חתול!

p r u d e n s

New member
חתול!../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

המטרה של המשחק חסר התועלת הנ"ל היא לחשוב איך כל אחת מדמויות מ.ק תקרא לחתול\ה שלה?

mominman

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יואו, שיר קרעת אותי עכשיו . אוקי , אני יתחיל >> גילי להב נחמני - יש לה כלבה בשם ניסקי , שזה אחד משמות המשפחה של הכותבים [ירון ניסקי] ועכשיו לה חתול בשם צור
[דורון צור] כמה צולע ..

scudnick

New member
יש לי את החתימה הזאת מאז שהגעתי

טוב שנזכרת... וטוב שחזרת, לאן נעלמת?

sisty

New member
של שוקרון../images/Emo26.gif

שוקרון יקרא לחתולה
שלו
ברוריה. (ברור?ברור!>ברוריה.)

SwitchMan

New member
../images/Emo45.gif ונצל"ש קטן על שוקרון

שוקרון..(אלברט אילוז) אם לא ידעתם מאיפה הוא עוד מוכר לכם.. ממיכאלה - גרשון (ד"א הוא ממש דומה לו!) מרחוב סומסום (אני כמעט בטוח שהוא עשה שם משהו) מהפרסומת של בזק בינלאומי..התוכי
בגלל כל אלה גם בחרתי בסקר שהוא יתארח..אם זה אפשרי..

mominman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אלברט אילוז שיחק ברחוב סומסום , מיכאלה וגם בתור מנהל הכלא בזינזאנה . מה שטעית ידידי , הוא לא התוכי מבזק, זה שלום אסיג .

¥EleVatioN¥

New member
מממממה?????????../images/Emo129.gif

רחוב סומסום??????????? את מי הוא עשה את אופניק?!? (או מה שלא היה שמו) חחחחחחחחחח והתוכי של בזק? חח יו ואללללללה...
איזה מצחיק

¥EleVatioN¥

New member
חחח דיייייייייי../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

רציני????????????????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גרשון ברחוב סומסוםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצלחת להצחיק אותי

למעלה