חתול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אלדר

New member
חתול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הלו.... לאן לעלמת בפורום רוחני????. אתה חסר שם..... ומה זה בדיוק כתור אחד שעובר מחושך לאור???? כל אחד הוא אור ויש בו אור.. הוא רק משתמש בו אחרת מאדם לאדם זה שאתה נולדת לחוסר אור או למעט מאוד אור... זה משהו אחר... אתה נולדת ל´חושך´ רק בגלל ללמוד איך לצאת מימנה... כאילו אם אתה היית נולד לעושר לא היית לומד מזה סבל וכו... עד שההיית נופל מהעושר... רוב העשירים לא יודעים מה זה ורק גורמים לזה... מי שנולד לזה חווה את זה עליו ומנסה לשנות את זה תמיד כשהו בחוץ! ויש כאלה שמנסים לא להזכר בזה ולהמצי להם דמות חדשה כדי שלא ידעו שהם היו שם בחושך! ויש עוד מה להגיד אבל שחכתי כבר מה שרציתי... אור ואהבה לכולם... שלכם tksr

אלדר

New member
יופי טופי שוב פעם יוצא לי לתקן...

זה אישהו קללה שלי??? חתול זה היה בפורום רוחני!! אני לא כותב במאיה לבנה כי יש שם שאלות פתוחות מידי וזה באמת פילוסופי מידי בשבילי! אני מוכן לנהל ויכוח פילוסופי אבל פנים מול פנים! לא בפורום! הקו מחשבה מתנתק לי תמיד... ועוד דבר אי אפשר לכתוב ביותר משני פורומים אחרת אין לך זמן לגלוש למקומות אחרים כי אתה צריך להשלים חומר מכל הפורומים שלך!!! אז ענית לי אני חושב... אור ואהבה חתול... שלך tksr

CAT4

New member
שאלה?

אתה מכיר אתרים אחרים עם פורומים אם אנשים כצאת יותר בוגרים. מאשר במגיה לבנה. אבל גם אותה כמות של שינוי מידע. Y.G.A the CAT

תגובה על כרטיסך האישי ../images/Emo13.gif

היי cat4!!!! קראתי את פרטייך. אתה פשוט בחור חמוד. לדעתי האישית בלבד כדאי לך לנסות לפתח תקשורת עם יופיאל המלאך. יש לכם תחומי התענינות דומים ביותר. אני תמיד מוצאת עצמי מגשרת בין אנשים וכמו שהצלחת מעט להכיר אותי אני גם מצליחה בזה. אז כדאי לנסות ולו גם בגלל שחפשת "חברה" בגיל קצת יותר בוגר. שתהיה לך שבת שלום ואל תנטוש אותנו. אני מרגישה שגם כאן יכול להיות הבית שלך. הרבה אור ואהבה. מיכל

CAT4

New member
איך אני יכול לפתוח תקשורת איתו../images/Emo35.gif

אלדר

New member
הוא מסתובב בפורומים כאן הרבה....

תראה בכרטיס האישי שלו איפה הוא מסתובב לו בתפוז..... אור ואהבה חתול... שלך tksr

הקשר עם יופיאל ../images/Emo24.gif

היי cat4!!! הקשר עם יופיאל יכול להתבצע אם פשוט תקרא לו על מסך המחשב. חוץ מזה הוא השאיר המון פעמים את המייל שלו, תנסה כמה דפים אחורה. כמו כן ניתן להקיש על השם שמופיע בתחתית הדף או בהודעות קודמות והמייל יופיע. אם לא תצליח עד אז אנסה להסיג לך אותו בהמשך שיחותנו. אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

CAT4

New member
רוצה לדבר בטלפון ../images/Emo35.gif או פה ../images/Emo35.gif

אלדר

New member
אבל כאן לא פורום מאגיה לבנה!!

ואני לא נכנס לשם.. ככה שאני לא יודע מה יש שם ומי... אבל לפי התרשמותי בפורומים של iol בתחומים האלה יש אנשים שאתה יכול להתחבר איתם... למרות שממש לא אהבתי את איך שהפורום שלהם בנוי הוא טוב... אבל אני עדיין מעדיף להיות כאן... פה אני מרגיש כמעט כמו בבית (איזה צירוף מיקרים אני בעצם בבית כאילו כותב מהבית שלי.....חחחח) אבל חתול תשאר כאן.. זקוקים לך.. אור ואהבה חתול... שלך tksr

למעלה