חתונת נושא

veroandohad

New member
חתונת נושא

שלום לכולם אולי אתם תוכלו לעזור לנו...
אנחנו עושים חתונת נושא, הנושא הוא שנות ה - 20.
אנחנו מחפשים מקום באזור השרון עדיף ( ת"א לא מעונינים) שיכול להתאים לנו - מה מתאים לנו?! אנו רוצים ליצור אווירה אינטימית ומשפחתית,רוצים שמקום האירוע יהיה בסגנון של פעם,וינטג,שנות ה - 20 .וכמובן מחיר סביר ולא יקר...
כמות המוזמנים היא 250 איש.
נשמח לקבל המלצות....
נ.ב - אחרי ביקורים: ביער, ערוגות הבושם,גן הפקאן,שמים וארץ הבנו שאלו לא מקומות עבורנו, כן הגנים מאוד יפים יחד עם זאת אנחנו רוצים שהבפנים יהיה ישן.

haych

New member
לא בשרון אבל לא רחוק משם

הוויט בפרדס חנה.
אפשר לראות פה תמונות: http://whitewed.co.il/גלריה/
(וגם יש עליהם התייחסות פה בפורום- בעמוד הזה או בעמוד הבא).

veroandohad

New member
אנחנו גרים בפרדס חנה כרכור

ואנחנו הולכים לשם שבוע הבא, אני בספק ע"פ התמונות שנכנסים 250 איש...
אני רוצה שיהיה לי מבחר ולא רק מקום אחד.

veroandohad

New member
תודה אבל...

אנחנו זוג צעיר שמשלם לגמרי לבד על החתונה שלו, אולמות בקסריה הם לא בתקציב שלנו.

josie1986

New member
כשפנינו אליהם

הם נתנו לנו הצעת מחיר יותר זולה מ"ביער"*
שווה לבדוק.
&nbsp
*נכון לחורף 2013.

veroandohad

New member
כ"כ לא רציתי לדבר עליהם...

ידענו שהמחיר יקר, אבל עדין המליצו לנו ללכת לראות בגלל זה בהודעה הראשית רשמתי במחיר סביר.
היחס שקיבלנו שם היה מתחת לכל ביקורת, התייחסו רק אלי ולא אל בן זוגי כאילו הוא אוויר שהבן זוג שלי העיר בעדינות שלא נעים הוא בתגובה ענה : גם ככה רק האישה מחליטה אז אנחנו כבר רגילים לדבר רק אל האישה, לא הסכימו לתת לנו דף עלויות שנוכל לקחת הביתה הראו לנו על צג של מחשב(שאר המקומות נתנו לנו בשמחה) , כאשר שאלתי אותו למה אי אפשר להביא קייטרינג שלא נמצא ברשימה - הוא הגיב מבלי לחשוב פעמיים שהם רוצים לשמור על איכות המקום עוד אפשר להבין אבל ברגע שרואים את הרשימה שלהם מבינים שהם לקחו את החברות הכי יקרות שיש, כך גם בשאר הספקים.
רק על השכרת המקום רוצים איזה 55 אלף שקל לא כולל כלום - אההה סליחה הם משלמים את אקו"ם.... וזה מחיר לחודש מרץ.... ויש עוד המון דברים שהיו מאוד לא נעימים לנו ואני יכולה לרשום מגילה שלמה על היחס המזלזל שקיבלנו שם.
את האמת גם אם היה לנו את הכסף להתחתן שם, אז לא הינו מתחתנים שם גם בגלל היחס שקיבלנו - מקום פלצני מאוד וגם בגלל שלא אהבנו את המקום, מבחינתנו המקום נחמד ולא יותר מזה ובטח שלא שווה את הכסף שהם דורשים על השכרת המקום.

veroandohad

New member
חשוב שתדעו, שחוות דעתו אינה עובדה....

חשוב שתדעו, שחוות דעתנו אינה עובדה. אלא רק דעתנו האישית מהניסיון האישי שלנו .

ronitvas

New member
איך אני אוהבת חתונות נושא

לא יכולה לעזור לך מבחינת המקום, אבל בדיוק כתבתי פוסט שיכול לעזור
http://citrusim.blogspot.com/2014/10/blog-post_3.html

למעלה