חתונה בינואר

אירית56

New member
חתונה בינואר

שלום! אני חדשה פה ורציתי לשאול שאלה. מישהי התחתנה בינואר או היתה בחתונה?

PitzPoNeT25

New member
גיסתי התחתנה בינואר..

לא הייתי בחתונה כי אז עוד לא הכרתי את בעלי.. אבל למה את מכוונת בשאלה? אנחנו התחתנו בפברואר - ואם מדובר במזג האויר - אז היה יום מדהים.. אפילו חם.. שכחתי את העליונית בסלון ואפילו לא היתה חסרה לי. גיסתי התחתנה בנואר וגם להם היה יום שמש.. תמקדי את השאלה.. אשמח לעזור.

אירית56

New member
הסבר

כן התכוונתי למזג אוויר. אני מפחדת שאנשים לא יבואו. המקום שאנחנו רוצים הציע לנו הנחה בינואר ואנחנו לא יודעים מה לעשות. המקום סגור כך שמבחינה זו אני לא חושבת שיש בעיה, אבל מה אם צילומים בחוץ?

PitzPoNeT25

New member
יש מקומות יפים להצטלם בהם גם אם זה לא בחוץ

גם אני פחדתי בהתחלה כי יומיים לפני החתונה עוד ירד גשם.. ואת האמת לא התעסקתי בזה יותר מידי. אפשר להצטלם ברכבת, בסטודיו, בקניון, בבית קולנוע, ביקב.. יש הרבה אפשרויות ואפשר להתייעץ עם הצלם.. גם בינואר יכול להיות יום נעים ביותר.. אל ייאוש.. וגם אם יורד גשם .. תחשבי כמה רומנטי זה.. :) תקני מטריה לבנה ענקית.. וואלה יכול להיות מהמם..

ssd1st

New member
חתונת חורף

הי אירית, גם אנחנו מתכננים להתחתן בדצמבר.. במידה ויש גשם, יש הון מקומות סגורים שאפשר להצטלם בהם. מעבר לכך, אנחנו לא חיים במדינה גשומה במיוחד, ולכן גם החורף מלא בימים נהדרים לצילומים בחוץ. לדעתי בשיקולי עלות-תועלת חתונת חורף עדיפה בהרבה...
הכי חשוב שיהיה במזל טוב!

התחתנו בינואר

באחד הימים הסוערים של החורף לא הצלחנו להצטלם בחוץ בגלל הגשם אבל יש לנו תמונות מקדימות מדהימות שצולמו בארומה בקניון לידהאולם בו התחתנו צלם טוב יודע איך להתמודד גם עם ימים גשומים למרות שהיו הצפות כל האורחים הגיעו וחגגו איתנו

ע ד ו ד ה

New member
התחתנתי בינואר

ביום יפה, במהלכו שררו בחוץ 18 מעלות (זה ראוי לציון מכיוון שבחודש מרץ השנה היו מי שהתחתנו בימים סוערים אפילו עם שלג באיזורים מסויימים בארץ), בערב היה קר מאוד, כמו שאמור להיות בינואר אבל הגן המקורה היה מחומם היטב! בחתונה שלי מזג האויר לא היווה בעיה, למרות שחששתי שאנשים לא יגיעו אם יהיה סוער. אבל, גורם נוסף שצריך לקחת בחשבון בחתונה בינואר הוא השפעת. בחתונה שלנו החתן ואני חלינו בשפעת כשבוע לפני החתונה, ומרבית האנשים שלא הגיעו ברגע האחרון פשוט היו חולים! אני לא רואה בזה בעיה רצינית, בשביל זה יש רזרבות, ובתוך חוסר הוודאות של מי לא יגיע כי הוא חולה פשוט ביקשנו מהקייטרינג להגדיל מעט את הרזרבה והם עשו זאת בלי בעיה (קייטרינג בראשית המעולים). אני חושבת שחורף זה מעולה. לי לא היה ספק, לא רצינו קיץ. רצינו רק חורף. בחורף יש פחות סיכוי לגל חום או שרב, אין יתושים שעוקצים, ולא מזיעים בצילומים (הצלם שלנו אמר גם שכשמעונן זה טוב לתמונות).

מסכימה עם קודמותי

אני התחתנתי בחודש מרץ, אבל להתחתן בינואר, בתנאי שאת אוהבת כמובן גני אירועים/אולמות סגורים, יכול להיות נהדר אעלה עוד שני פרמטרים נוספים שפחות התמקדו בהם: 1. בינואר (ובכלל בחורף) מן הסתם פחות לחות, ואתם פחות תזיעו בחתונה. אני מתכוונת להבדיל מהלחות המטורפת שיש בערבי יולי אוגוסט, שכל החתונה האורחים מרגישים כמו דבק/מסטיק ולא מסוגלים לזוז מרוב איכסה של מזג אויר אנחנו בחתונה שלנו רקדנו ורקדנו ורקדנו, ונשארנו יבשים מהבחינה הזו, לא ראית חולצות רטובות מזיעה או פרצופים מיוזעים 2. בחורף יש פחות חתונות, אז האורחים שיגיעו, אלו שלא יהיו חולים בשפעת, אין להם הרבה חתונות על הראש כי זה לא העונה, אז הם יוכלו לתת סכומים יותר גדולים, או להבדיל- פחות יתקמצנו

איריסג

New member
אחותי התחתנה ב 1 בינואר

והיתה חתונה מקסימה , שמחה ועם המון אנשים. מה הבעיה בחתונה בינואר?

למעלה