חתונה

חתונה

היי אני מתחתנת בעוד שבועיים אני מעוניינת ברעיונות מיניים להפוך את ליל הכלולות שלנו למשהו מיוחד לא שגרתי אשמח לרעיונות מקוריים ואשמח אם תשתפו אותי מחוויות שלכם מליל הכלולות

מקסימה1

New member
איזה כיף לך! מזל טוב!../images/Emo24.gif

אני חושבת שקודם כל כדאי לכם להיתנזר קצת מסקס על מנת שיהיה לזה יותר חשק. האמת היא ששמעתי מרוב המתחתנים שבליל הכלולות עצמו כל כך עייפים שאין כוח לסקס אבל אני לא ממש יודעת. הייתי פשוט הולכת עם כל הרגש שלי והתשוקות שלי באותו היום. כמובן לובשת בגדים תחתונים בלבן לגמרי. הולכת על הקטע של החושים. למשל הויזואלי שייחרט עמוק בזיכרון.

amazone

New member
טוב - חשיבה טובה

דנתי על זה היום במשך כמה שעות עם חברה שלי שגם כן מתחתנת (באמת מזל טוב על הזוגיות המושלמת והראוייה לחתונה ולזוגיות מחוייבת למשך חיים שלמים... אחרת מאיזה סיבה צריך להתחתן...) היא מאוד ביישנית בתחום וכששאלתי מה היא רוצה למסיבת רווקות - היא בקשה את הדברים השגרתיים אבל גם כן ברגוע - חוטיני, בייבי דול וכשהמשכתי לגשש לכיוון דברים שנמצאים בחניות סקס - ויברטור וכן הלאה היא הזדעזעה....היא לא הייתה מוכנה לשמוע ובלחץ גם על יותר מתחתונים אכילים...(טוב שפסלתי חשפן - אבל מסיבות אחרות...) בקיצור - מה שקניתילה זה בייבי דול לבן קצת צנוע לליל הכלולות, 2 מיכלים של נרות צפים ונרות אספקה קטורת וניל ושמן עיסוי. אני יודעת שבליל הכלולות אנחנו מתכננים להיות במלון לספור צ'קים - אני הזהרתי אותה שהיא תהיה שיכורה מדי, לא תאכל כל היום והבטן תתהפך מהתרגשות ומאלכוהול אז עדיף שלא תסמוך על זה בכל אופן - במסיבת הרווקות היא תקבל את האספקה ללילה הראשון בירח הדבש מה שכן - אמזונה היא עדיין אמזונה ולא רוצה להתחתן

מזל טוב לרגל החתונה ../images/Emo65.gif

כמו שמקסימה כתבה לך, מומלץ לא לשכב עד החתונה, למתוח את זה כדי שתהיו להוטים ושהלילה יהיה מיוחד עוד יותר. אם את יודעת אולי על פנטזיה שלו ואת רוצה לממש- זהו הזמן לדעתי למרות שאולי זה לא טוב כי אולי תהיי לחוצה ובכל מקרה יהיה לחץ בגלל החתונה עצמה.

לדעתי כדאי לשכב לפני החתונה

ולא אחריה. אני ובעלי שכבנו בבוקר היום של החתונה, והגענו לחופה ממש רגועים ושאקלים.

חוויותי מליל הכלולות:../images/Emo49.gif

ספירת צ'יקים בחיק המשפחה, העברת דאחקות, טלפונים ואריזת מזוודות (יום למחרת טסנו בחזרה לטורונטו!). אני אישית חושבת שליל הכלולות לא כ"כ מותאם למשגל (חדירה). ערב החתונה בד"כ הוא ערב שכ"כ טעון רגשית וכ"כ עמוס במחשבות ובחוויות, שסקס זה הדבר האחרון שחושבים עליו. כדאי לדחות את הסקס ליום אחר. הרי מה הדחיפות? יש לכם חיים שלמים ביחד לעשות סקס מתי שתחפצו. אגב, חיבוקים, נגיעות ונישוקים מומלצים ביום הכלולות כמו בכל יום. זו דעתי. אבל אני מסכימה שיש משהו מקסים בלתכנן ליל כלולות, ואני בטוחה שבחיר ליבך יעריך זאת.

במבה יקרה

ליל הכלולות הוא ממילא מיוחד ולא שגרתי. ההתרגשות היא עצומה והלחץ גם לא קטן. הייתי משקיעה פשוט בלהיות ביחד, בליהנות מהרגע, בלאהוב. לא יודעת אם הייתי מחפשת פירוטכניקות, הפקות ושיגועים לערב הזה. יש את כל החיים, כמו שנאמר כאן כבר

קמרש

New member
סקס ? בליל החתונה ? מה פתאום !

קודם כל , תהיו שיכורים מידי . דבר שני , צריך לספור את הצ'קים (אל תשכחו לרשום מי הביא כמה ולהשוות לרשימת המוזמנים , כי תמיד יש מישהו "ששכח" ). בקיצור , יש הרבה דברים לעשות . לא יהי לכם זמן וראש לסקס ...

למעלה