חתונת הכסף

estersh

New member
חתונת הכסף

שלום הורים של... להורים שלי ימלאו ביום ראשון הקרוב 25 שנה לנישואים, ואני מתכננת להם מסיבה נחמדה. הבעיה היא שאין לי כל כך רעיונות לגבי תוכן ותוכניות למסיבה. יש פה כאלה שכבר עברו ת´חוויה? א"כ, אשמח מאוד לשמוע רעיונות. תודה מראש אסתר

estersh

New member
אה, ועוד משו

בתור הורים, מה הייתם רוצים ומצפים ממסיבה כזאת? זה יעזור לי להכין משו שההורים שלי יאהבו.

yalyul

New member
בשבילי רק אינטימי ../images/Emo48.gif

לא סובלת מסיבות כאלה, ובטח שלא הפתעה. זה תמיד נראה כמו "חיים שכאלה". כולם נורא טורחים - ומעמידים פנים כאילו הכל היה אתמול... וזה לא נכון- זה היה שלשום. מעדיפה בילוי אינטימי - רק אני והוא אפשר לארגן יום ספא ופינוקים לשניים עם ארוחה טובה. בעיני יום נישואין- הוא עניין של הזוג ולא הצאצאים שהם יחגגו את היום שלהם לכשיגיע... ואם הילדים בכל זאת נורא רוצים להשתתף , אולי בגלל שבד"כ הם מפספסים את הארוע המקורי...אז מסעדה טובה והרמת כוסית לבריאות כולם - תספק. מזל טוב לאבירי הכסף ...עוד קצת והם לוקחים בקלות את הזהב לחברי הפורום: לגזור ולשמור אם אחד מהתכשיטים שלי ישאל שאלה כזאת...

AYELET1

New member
אני אישית ביום נישואים

(ערב חנוכה... מתקרב
) אוהבת לחגוג איטימי עם הבעל באיזו מסעדה או משהו מעין זה, המאפשר שיחה ב-4 עיניים. ואח"כ חוגגים קצת עם המשפחה. לא מעבר לזה. אבל אם רוצים מסיבה קצת יותר גדולה, ובתנאי שידוע שההורם אכן אוהבים מסיבות, הרי "חיים שכאלה".

טרם

ובזאת מוזהרים כל צאצאיי מוקריי מכבדי זיכרי שלא להעיז לעשות משהו כסוף וחללי כזה. יום נישואין- זה "שלי" תרמתי את ימי ההולדת למשפחה את החגים למשפחה המורחבת אפילו את יום האם לטובת יום המשפחה. יום הנישואין זה שלי ושלו שאף אחד לא ידחוף לי ידיים לשם גם לא מוכספות. את רוצה להיות נחמדה איתם? סדרי להם צימר לסופשבוע, עםז´קוזי, עם מסאג´ זוגי ב-4 ידיים, .... מסעדה טובה גם...ומיטה עם סדינים ממשי. מי צריך את כל המשפחה שם?

למעלה