חתיכת עוגה

mulani

New member
חתיכת עוגה

בתי אלרגית להרבה מזון אז אני נאלצת לשלוח אותה לימי הולדת עם חתיכת עוגה משלה. פיתחתי מיומנויות לעבודה במיניאטורה. זה בגודל של חתיכה אחת בלבד.
 

mulani

New member
מדליות ליום הולדת

עשיתי לבתי יום הולדת והתכוונתי לעשות מרוצים למיניהם (לא הגענו לזה) והכנתי מדליות מRFM עם "1" על כל אחת. חוררתי לשרוך עם קש. נתתי בסוך והילדים נגנבו שאפשר לאכול אותם
 

mulani

New member
עוגת בריכה לסיום גן - הרבה פשלות

אני שמה את זה רק לתת רעיון לעוגת סיום גן - בטוח שכל אחת יכולה להצליח יותר ממני בביצוע. הילדים היו חצאי עוגיות שלא עמדו טוב בעוגה - אם הייתי משאירה את החלק התחתון (או חלק ממנו עד גובה רצויה) של גופם היה יותר מוצלח. דאגתי שיהיה עוגיה לכל ילד בגן - אולכן הצפיפות בבריכה. רואים נכון שנגמר לי הRFM בסוף (גילית שה 4 ק"ג שלי חום לגמרי) אז שמתי סרט מסביב. העין של הילדה מקדימה הוחזרה למקום לפני ההגשה. את הרעיון לקחתי פחות או יותר מאתר familyfun נדמה לי.
 
איזה יופי

אנשי העוגיה בבריכה חמודים
הרעיון של המדליות נפלא. פשוט, מקורי ומקסים
 

דלית 3

New member
מקסים מקסים מקסים. אני בטוחה שהיא

מרגישה שהיא רק מרוויחה מהאלרגיות שלה עם עוגה כ"כ מיוחדת. גם המדליות והעוגה הגדולה יפים מאוד. כל הכבוד.
 
למעלה