חתונה..עכשיו?

mmm

New member
מה????

באמת קורט???... m שואל את עצמו אם יש כאן משהו יותר עמוק... למה איידס, קונדום הוא ההגנה האולטימטיבית... וגלולות נגד הריון לא מגנות מזיבה... יש נסיבות מקילות כפי שm כתב. ובאשר לזה ששיכורים שנוהגים ימותו... m לא חושב שזה הוגן לאמר דבר כזה, זה יכול להיות חד פעמי... m בטוח שאנשים משתכרים לפחות פעם אחת בחייהם ואז וחלק מהם גם נוהגים כך... לא מגיע לאנשים למות. אז אל תהיה כו ציני, גם באשר לנהיגה וגם באשר להריון שיכול לנבוע מהרבה סיבות, ויכול להיות מעידה חד פעמית...(כולנו מעדנו פעם אחת לפחות)... BY mE

אנשים שאכפת להם מעצמם לא מועדים ככה

וגם אני שתיתי, וגם חברים שלי שותים וגם חברים של אחותי שותים אבל תמיד לפני זה קובעים מי נוהג, והוא לא שותה ולא היה מקרה שמי שהיה צריך לנהוג שתה!!!! וקרט מאחל לאנשים ששותים ונוהגים למות, וגם לאנשים שמתמשים בקונדום!

Levinzone

New member
קורט קורט קורט

כמה שאני אוהבת לקרוא את השטויות שלך, אני חייבת להגיב הפעם... אתה רציני?!!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?! אני מתכוונת רק לחצי משפט האחרון שלך, כי עם כל השאר אני ב-ע-ר-ך מסכימה (לא מאחלת לאף אחד למות..). מה הבעיה שלך עם אנשים שמשתמשים בקונדום? לא תמיד אפשר לתכנן הכל מראש ולפעמים זאת האופציה היחידה שיש.. ואתה נגד הפלות ונגד קונדומים... אתה לא הגיוני בכלללל!!! אתה פשוט מפיל פה את כל האחריות על הבת (אלא אם כן עברת ניתוח לכריתת צינור הזרע או משהו, מה שלא נראה לי)... כל האחריות עליה, ואם משהו משתבש, היא נדפקת (לא במובן הזה!!!). אני לא מסוגלת להבין את זה. איך אתה יכול להיות נגד קונדומים אם אתה נגד הפלות? יש בנות שמכל מיני סיבות לא יכולות או לא רוצות לקחת גלולות (ויש מספיק סיבות), ואם הגבר נגד קונדומים ונגד הפלות... יהיה פה פיצוץ אוכלוסין תוך כמה שנים.... בינתיים קונדום זאת הדרך הבטוחה ביותר למניעת היריון, בלי לשנות כל מיני מערכות הורמונליות בגוף (של האישה כמובן, למה שהגבר יסבול). נראה לי שאני צריכה לקחת את חברה שלך לשיחה, שתתחיל לעשות לך חיים קשים:) ובנימה פמיניסטית-בכלל-לא-אני זו, ביי -יעל-

כפרה עליך חמודה

לבן (זה שיש לו זין לא אומר שהוא בן) לא חסר בעניין אותו צריך לתלות ראשון! שניהם היו חרמנים שניהם אשמים שניהם צריכים לשאת בתוצאה! אבל כאן אפשר להשכיר רק את הבת, רק עליה דיברו, והיא יותר טיפשה מהבן שלא דאגה לזה שהוא לא יגמור בתוכה! קונדום זאת אחת הדרכים הגרועות ביותר למנוע הריון לא רצוי, זה דומה למשגל הנסוג! קורט הולך לישון לילה טוב, ומוות לאנשים שלא מקיימים יחסי מין מוגנים ונוהגים אחרי ששתו!

Levinzone

New member
מטורף :)))))

אני לא מבינה אותך!!!!!!!!!!!!!!!!! לפי מה שאתה כותב, אנשים שלא רוצים להביא ילדים בכלל לא צריכים לקיים יחסי מין... ולא נראה לי שזאת הגישה של, או של כל אחד אחר בפורום הזה.... ומאיפה הבנת שקונדום זאת דרך גרועה למנוע הריון?? -יעל-

*superstar*

New member
קורט!!!

תגיד לי מה אתה מפגר?! דבר ראשון לא מאחלים מוות ואיידס לאף אחד!!! ודבר שני אפשר להבין בבקשה מה הבעיה שלך?! אתה מלכלך עליה כאילו אתה מכיר אותה! אז תדע לך שאני כן מכירה אותה והיא בנאדם מקסים! אז לפני שאתה פותח ת`פה הגדול שלך תחשוב קצת יותר קודם!!!!! בהלם מהפיגור שלך עדי.

ברור שמאחלים

ולא צריך להכיר אותה בשביל להבין שהיא מפגרת חרמנית שחשבה רק על זין בתוכה באותו רגע!

לסוגיית ה``נסיבות המקילות`` יש פתרון

אני מציע, שבמסגרת הוועדה שדנה בבקשת הנערה לעשות הפלה, חלק מהשאלות יהיהו נוגעות ל``איזה סוג אמצעי מניעה שקלתם ובמה השתמשתם, פרטי, הביאי תיאורים וציירי את אופן השימוש``. כך יהיה אפשר להחליט, באופן יותר ברור, אם באמת מדובר, בתאונה מצערת, כאשר הזוג עשה את כל שביכולתו למנעה - או שסתם, הבני-זונות לא היו אחראיים, ומגיע להם, שישאו באחריות, שילמדו לקח, שיסבלו, הסוטים הקטנים. נ.ב. על קורט כבר מזמן לא אכפת לי, אבל יש כאן מישהו אחר שצריך שאני אאכיל אותו בכפית, לגבי המידע היכן אני ציני והיכן לא? -- And I believe at heart, everyone`s a killer

erlich

New member
כן.

אני מאחל לבן אדם, ששתה ולקח את ההגה לידים שימות. מי ש``במקרה`` משתכר, ו``במקרה`` נוהג שיכור ``במקרה`` יכול להרוג ולא תהיה לו שליטה על זה. בן כמה אתה? נהגת פעם? יש לך מושג מה זה לנהוג? זה כמו להסתובב עם רובה טעון ושתהיה את הסכנה שמדי פעם תמעד. וכשתמעד אז מדי פעם יפלט כדור. ואז מדי פעם זה יפגע במישהו. עכשיו כשאתה שיכור כל המדי פעם האלו מתבטלים. אם תנהג אז רוב הסיכויים שתעשה תאונה, ואז אולי זה יסתיים במוות. אני בתור נהג זהיר, שלא שותה, לא מוכן לקחת את הסיכון שכל פעם שאני עולה על הכביש, אני אהיה בסכנה של מוות בגלל איזה אידיוט שהחליט לשתות, ולו (או לחברים שלו) לא היה את ההשכל להניח את המפתחות ולא לנהוג. תסביר לי, למה שאני אחייה בידיעה, שכל פעם שאני עולה על הכביש יכול להיות שם איזה אידיוט שיפגע בי. ואני שלא עשיתי תאונה אחת כל הכמעט שנה שאני נוהג כבר, ושנוהג מאוד בזהירות אפגע ממישהו כזה. אם תצליח להסיבר לי למה זה מגיע לי אז אני אקח את הדברים שלי בחזרה. וכשזה עומד החיים שלי (או אפילו סיכון לחיים שלי) מול החיים שלו, אז אין פה בכלל שאלה. וזה לא רק בנהיגה, זו תפיסת ההחיים שלי. אין לי בעיה שהרבה ששותים ונוהגים ימותו, כי אני באמת חושב שזה מה שמגיע להם. למה שאני כשאני נוהג שימי שישי, לא אנהג במקומות שאני יודע שיש שם דיסקוטקים ושם יש סיכוי גדול שמישהו שיכור יצא עם האוטו ואולי תהיה תאונה? וככל שאני חושב על זה יותר ויותר זה נשמע כמו המצב עם המחבלים. חוץ מזה, אין לי בעיה עם אנשים ששותים, אני שותה מדי פעם (אולי כוס אחת שתיים) אבל שלא ינהגו. עצבני, ארז.

mmm

New member
לא!!!...

m לא יוצא להגן על אלה שנוהגים שיכורים, אבל הוא אומר שלא צריך לאחל להם מוות... אם בן 17 יוצא לנהוג וחבריו משכנעים אותו לשתות ודם ``צעיר וחם זורם בעורקיו``, האם מגיע לו למות?... m לא נהג עדיין ואפילו לא התחיל ללמוד, אבל לאחל למישהו מוות לא מקובל עליו, אולי עונש כבד... BY mE

*superstar*

New member
מאיפה לכם לדעת שהיא היתה שיכורה?!

ואולי היא לא היתה?! ואולי נקרע להם הקונדום?! אתם לא יכולים לדעת את זה כי לא הייתם שם אז תרגיעו את עצמכם ואל תאשימו אותה כי תאמינו לי היא לא תכננה את זה!!! אני לא חושבת שאף נערה בת 17 מתכננת כזה דבר!! עדי.

אם את יודעת כל כך הרבה עליה

אז אולי תספרי מה באמת קרה באותו לילה? במיטה שלה או איפה שהיא לא עשתה את זה? תעשי טובה ותשתקי. קורט שונא חדשים מפגרים! (וכמעט כולם כאלה)

erlich

New member
אוףףףףףף

קורט..... עד שהתחלתי להרגיש קצת סולידריות אליך (הקטע עם הנהיגה). היית חייב להתחיל שוב עם הקללות והגסויות שלך. גם אני לידיעתך מכיר את הבחורה. ונכון, היא הייתה טיפשה, ולא נזהרה, ועדי יודעת את זה. אבל זה עדיין לא סיבה לאחל לה מוות כי היא לא עשתה לך שום דבר רע. עדי כנראה מאוד מקורבת לנושא, אז היא לא ממש אובייקטיבית בנושא. בכל אופן, אין קשר בין זה שאתם לא מסכימים בנושא מסוים, לקטע שהיא חדשה, וכן גם אני לא אובייקטיבי בעניין כי אני מכיר אותה. אבל אתה לא חושב שזה יהיה יותר נחמד, אם מידי פעם, יבואו אנשים חדשים, ונקבל גם אותם, ואת הדעות שלהם? מופתע מהפולורליזם ששוטף אותי עכשיו, ארז.

*superstar*

New member
...

אני לא יודעת בדיוק מה קרה שם ולהזכירך גם אתה לא אז אל תנסה אפילו! ואם לא בא לי לשתוק? מי יכריח אותי? אתה? למה מי אתה בכלל שתגיד לי מה לעשות?! אם אני רוצה להביע את הדעות שלי בפורום זה בדיוק מה שאני אעשה ואתה לא תגיד לי מה לעשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עדי.

*superstar*

New member
כי ...

אתה מעצבן אותי!!! אתה חושב שאתה יודע הכל ואתה ממש לא!!!!!! וגם בגלל שאתה בכלל לא מכיר אותה אבל בכל זאת מקלל ויורד עליה! זה עולה לי כבר על כל העצבים ויש לי הרבה! מתעצבנת כל פעם מחדש עדי. נ.ב- ולידיעתך אני כן יודעת מה קרה!

אם את יודעת כל כך הרבה עליה

אז אולי תספרי מה באמת קרה באותו לילה? במיטה שלה או איפה שהיא לא עשתה את זה? תעשי טובה ותשתקי.

למעלה