי כבר מזמן הייתה על הקצה אבל עכשיו זה כבר לא נורמאלי אפילו בשבילה. ראיתי בשבועיים האחרונים אבל בשבוע האחרון לא מההתחלה כי ראיתי ביום שישי אבל עכשיו אראה במהלך השבוע כי אהבתי מאוד את המתח שיש עכשיו ווכרגע ימיט חיינו מעניין יותר כל סבוניייייייה אחרת. רציתי לשאול משהו על קודם. האם גילו כבר שרקס אשם בהפצצה בתצוגת האופנה את בו והופ. ?.? מעצבן שלקחו לי את ג'ק שהיתה אחת הדמויות האהובות עלי. יש לי גם שאלה בקשר למה שהםסדתי שבוע שעבר לגבי קלואי ניקול ובריידיץ. האם היא באמת ההופיעה? האם זו אותה קלואי או שחקנית אחרת? השבוע אטיזה קטע מצחיק היה עם לוקאס שנתפס כגרוצח וסמי המטומטמת עוד רוצה לעצור אותו. הרי גם אותה צריך היה לעצור על פריצה ניסיון להפללה. אה ולסיום ג'אן, כמה פעמים עוד תגידי שון יהיה שלי? מתי תתחילי לפעול בעניין? תודה לכולצם עידית

abcd80

New member
לא שרשרת נכון להודעה המתאימה

לא גילו מי עומד מאחורי ההתקפה של בו והופ בתצוגת האופנה.. בנתיים הכל בגדר ספקולציות. מי שהופיעה אצל בריידי זו לא קלואי אלא חברה טובה של אמא שלו והיא אדריכלית שתבנה את בית האופרה על שם אמו בסאלם.
לגבי ג'אן למטה היא תשאר בסביבה עוד המון זמן לצערנו. היא תמשיך לעקוב אחרי שון המון זמן ואח"כ תחטוף אותו ותשים אותו בכלוב.

4hilla4

New member
למה עוד הרבה זמן?../images/Emo10.gif:-\

אי אפשר להפטר ממנה כבר? ממנה ומשון?! ומהטינס בכללי?!

למעלה