חתונת זוג בנים

tomeriko t

New member
חתונת זוג בנים

היי חברים, אני ובן זוגי מתכננים להתחתן ולצערי בגלל אילוצים של קרובים שלא נמצאים בארץ בשנה הקרובה - מתכננים להתחתן באוקטובר בעוד שנה.

מספר שאלות לי אליכם -
- כמה זמן מראש כדאי להתחיל לתכנן את הכל? בעיקר כמה זמן מראש כדאי לסגור מקום עם גן האירועים?
- האם כדאי להתחתן בנישואים אזרחיים בחו"ל לפני המסיבה בישראל או ההפך?
- האם כשמביאים אדם שיחתן אותנו בטקס פה בישראל הוא עושה זאת בהתנדבות או שזה בתשלום?
- האם אתם ממליצים על שימוש בחברת EASYWED?

תודה לעוזרים:)

תומר

ronitcohen1

New member
אני יכולה להגיד לך מה אני יודעת

תראה גן אירועים לדעתי כדאי לסגור תמיד הכי מוקדם שאפשר כי אני מאמינה שהמחיר רק יעלה לאט לאט ( או שהולכים על משהו בשניה האחרונה ואז זה יהיה יותר זול אבל זה סיכון )
יש לי זוג חברים שהתחתנו נישאוים אזרחים בחו"ל ורק לאחר מכן עשו את המסיבה בארץ, מי שחיתן אותם זה היה קרוב משפחה של אחד מהם ככה שזה היה בהתנדבות, אבל כמובן שיש גם וגם...
בנוגע לesywed, הרבה חברים שלי סגרו דרכם, כי הם הופכים את התהילך של הארגון של החתונה לפשוט יותר, לפי מה שאני הבנתי מהחברים הם היו מאוד מרוצים מהחברה בעיקר כי הם היו מאוד קשובים לצרכים שלהם ועשו הכל כדי להתאים עברום את האירוע שהם רוצים בדיוק.
&nbsp

tomeriko t

New member
תודה רבה רונית

יש לך או לאנשים אחרים פה מושג לגבי נישואין בחו"ל -
באיזו מדינה אפשר להתחתן שזה יהיה מוכר אחרי זה פה בישראל ונוכל לשנות במשרד הפנים בישראל את הסטטוס לנשואים?

תודה רבה!!

אפרת 231

New member
לפני הכל מזל טוב! אז ככה

1. כמה שיותר מוקדם, לפחות 9-10 חודשים מראש תסגור אולם
2.לדעתי עדיף להתחתן בנישואים אזרחיים לפני המסיבה כי ככה אתה באמת חוגג את כל האירוע...
3. יש כאלה שעושים זאת בהתנדבות ויש כאלה שדורשים תשלום, זה מאד תלוי בבן אדם
4. ברור, אם עוד לא סגרת שום דבר אז ממליצה לך מאד לסגור דרכם הכל ואם לא הכל אז לפחות אולם, כי המחיר שתקבל דרכם הוא הכי שווה שיש. הם גם מורידים ממך את כל הכאב ראש של החיפושים והנסיעות.. מכירה כמה זוגות שסגרו דרכם והם ממש היו מרוצים

למעלה