חתונות חתונות

טל205

New member
חתונות חתונות

כעת אני עושה את דרכי מחתונה של חבר טוב לביתי.. כשמתחתן לי חבר טוב אני מאוד שמח אבל משום מה תופס אותי קצת עצב.. גם בגלל הפרידה וגם כל מיני שאלות עולות בי.. נו,מה יהיה איתי וכו... איך אתם מרגישים במצבים כאלו??

ארועים למינהם

בלי עין הרע, אנחנו חוגגים המון ארועים... כל ארוע הוא שמח!!!! גם חתונות... כשאני רואה זוגות הולכים לארועים [במיוחד בתקופה הזאת] אני מרגישה עד כמה חסרה לי תחושבת האהבה והזוגיות.. אבל מגיעה לארוע נהנת מכל דקה וזהו. משתדלת לא להרוס ולבלבל בן שמחה לרקנות.

שאלה מכשילה...

אני אוהבת חתונות..הן מעלות רגשות של שמחה,קנאה(חיובית). נורא שמחים עבור הזוג מצד אחד..ומצד שני נורא רוצים להיות שם במקומם. לא חשבתי על זה לעומק מידי כי אין טעם כרגע (בכל זאת,צריך בן זוג קודם...) אני חושבת שתעבור עוד שנה לפחות עד שיראה אותי
ברבנות.

לרבנות הולכים גם לפני חתונה...

אלא אם כן תעודת הרווקות שלך הולכת איתך לכל מקום :)

נרקי

New member
כן גם לי זה קורה../images/Emo24.gif

ולכל אחד עוברת המחשבה של "מה איתי?"
אבל כל אחד והזמן שלו. אהבה באה לבד. לא מחפשים אותה

סופה10

New member
../images/Emo10.gif

וואו לא אשקר כאן... שנים על גבי שנים לא הלכתי לאירועים למה? כי כשהייתי ביישנית ממש אז לא הלכתי בגלל הבושה עכשיו זה שאין אירועים לחברים,חברות, או משפחה האמת שהמשפחה שלי(דודים מצד אמא) תמיד בסיכסוכים והיו אירועים אבל לא הלכנו בגלל ההורים הם היו מסתכלים עלי כאילו מה אני עושה פה בכלל. אבל כן טל זה מעיק עלי החתונות אבל אני מאושרת ושמחה לאותו זוג וגם אותי זה מעציב בגלל הפרידה והחורף מוסיף לכאב הקל שנמצא בתוך ליבי מקווה שיעבור.

טל205

New member
חורף חורף

גם לך זה מביא הרגשת דיכאון?? החושך יורד מהר... זה יעבור.

טל205

New member
חורף חורף

גם לך זה מביא הרגשת דיכאון?? החושך יורד מהר... זה יעבור.

גם אני חזרתי מחתונה בזמן שכתבת

את ההודעה, וגם אני חשבתי בדיוק על הדבר הזה. אני כבר השלמתי עם מצבי ואני תמיד מקווה שהוא ישתנה מתישהו.

Barvazoom

New member
לא מעציב אותי בכלל ../images/Emo13.gif

שמחה בשמחתם של אחרים. לא מחפשת את החתונה אז ככה שאותי אישית זה לא מבעס. תורי יגיע בוודאי מתישהו, לא? אז אין מה לדאוג...

טל205

New member
כ``כ מצחיק

כי את זה תמיד אני אומר להורי, מה הלחץ? אני מבטיח לכם שאיי פעם אני יתחתן... פשוט כבר נמאס לי לשמוע תשאלה נו,מה איתך?? חחח

טל205

New member
מכירה תמשפט

מרוקאים הם לא עצבנים,פשוט מעצבנים אותם.... תשליכי ותשכילי...

סופה10

New member
../images/Emo99.gif

וואו היום הייתי בשני אירועים מטעם העבודה והרגשתי צביטה בלב לא מקנאה חלילה... אלא מאהבה אלה היו אירועים של אחד ברית מילה אחד בר מצווה ומלא ילדים... כל ילד הוא עולם ומלואו גרמו לי לחייך המון כיף ממש כיף

מותר לי

New member
תזכירו לי מה זה חתונה ../images/Emo3.gif

המון זמן לא הייתי בחתונה! פעם אחרונה הייתי לפני חצי שנה בערך, חתונה של קרובת משפחה... ולפני כן? לפני שנה, של עוד קרובת משפחה... למי יש זמן לצאת מהקונכיה כאן בשביל להגיד "מזל טוב" וישר לרוץ להספיק אוטובוס אחרון!
חוצמזה שהחברות שלי משום מה לא מתחתנות
(בינתיים הן עסוקות בלהתאהב ולהפרד...)

למעלה