חתונה

ריש 13

New member
חתונה

בתי גרה בחול היום היא בהריון חודש6 הלידה מתוכננת 24 אוק
בני בן 28 מתחתן ב3 אוק כמובן שבתי לא תוכל להגיע כל הענין גרם לקרע ממשפחה בתי מאוד כועסת לא מוכנה לסלוח למרות שבני היה מוכן לשנות את תאריך החתונה זה עדין לא מאפשר לבתי להגיע הסיפור על ההריון נודע לאחר שבני קבע את התאריך איך אני האמא אמורה לנהוג כרגע אני מאוד מדוכדכת

לדעתי זה יותר הורמונים של הריון מכל דבר אחר.

תשאלי אותה מה היא מציעה.
לבטל את החתונה ?
לרצוח את הכלה ולשלוח את חלקיה ל4 כנפות תבל ?
להחליף את הכלה בחתן ?
שהחתונה תתקיים אצלה בבית, שיהיה לה נוח יותר להגיע ?

ועכשיו ברצינות - לדבר איתה כשהיא תירגע. יש המון פתרונות אפשריים.
ובכלל, במועד קביעת התאריך בכלל לא ידעתם על ההריון ותאריך הלידה.
לידה זה משמח והכל, אבל העולם לא נסוב סביבה. עם כל הכבוד.

כולל אפילו את החתימה

קישקשתא

New member
לא פשוט

אני לא מסכימה עם המשיבים לפניי שרק ביתך "אשמה". ברור שבהריון ובחתונה יש לחצים וקשיים וצדדים נוספים שמושכים, לוחצים ובוחשים. אני לא בטוחה שיש כאן צד אשם. נוצרה סיטואציה מאי הבנה ומחוסר מידע וכדאי לפתור אותה.

אני חושבת שכאם תפקידך כרגע הוא לדבר עם כולם (כל אחד בנפרד) ובעיקר להקשיב ולהיות אמפתית. להבין את הכאבים ואת הכעסים של כל אחד מהם על מנת להבין איך אפשר אולי לשכך אותם. מובן שאין חובה להסכים עם כל האשמה או התבטאות חריפה על הצד השני. עם זאת, הקשבה ממקום מבין ואמפתי עשויה לקדם אותך הרבה יותר מלתת את דעתך או להסביר את הצד השני. רק אחרי שמבינים היטב מה בדיוק מציק ולמה (הדרך, חוסר התחשבות, זלזול, משהו אחר) אז אפשר לנסות למצוא את הדרך ליחסים טובים ופתרון.

לא הסברת למה גם אם תאריך החתונה ישתנה " זה עדין לא מאפשר לבתי להגיע" והמידע הזה חסר לי על מנת לנסות למצוא ולהציע פתרון מעשי.

שיהיה בהצלחה

ריש 13

New member
חתונה

לשאלתך
חודשי הריון מתקדמים חברות טיסה לא מטיסות
תודה

קישקשתא

New member
אפשר להקדים במספר חודשים ואפשר לאחר

אפשר אפילו לנסות לעשות אירוע משפחתי קטן חלופי אצלם.
אוקטובר רחוק ואפשר לטוס עד חודש 7 בכיסוי חלקי למיטב ידיעתי, בפרט שאם ביתך ישראלית, היא מבוטחת פה ע"י ביטוח לאומי בכל מקרה, הבעיה היא רק בזמן הטיסה.

השאלה העיקרנית בעיני היא מהיכן ההעלבות העמוקה שאת מתארת ואיך מגשרים עליה.

למעלה