חתונה מעורבת

חתונה מעורבת

תגידו עד איפה הייתם מותחים את הרצון לדו קיום? הייתם מסכימים להנשא לבן/בת דת אחרת (יהודי עם מוסלמית, נוצרי עם יהודיה...)?

Azazel

New member
../images/Emo49.gifאתה הפותח התורן של קופת

השרצים של הפורום. לי אין בעיה בכלל - באופן כללי, בשבילי חשוב זה איך אדם מתייחס לחיים. לא תהיה לי בעיה עם היא תהיה, נומינאלית, מכת השטן. הבעייה תווצר אם היא באמת תאמין בשטויות הללו.

Azazel

New member
מה הקשר? יש אנשים שחושבים

שנשים מסוימות שייכות להן, ומותר להם לרצוח אותן. אתה לא חושב שיש לזה קשר?

אפילו לא שמץ של קשר.

לא שמעת על נשים מוכות/נרצחות ע"י גברים שאינם ערבים? מה זה קשור לנושא נישואי תערובת? מן הסתם, השאלה התייחסה לצעירים נורמלים שהכירו והתאהבו וכו'. אם היה לאישה "מזל" להתאהב בגבר אלים שהתחנך בסביבה אלימה, זו באמת בעיה. אבל אם שניהם גדלו בסביבה נורמלית והתחנכו כבני אדם נורמליים, אז מה הבעיה? אתה רומז, שהערבים הם ביולוגית אלימים? ושהאחרים לעומתם כולם כאחד מלאכים צחורים? אגב, אני מכיר אישית זוגות מעורבים רבים, החיים באושר, בששון ובשמחה

ערןממ

New member
לא ביולוגית, תרבותית.

נקמות דם, רצח על כבוד המשפחה, חמולות, שבטיות, פטריאכליות קיצונית, שאהידים.

ואצלינו היהודים

אין רוצחים? אין אלימות מתגגברת בקרב בני נוער? אין אנסים? אין תאונות דרכים שנרמות מחוסר אכפתיות? אצלינו אין מחבלים?

ערןממ

New member
יש

אבל אין תרבות שמנציחה את כל מה שתיארת. שמעת פעם על הורים שחגגו אחרי שהבן שלהם יצא להתאבד, או על אחים שרצחו את אחותם רק כי קיימה יחסי מין לפני החתונה, שמעת על נקמות דם? מספיק לראות את מצב זכויות האדם במדינות ערב כדי להבין על מה אני מדבר.

sela v

New member
האם ההורים של יגאל עמיר

גינו אותו? או שאחיו הקים בלוג שאומר שאחיו לא אשם? כמה אלימות במשפחה יש אצל היהודים? ואני חושב שאפילו עובדיה יוסף אמר שאין בעיה שהבעל יכה את אשתו.

יש בהחלט יש

כל הכהניסטים. שמעתי את אמא של המחבל זאדה אומרת שהוא גיבור. מצב זכויות אדם במדינות ערב הוא כמו בכל מדינה דיקטטורית בלי קשר לדת.

טורקיה היא הדוגמא הטובה ביותר

למדינה דתית אבל דמוקרטית. טורקיה היא מדינה ערבית- מוסלמית מצד אחד, ומצד שני הדת לא מעורבת בענייני מדינה ולכן המדינה יכולה להשאר דמוקרטית. אם אתה לא יודע, עדיף לא לדבר.

ערןממ

New member
../images/Emo6.gif

לגבי דמוקרטית, יש מקום לויכוח. לגבי ערבית, אני לא חושב שיש מקום לויכוח, טורקיה איננה מדינה ערבית. ושוב, למה אין אף מדינה ערבית דמוקרטית?

ערןממ

New member
עכשיו כשענו לך השאר.

תוכל להביא לי דוגמא למדינה ערבית דמוקרטית?

למעלה