חתול תקוע במכסה מנוע...

חתול תקוע במכסה מנוע...

אני שומעת יללות חתול מתוך מכסה מנוע, ברכב חונה אצלי בשכונה... איך אפשר להוציא אותו? יש הדרכות, עצות, משהו כדי לעזור לו? הכנתי מים וטונה ואני כבר אצא לשם שוב, חשבתי אולי תהיה עצה חשובה שתעזור לי...

enat06

New member
חשוב לשים פתק לבעל הרכב!

ניתן להתקשר למשטרה לתת את מספר הרכב ולבקש מהנהג ליצור אתך קשר (הם לא נותנים פרטים של הנהג רק אם הוא/היא רוצים הם יוצרים קשר) . בהצלחה!..

מצאתי את בעל הרכב...

זה היה מוזר, כי הייתי שם וניסיתי לראות מה אני יכולה לעשות, הטונה הייתה שם ומים ליד אבל זה לא גרם לו לצאת אלא לילל חזק יותר, פתאום ניגש אליי משהו שאמר לי "סליחה, אפשר לעזור לך..." אמרתי לו שיש חתול תקוע במכסה מנוע...הוא נשאר שם וניסה לעזור לי להבין מהי הדרך להוציא אותו... הוא אמר שהרכב הרבה זמן לא זז משם- מה שאומר שהוא נכנס באותו איזור, אחרי 20 דק' שאלתי אם הוא יודע של מי הרכב (כי הכנתי כבר םתק) והוא אמר- שזה שלו...אז אמרתי- למה אתה לא מביא את המפתח לממכסה מנוע???? הוא הלך להביא ושפתחנו החתול - גור קטן, ישב שם על המנוע בדיוק, ומיד שראה אותנו קפץ למטה... אחרי 20 דק' נוספות שהבחור הלך ואני נשארתי בצד לראות אם הוא בא לאכול, הבנתי שאני כנראה מפריע, הוא ישב שם בתוך שיח או חזר למכסה מנוע וילל, השארתי שם את הכל ומחר אחזור לבדוק לשלומו...

Mind Games

New member
בבקשה תבדקי שהוא לא נכנס שוב למנוע או למנוע

של רכב אחר. לגורים קטנים יש נטיה לעבור ממנוע למנוע בגלל החום של המנועים. אם לא מוצאים אותם בזמן זה נגמר רע. חשוב לבדוק שהוא לא עבר לרכב אחר. בהצלחה!

moggycat

New member
כמו שכתבתי בעבר

גורים לא "נתקעים במנוע". הם בוכים שם כי הם נכנסו למנוע במקום אחר הרכב נסע והם הגיעו למקום זר, הרחק מאמא שלהם, הם בוכים כי הם קוראים לאמא, אבל האמא לא תבוא כי היא רחוקה. אם את רוצה להציל אותו קראי למחלץ (אבי קוזי למשל) וקחי אותו הביתה ואח"כ חפשי לו בית או פתרון אחר. אחרת הוא יעבור למנוע אחר, או יתחבא במקום אחר וימשיך לילל עד לאפיסת כוחותיו..

פחתול2

New member
איפה הגור נמצא?

קודם כל כל הכבוד על התושיה והחילוץ!!! באיזו עיר מדובר? אני מסכימה עם moggycat חשוב למצוא אותו...אם לא אני חוששת שהוא לא ישרוד.. את נמצאת בתל אביב במקרה? אולי אני אוכל לעזור.

את מת"א? ישנו חתולון לבדו באזור ת"א

בהודעה שיעל לאופר פתחה. בראש העמוד כרגע. גור מסכן, רזה ורעב שהולך ומיילל. את מהאזור אולי? תוכליי לעזור לו?

עידכון...

החתול עדיין במכסה מנוע, הרכב זה חודשיים לא זז מהמקום וגם לא יזוז כי הוא די מושבת- כך הבנתי מבעליו, שמודע לגור שנמצא שם... עכשיו שוב שמעתי אותו שם... יש שם מים וטונה עבורו ואני יורדת לבדוק מידי פעם אבל כמו שכתבתם- הוא רק מילל בלי רצון לצאת... אני לא יכולה לקחת אותו הביתה, לצערי, אני יודעת וכבר חוויתי את כל ההודעות הזועמות על כך, אבל מה אני יעשה- אני לא יכולה... אני מוכנה לטפל בו מעבר לכך, לקחת אותו לוטרינר שמעבר לרח' ...אבל הוא לא מוכן לצאת משם... מה אתם מייעצים לי לעשות... (ואין לי אפשרות כלכלית לכלום- כל מה שאעשה זה ממה שאני יכולה - אוכל של החתולה שלה, חלב שיש בבית, מים, וטרינר טוב לב שמוכן לטפל בחתולי רח' וכד'...מצטערת, ומוכנה רגשית לכל התגובות הרשעות שמבקרות על כך- אבל אני לא יכולה!

מסכן ../images/Emo10.gif

את לא יכולה לקחת אותו הביתה רק באופן זמני, עד שתמצאי לו בית חדש?

moggycat

New member
תעשי מגבית בפורום והזמיני מחלץ

אני מוכנה לתרום 20 שקל (מצטערת לא יכולה יותר). אולי תנו לחיות לחיות יוכלו לחלץ אותו אבל הם סגורים עכשיו. אח"כ מישהו צריך לקחת אותו (אני לא יכולה). גור מסכן.

Bogen2

New member
מכבי האש

מחוייבים לחלץ חתולי רחוב, 24 שעות ביממה. הם פעם פירקו תחתית של אוטובוס בחמש בבוקר.

sadju

New member
תנסי

לפנות לבעל הרכב, כנראה שהגור תקוע איכשהו.. תפתחו את מכסה המנוע ועם פנס תנסו לאתר אותו, וגם לנסות להסתכל מתחת לרכב ממש לזחול ולחפש אפה הוא תקוע... אל תחשבי עדיין מה תעשי איתו, קודם תנסי להוציא אותו ולראות אם הוא פצוע..... הוא נמצא בסכנת חיים.

תקראי את ההודעה מעלה...

בעל הרכב היה איתי, פתחנו ראינו אותו, הוא בסדר רק מילל
הוא ברח מאיתנו ויצא וכנראה שעכשיו זוב נכנס... אני עעדיין שומעת אותו מילל ולמאות הטונה, המים והחלב- הוא לא יוצא...

למעלה