חתונה של חברה

חתונה של חברה

איזה מרגש
חברה מתחתנת אוטוטו (עוד חודש, אבל אני כבר מתרגשת..) אמרתי לה שאני אגיע לבד. אבל אני לא מכירה שם אף אחד. הייתם מביאים "נער ליווי"? או במילים אחרות: לגרור ידיד או לבוא לבד? (מיצע, ראית?! אני כותבת
)

אני אישית לא אוהב לבוא לבד

הייתי מחפש מתנדבת... :) זה כייף שאין בדיוק עם מי לרקוד.. ולהעביר חוויות שם..

שרשירית

New member
תלוי אם את מכירה את שאר המוזמנים

אם תמצאי שם הרבה פרצופים מוכרים, חברים שאת יכולה להצטרף אליהם לשולחן - הייתי מציעה לך להגיע לבד. אם תמצאי את עצמך שם לבד - הייתי מציעה לצרף ידיד או ידידה איתך. מזל טוב לחברה שמתחתנת... תשקלי להעניק לזוג הטרי הסכם גירושין כמתנה יקרה ושווה, "לשבור במקרה הצורך"

../images/Emo6.gif

ולשאלתך - אני לא ממש מכירה. לכל היותר, כאלו של "שלום-שלום". לא היכרות מעבר לזה. להביא איתי חברה זה לא קצת מוזר?.... (גם יקר, אבל בעיקר מוזר)

tunalover

New member
היות ואת לא מכירה שם אנשים, אני הייתי מביאה

מישהו איתי. חבר או חברה.

tunalover

New member
נזכרתי בקטע שהיה לי לפני יותר מעשור:

הוזמנתי לחתונה של מישהו מהצבא ושהגעתי, לא הכרתי שם כמעט איש. עכשיו, ממש השקעתי, נסעתי לשם בטרמפים ונסחבתי עם תיק וביגוד. אחרי שמצאתי סוף סוף עם מי לשבת אז האנשים בשולחן אמרו שהם חשבו שאני הצלמת
(כנראה בגלל התיק) מיותר לציין כמה ""נח"" הרגשתי בחתונה הזו.

מוזר לי לבקש מחברה לבוא איתי

מי תרצה להגיע לחתונה של מישהי שהיא לא מכירה? וידיד - נו.. זה גם כן לסנג'ר מישהו. לא שלא יהיו מתנדבים
, אבל אני לא אוהבת את הקונספט

את צריכה לדעת שאם אני לא כותבת...

אני כנראה מעופפת
ולגבי החתונה, חופשי תלכי לבד, כבר הלכתי לבד לשתי חתונות, לא היה נורא בכלל...

אה, כן

אבל התגעגעתי!
אבל מה עושים כשלא מכירים אף אחד? מתמזגים? מקשקשים עם מי שהיא תדביק לי בשולחן? לרקוד לבד זה כיף אבל לא בטוחה שבחתונה, לאכול לבד זה פחות כיף, לדבר לעצמך זה בטח לא כיף..

אופק 3

New member
רוצה מלווה?

יש אצלינו שומר בעבודה כל ערב מחפש מה לאכול תזמיני אותו נראה לי יבוא בשמחה, אל תבקשי ממנו מתנה הוא קמצן בטירוף, הוא בן 37 רווק אולי ייצא עוד משו

למעלה