חתונה בלי אמא...

דוסה1

New member
חתונה בלי אמא...

מישהי מכן התחתנה אחרי שאמא שלה נפטרה? אני מתחתנת ביולי וכל הזמן חושבת על איך בכלל עושים את זה בלי שאמא תהיה שם איתי.... זה עוד כ"כ טרי (החתונה תהיה חודש אחרי האזכרה של שנה), אני לא יודעת איך אני אעשה את כל הסידורים של השמלה וכל ההכנות בלי שאמא תהיה שם לייעץ לי ולעזור לי.... רצינו להספיק להתחתן ושאמא שלי תהיה איתנו אבל הכול קרה מהר מדי....

אדומה2

New member
כן, אני.

אני התחתנתי ללא אימא וללא אבא, ועדיין זה היה מושלם. זה מאוד קשה, אבל יחד עם זה זה כזה יום מאושר ומשמח, שאם מגיעים אליו נכון אפשר למצות אותו עד תום. את מוזמנת לשוחח איתי על זה פה או במסר, איפה שנוח לך.

אשבל1

New member
היי דוסה

גם אני התחתנתי ללא הורים,אנחנו עשינו את זה כך שהטכס התחיל תחת החופה "ללא הובלות", בהחלט לא קל לארגן הכל לבד, ללא אמא, אבל התקופה לפני, בזמן ואחרי כל כך מלאה בהתרגשויות ושמחה וצריך לנסות למצוא את הכוחות להנות ממנה במקביל לעצב..... שיהיה במזל טוב....

היי דוסה

גם אני התחתנתי ללא הורים . פחדתי מאד במשך תקופה ארוכה שתהיה לי חתונה עצובה , פחדתי שלא אוכל לשמוח או שאבכה באמצע . דיברתי עם בעלי על זה , והוא כל הזמן דאג לומר לי שתהיה לנו חתונה מאושרת ושמחה - והוא צדק - החברים והמשפחה רקדו שמחו ועשו לי הרבה מצב רוח וכמובן עצם השמחה עצמה של הנישואין , גרמה לי אושר רב. אני מאחלת לך שתמצאי את האישה שנוח לך איתה , חברה דודה או קרובת משפחה , שתלווה אותך בסידורים ובהתארגנות . אני אשמח לשמוע ממך ולדבר פה או במסר . שיהיה בשעה טובה !

דוסה1

New member
תודה....../images/Emo141.gif

המון תודה לכן על כל התגובות, שמחתי לשמוע שהיו לכן חתונות שמחות ושזה אכן אפשרי למרות המצב.... גם לי אומרים כולם שיהיה שמח וידאגו לעשות לנו שמח למרות המצב... אני מקווה שאכן כך זה יהיה. בגלל שזה עוד הרבה זמן עדיין לא התחלנו ממש בסידורים ובהכנות אבל נראה לי שכשנתחיל אני אכן אנצל את הצעתכן לדבר, לשתף ולשאול....

למעלה