חתיכת אידיוט!

מיקי 43

New member
לפעמים הסקרנות הורגת את החתול

בגלל זה הוא פנה אני משאר לגבי המשך דבריו אומר זאת בצורה אופיינית לי מי שלא מבין משמעות הורות או שאינו חפץ בהורות כניראה כל התנהלות חייו הולכת בכיוון כזה חוסר התחשבות אגואיזים או אולי אפילו במקרה זה חוסר בינה אדם שמכיר אישה/גבר הורים צריך לקחת בחשבון ילדים במקום ראשון לפני הכל ומי שלא מסוגל להבין או לקבל זאת אינני יודע אם הוא אדיוט אבל רחוק מלהבין את החיים ואת במקום להתעצבן על בורותו של אחר סובבי את ראשך המשיכי בחייך וסנני יותר טוב את בחירותייך מיקי

ערסlight

New member
השממון

את שייכת בעליל לסוג האנשים שמאמינים באמת ובתמים שהעולם מסתובב סביבם. זו מין גישה אגוצנטרית שאמורה להתפוגג במשך גיל ההתבגרות לכל היותר. היתר, שסובלים משממון, [חוסר ערך עצמי וחוסר תכלית] כל מה שלא מתאים "MAKES THEM CRAZY" כל מה שקורא להם בחיים ומנוגד לציפיות... נלקח כעלבון אישי. דרך אגב, אדם כזה הוא "מכה" בכל סוג של יחסים. אדם סביר [לצורך עניין] היה עסוק בזה דקה עם עודף.

makes me crazy

New member
ממממ...

ולאיזה עולם אתה שייך? אני מודה לך שלמרות שאתה "ערס"(שמך?) לא מתקרב לגישה הזו,הגדשת את זמנך, וכתבת תגובה... אני בטוחה שאתה עוסק בפסיכולוגיה,או/ו בגילוי עתיד/קריאה בקפה/אינטרנט/שירותים... איפה שלא יהיה...פשוט רואים את זה. אני קוראת לכל הבנות שמסכימות איתי שנילך לטיפול קבוצתי! אתן איתי??!!

שחR

New member
למה את חושבת שהוא אדיוט ?

ברגע שאת רוצה ליצור קשר. את לא לבד במישוואה יש פה עוד צלעות משמעותיות במישוואה. ילד זה לא תכונת אופי/ יופי . זה הבדל ענק בזוגיות/ חברות /פרק ב' כל מה שתבחרי. תחשבי על עצמך כרווקה, היית בקלות נכנסת לקשר מחייב עם גרוש המגדל את ילדיו מהנישואים הקודמים. תראי את הדברים באופן חיובי, הוא מראש לא רצה להיכנס לקשר וידע לפרט בבירור מה מפריע לו. יש עוד הרבה דגים בים, אני בטוח שיש מי שהנושא פחות יפריע לו, או אפילו יראה בזה יתרון. תחשבי על זה, יתכן ותביני כמה את מדברת מכעס עצמי ולא מהגיון סדור. שלך, שחR

לדעתי, הוא בכלל לא אדיוט

שמעתי את המשפט הזה ולא פעם... אני דווקא מבינה את הגברים האלה. אם הייתי רווקה, לא הייתי נכנסת לסיפור אהבה עם גרוש+. הייתי מעוניינת במישהו עם דף חלק ושנתחיל ביחד את חיינו מאפס. יצא לי לאמר הרבה פעמים לגברים "חבל שאתה רווק". אז גם אני אדיוטית? רוצה מישהו בסטטוס שלי, שמבין מה עבר עלי ויודע מהי משפחה וילדים. כל אחד ומה שמתאים לו.

למעלה