חתום בנשיקה

חתום בנשיקה

הקטנטנה שלי שכבה לה שם, בין כריות רבות ושמיכה ערומה, מתביישת בגופה, מנסה בתנועות הקטנות שלה לחסות את עצמה כל כך מדהימה, נוטפת תמימות לא מבינה לא יודעת, לא רואה מה הולך ליקרות, לא הבינה שהיא כבר שלי לא הבינה את הטירוף הזה, שהיא נימצאת בליבי בשקט הזועק הזה, וחושך הנעים ביותר שחוויתי לצד הנר, שדלק לאור גופה, להשוויץ ביופיה התקרבתי אליה, הרגשתי את נשימותיה ועינייה הגדולות , מבקשות בלא מילים, מבקשות רחמים ליטפתי את גופה, עור חום בהיר ורך חלק, עם חיטובים מדהימים ועוד לגעת בה ועוד להרגיש אותה רק רוצה לחדור את גופה להראות לה למי היא שייכת היא התחילה להתנגד ואני מעליה, כשקלטה שאני הולכת לחדור את דרכיה, התחילה לפחד , התחילה לרעוד סובבתי אותה, היא שכבה על ביטנה, הרמתי את ישבנה ישבן רך ונעים, עגלגל ותמים , חור קטן והיא שוב, מנסה למנוע את הצעד הבא היא התחילה לזוז מצד לצד, בישביל שאני לא אחדור לתוכה החדרתי אצבעה אחת במהירות בישביל לרסנה הרגשתי שזה כואב לה,היא הפסיקה לרגע, תפסתי בשיערה הארוך גם הוא נעים, תלתלים רכים בקצוות, משכתי את ראשה לאחור ואז היא דיברה, אמרה מילה, בקול מתוק מתוק ורועד היא ביקשה די. אבל היא הקטנה שלי, המדהימה שלי חייבת ללמוד להבין, שהיא אישה, ואותה אני אפתח אוכיח לה אהבה, מרחתי את החור שלה בקצת קרם נעמדתי מעליה,חייכתי אליה, החזקתי את שני הישבנים שלה ובשניה אחת חדרתי לתוכה והיא החלה גונחת ומתפטלת כל כך עדינה נוטפת תשוקה אין לה ברירה , האדון שלה בועל אותה בחוזקה היא הופכת לאישה עם כל מגע ומגע היא זועקת נאנחת בוכה, רק רוצה שאצא ממנה, אבל לא יכולה להתנגד גופה זועק, והיא ארוטית כל כך לא יכול שלא לגעת בה ועוד חדירה ועוד אחת יותר עמוקה , אחת בחוזקה ואחת בעדינות לא יכול , חייב אותה לגעת עוד ועוד והקטנטנה שלי נאנקת יודעת שהכל מאהבה. בסוף הבעילה לקחתי אותה למקלחת, חיבקתי אותה, היא לא הפסיקה לרעוד נשקתי לגופה, היא לא סרבה,רצחתי אותה, היא הריחה מדהים, סירקתי את שיערה, ניגבתי את גופה, הכנסתי אותה למיטתי, שכבנו על הצד שנינו, חיבקתי אותה והשמיכה מעל שנינו, והיא רועדת בוכה.. אומרת בקול מתוק מתוק כמו תמיד "עכשיו אני אישה?" חייכתי אליה.. "לא מתוקה, את תמיד, תמיד תיהיה קטנטנה" ______________________________________________________________ אני 1.71 ואני לא אוכלת עוגיות.. אלא אם כן הן ממש טעימות..

חייבת להודות שלי זה היה קצת קשה

לא שופטת, רק קצת הפריעה לי ההתעלמות מאמירת ה"די" שלה. ולפני שמתנפלים עלי, אני מבינה שלפעמים זה חלק ממשחק, אבל הרושם שקיבלתי כאן לא היה כזה.

למעלה