חתול קומאנצ'י

חתול קומאנצ'י

לא שאני מאמינה באמונות טפלות טפו טפו טפו, ממש לא, אבל אם רואים חתול שחור טפו טפו , צריך להיזהר! צריך ליירק שלוש פעמים מה שבטוח בטוח. ראיתי אחד כזה בבוקרו של אותו יום, כשיצאתי לאסוף את העיתון ובשל העובדה שהשכן בן ה- 93 יצא עם תחתוניו האדומים מסתכל עלי בחיוך חתולי לא הספקתי ליירק כראוי וככה התחיל היום. לא הצלחתי לסיים את העבודה בלילה, העייפות, חוסר השינה, המחשבות הטורדניות, מזג האוויר הכל ביחד הביא אותי לבוקר של עצבים, בחליפה החדשה היה חסר כפתור ולא מצאתי את החוט בצבע המתאים, הנעליים משום מה לחצו, האיפור נמרח שלוש פעמיים אולי על פי הדת היהודית 3 הוא מספר מזל אבל למרוח 3 פעמיים את האיי ליינר, לא מבשר טובות כמעט יצאה לי העין ובסוף צבעתי גם את האף בכחול ופורים עד כמה שזכור לי עוד חודשיים בערך. יצאתי באיחור מהבית מגדפת מתחת לשפם שאין לי, נתקלת באבן שלא הייתה צרכה להיות שם. בועטת בענף שעף אבל לא למקום הנכון בדרך מכתים לי את הבגד, איזה בוקר, הייתי צרכה לחזור לאחור! הגעתי לעבודה באיחור מרשים. שולה המחליפה של רוחמה שתבדה לחיים ארוכים שנמצאת דווקא עכשיו בחופש, קיבלה את פניי בפרצוף חמוץ "אני רואה שאנחנו לא במצב רוח טוב היום" אני לא ממש אוהבת אנשים שמדברים בלשון רבים, מי זה אנחנו לכל הרוחות היא והתולעים?! תוך כדי כך שאני מחזיקה את עצמי בכוח לא לחרוץ לה לשון מיהרתי לענות : "הכנת את כל החומרים לישיבה? והמצב טוב עם רוח בינונית למדי, תודה שאת שואלת" הישיבות התחילו, אחת אחרי השנייה, תוך כדי, שולה שעושה הכל כדי לעצבן, מעבירה לי את כל השיחות שרוחמה לא הייתה מעלה בדמיונה להעביר לי ואני הודפת אותן אחת לאחת ומשמיעה מידי פעם נהימות של נמר רעב. אכן הייתי רעבה, נזכרתי שאתמול לא הספקתי להכין אוכל והישיבה של אתמול בערב הייתה כל כך מכעיסה שאפילו העגבנייה שאני כל כך אוהבת נתקעה לה איפשהו אי שם. בין כמה ישיבות הספקתי להוציא את הראש כדי ללכת עד פינת הרחוב לקנות לי סלט ירוק ומשקה קל, הייתי צרכה אוויר לכמה רגעים. חזרתי במהירות כשברקע אני שומעת את שולה לוחשת כנראה לעצמה "היא יכלה לבקש ממני אני יודעת לקנות סלטים לא רע" מחייכת לעצמי נכנסתי למשרד מתיישבת באנחה ולוחצת על האינטרקום "שולה תכניסי לי בבקשה את החומר לפגישה הבאה" אחרי כמה דקות שולה נכנסה לחדרי "אני ממש לא יודעת על איזה חומר את מדברת רוחמה שלך לא השאירה כלום, בטח לא עשתה כלום" ענתה לי החצופה בחיוך מתקתק של רעל עכברים. אני בהתקף עצבים בלתי נשלט הרמתי את קולי "שולה עופי מכאן ומהר בדרך קחי את הניירת שלך ואל תחזרי לכאן" איש לא יפגע ברוחמה שלי! שולה עזבה את המשרד, לכמה רגעים הייתי רגועה ואפילו שלווה קסומה ירדה עלי ואו אז נזכרתי שאני צרכה את החומר לפגישה, כטיל בליסטי קמתי מכיסאי ורצתי החוצה. לא באמת יודעת אם זה היה העקב שנכנס בדלת, אולי רגל שלא ראיתי, אולי מחשבה מעופפת, עפתי קדימה תוך כדי עשיית סלטה מרשימה באוויר הולה הופה גלגול אדיר לפנים, בעודי עפה בצורה מרשימה חיפשתי משהו להיאחז בו והדבר היחידי שהיה, זו זרוע רכה שהייתה שם בדרך... עד הנחיתה המרשימה ראיתי הכל מכל, את כל הישיבות, את כל הדברים שהספקתי וגם ובעיקר את מה שלא הספקתי, במהירות שיא חלפו מול עייני כל מיני מראות וחזיונות של מה היה ומה עוד יכול להיות וכך מצאתי את עצמי שוכבת בצורה שלא הייתה מביישת שום יצאנית ליגה א' בפישוט איברים כששלמה לצידי. שלמה הוא ה-גבר של המשרד כל הבנות רודפות אחריו והוא הבלתי ניתן להשגה, מלהג מפלרטט ללא הפסקה ובעיקר נמצא שם כדי לעצבן. "שלוימה מה אתה עושה כאן על הרצפה??" זו השאלה היחידה שעלתה בראשי באותו הרגע ובמצבים מביכים למדתי בחיי הקצרים שההומור בדרך כלל עוזר עם דגש על הבדרך כלל. שלוימה המבוהל שלא הבין מה קרה לו עפעף בריסיו הארוכים, מסתכל עלי בבהלה. " אני באמת לא יודע אני איי כואב לי, את בסדר?" שלוימה עניתי "חשבתי שגברים אמורים לעזור לנשים במצוקה ולא לשאול שאלות לא ממש נבונות" "ואני בסדר גמור, אני נוהגת אחת לכמה זמן לשכב במעברים במשרד כדי לבדוק אם הניקיון טוב ואם הרצפה באמת ישרה. ואם גם יש איזה גבר רך בסביבה אז למה לא לנצל את המצב?" הכאב התחיל לפעפע בצד הימיני... "שלוימה, התחיל לחייך מה שעצבן אותי ומאד "דווקא נחמד לי לשכב כאן לצדך, את חושבת שלא מנקים כראוי?" "תראה אם אתה כבר שואלי שים לב אתה רואה כמה נמלים יש שם בצד שאתה שוכב?!" ואז ההבנה חלחלה בין הדי הכאב שפשטו להם בגופי בנוסף ההכרה איך אני נראית כשראשי על בטנו של שלוימה רגליי באוויר טפי איזה מזל שלבשתי תחתונים יפים עוד הספקתי לחשוב על הפולנייה שלי שתמיד אומרת שצריך ללבוש תחתון וחזייה נקיים ויפים כי אפ'עם לא יודעים את מי פוגשים... קמתי במהירות של עוף דורס מנקה את הבגדים, מיישרת את החולצה שמשום מה הגיעה לי עד הגרון "שלוימה בפעם הבאה שאתה רוצה ללמוד לעוף תפנה לאנשים המתאימים שיכולו לעזור לך, אני עסוקה כרגע בישיבות חשובות. " כן כן את צודקת יש שם נמלים" הוא מלמל בחצי חיוך מנסה להתרומם למצב ישיבה. "והרצפה לא ממש ישרה אם את רוצה לדעת" לא, ממש לא רציתי לדעת..אספתי את עצמי ואת כל עצמותיי הכואבות ורצתי במהירות למשרד מגדפת מתחת לשפם שבאמת אין לי. ידעתי שחתול שחור הוא סימן מבשר רעות. בעודי רצה למשרד ראיתי את המבטים המחייכים של כל הצוות כאילו שולפים את הכרטיס בו כתוב על הנפילה שלי: 10 10 10. אויי נאדיה קומאנצ'י, אין ספק שאת ז'אמוס לידי. נכנסתי למשרד טרקתי את הדלת פתחתי את המערכת על איזו נעימת ג'ז קולנית וצעקתי מלוא גרוני אייייייייה הישבן כאב לי מאד, הייתה לי תחושה שהכתף לא לגמרי במקום שזכרתי שהיא צרכה להיות. ראשי השמיע קולות של דחפור, נשמתי כמה נשימות הרי זה שמלמדים אותנו הנשים, לנשום נכון כשכואב... מעניין מי האידיוט, ברור שזה היה גבר, שחשב שנשימה נכונה עוזרת בזמן שכל כך כואב, נו למדו אני עושה. נשמתי נשפתי נשמתי נשפתי קול של נקישה נשמע וזמירה המדפיסה שלנו נכנסה בשקט, מביאה אתה כוס מים קרים וכדור, "חשבתי שאולי תרצי משהו לשתות, כואב לך משהו? את צרכה משהו?" הפסקתי את הנשימה כמעט נחנקת מסתכלת עליה במבט של דב פצוע. וגרגרתי תחת לשוני צאי מכאן ומייד. כדור אני בהחלט צרכה אבל של 6 מילמטר, יש לך?! זמירה הסתובבה ויצאה מייד מהחדר אני ניסיתי להחדיר שוב אוויר לראותי מבינה שהיום הזה חייב להסתיים ומייד. אספתי כמה ניירות, אספתי את כוחותיי האחרונים ואת מה שנשאר מגאוותי ויצאתי מהמשרד זורקת לעבר זמירה "בטלי את כל הישיבות". עברתי במהירות בפרוזדור מרגישה את המבטים של ה-10 10 10 נכנסתי למעלית ירדתי לחניון ונכנסתי למכוניתי – זהו היום הסתיים. הכאבים בכל הגוף היו בלתי נסבלים אבל יותר מהכל הייתה ההרגשה שכולם ראו את הגלגול הנוראי הזה, הכנסתי להילוך ראשון כשראיתי את שלוימה רץ לעברי "רגע רגע עצרי." "מה עכשיו?" " מה אתה רוצה? כואב לך? תתבע את המשרד שלוימה עצר הסתכל עלי דווקא היו לו עיניים טובות חשבתי לעצמי, "את יודעת, נאדיה קומנאצ'י הייתה גאה בך, בחיים שלי לא ראיתי אישה עפה כל כך מהר וכל כך גבוה נוחתת בכזו נונשלנטיות וקמה בכזו מהירות בחיי שאת צרכה ללכת לאולימפיאדה" "ולגבי הניקיון הודעתי במזכירות שיחליפו את המנקים, מקווה שזה בסדר מצידך, אמרתי שהבוסית ראתה ה-כל מלמטה! הכנסתי להילוך שני ונתתי זינוק שלא היה מבייש שום נהג מרוצים תוך כדי קריאת קרב "שלוימה אתה תוזמן אלי לשיחה ברגע שאני אתאושש" "אני אראה לך מה רואים מלמטה " ראיתי את החיוך שלו כשפניתי עם מכוניתי לרחוב הבא. קוראת את השפתיים שלו:" אין כמוך קומאנצ'י, משפט מחוזי אמרת" משפט מחוזי הא? הוא צדק, טפו טפו שרק לא אראה עוד חתול שחור בדרך, ...
.c כל הזכויות שמורות רק טוב!!!

ש ר ה לה

New member
WOW!!!!! כולי תקווה שהוטב לך כבר גחלילי../images/Emo201.gif

את מאמינה ברצינות שבכל אשם החתול??? לשם ביטחון אני אמשיך לירוק שלוש פעמים כשחתול שחור יחצה את דרכי. בפעם האחרונה שעשיתי זאת החתול נבהל מקול היריקה וכמעט שהכניס לי מכות.... יוסי הוא מנומר. יוסי מתוק. יוסי רק רוצה למזמז ולהתמזמז. הוא כבר נוהג לקפוץ עלי כשאני מגיעה הביתה אחרי שהצלחתי לדלג מעל ג'ימי...., אם הוא לא היה חתול, הייתי חושבת שאולי הוא כלב..... יוסי הוא לא החתול שלי. יוסי הוא חתול שאימץ אותי. ואני מקפידה בכאב לב גדול לא להאכיל אותו אצלי. (השכנה הרווקה דואגת לו לארוחות מלכים), אצלי הוא מקבל רק מים כי יש גבול עד כמה אני יכולה להיות קשת לב לחתול כל כך מלטף ומפנק כמו יוסי.

שרלהההה../images/Emo24.gif

ברור שהחתול אשם אז מי אני?!!!
ואל תיירקי על החתול חחחחחחחח רק אחריו או לצדדיו, מה שבטוח ביטוח רק טוב!!!

ש ר ה לה

New member
בחיי שתהיי לי בריאה גחלילי../images/Emo24.gif

שוב גרמת לי לפרץ צחוק מחודש... את משהו!!!!!!!

paloma blanca

New member
שתהי לי בריאה../images/Emo6.gif

קרעת אותי מצחוק על הבוקר ואני לא בטוחה שהשכנים לא הזמינו את שירותי אבאבנאל לבניין
YYY 10 10 10 ...... תמונות יש ?
החלמה מהירה! מקווה שרק הגאווה נפגעה ולא יותר מדי מעבר

../images/Emo25.gifפלומקלהההה

נה ננני ננננה נה
הכי אני אוהבת לשעשע את חבריי זה עושה לי טוב על הלב ואם היית רואה גם איך עפתי ונחתתי על שלוימה אני מניחה שהייתי צרכה לעזור לך לנשום!
ותמונות??? איזה את רוצה לראות את הישבן הכחול? את הרגליים המונחות בכל צד או של שלוימה? רק תגידי
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
אני מת, מתתתת מצחוק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאוי וייייי הרגה אותי

הפולניה הנ"ל . ועכשיו לאחר שהתאוששתי מקריאת הסיפור הכתוב באופן מאוד מרשים ביופיו ואיכותו אתייחס לכמה סוגיות : ראשית אין שום אשמה וקשר בין מזל נאחס לבין חתול שחור . קראתי את יומניו ותורתו של דרווין שוב ושוב ולא מצאתי סימוכין לנושא ואפילו לא באות או תו אחת . כל עניין הצבע שייך לתחום בשם פגמנטציה והקשר בין פיגמנטים וגנים הינו מקרי בהחלט . כך שהעניין בכללותו שייך לפולקלור ולהוואי התרבותי הפולני . וואיייייייי כמה הייתי מוכן לשלם ולהיות אותה נמלה על הפאנל שליד הריצפה אייייייייייי איייי
ומניתוח הארוע והסקת מסקנות הגעתי אל המסקנה הבאה : כשמתחילים ת'בוקר עם פרצוף עקום , כעוס , לא רגוע ושקט , אזי בהכרח יומך יהיה נאחס אמיתי . על כן זו הסיבה שנהגתי לפני שנים לפתוח ת'יום עם שיר יפה ונעים להתחיל בו את יומך ע"מ שיהיה במהלכו יום טוב , פורה ומקסים עד תומו לעת ערב . אהבתי אהבתי אהבתי מאודדדדד ת'סיפור

אילנה 55

New member
../images/Emo13.gifבוקר טוב,שבוע טוב,באמת שיר יפה ניקו,

להתחיל בו את היום. ניקו אתה צודק.אם מתחילים את היום עם חיוך וברוגע,אז הכל הולך טוב. אז גחלילית,לא להתעצבן,קחי הכל בקלות
רק טוב

../images/Emo24.gifניקולההה../images/Emo3.gif

שמחה שאהבת את הכתיבה. ואיך תסביר לי איך לא הצלחת למצוא את הקשר בין השחור עם השפם המייל ומזל נאחס הא? אתה לא יודע שזה כתוב בספר הפולני ע"מ 786 פסקה ג'? וזה חוק שמחייב התייחסות נאותה?.?
ואם אנחנו כבר עוסקים בפולניה אז כמה היית מוכן לשלם הא? מעניין לשמוע נה נני נננה נה
גברים, לי כואב והוא רוצה להציץ טפייייי
מסכימה במאת האחוזים אם תאמין שהיום שלך יהיה טוב הסבירות שהוא יהיה כזה היא עצומה רק טוב!!!

ניקו 45

New member
כשאדם מחליק על../images/Emo94.gifזה מצחיק נכון זוהרת?

ובכן גמני הייתי מתתתתתתתתת לראותך שרועה ופשוטת איברים על הארץ ... כן , מתקנא באותה נמלה שראתה אותך מתאמצת מאוד מאוד להסתיר את הכאב בגוף
וואייייייי זה קשה מאוד להסתיר . כמה הייתי מוכן לשלם ? כנראה שלעולם לא תדעי
ואם כבר רעש מפי ארטה אז .... רעש וצליל החופש ... Aretha Franklin FREEDOM

צילוש43

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

אוייייי וייייייי כואב .. אך כמה כואב.. הבטן מצחוק
מסכן החתול השחור שאותו קלקלת בטח ללא סוף.. מסכן..השכן בעל התחתונים האדומים
לנפנף לך בתחתון אדום לבוקרו של יום.. נווווווווווווווווו באמת??? מכאן כל הסיפור
הרסת אותי מצחוק
ועוד רגע שאני ארגע, אשאל כמובן לשלומך?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

צילושקההההה../images/Emo9.gif

תגידי זה יפה ככה לצחוק שלמישהו ככה כואב הישבן? הא??. הלו תגידו מה קרה לכם???
אני בסדר גמור יושבת על הצד יורקת לכל מקום שאפשר בייחוד לכיוון חתולים שחורים
ושומרת על המצב של הרוח
רק טוב!!!

alondli

New member
../images/Emo45.gif..../images/Emo6.gif ..תאמיני לי...זה לא קשור לחתול, וזה

קבלי ממומחה חתולים ידוע..
..מה שהיית צריכה לעשות זה..מה שכול רומני מבית טוב היה יודע לעשות, כבר ברגע הראשון.. 1. Bat in lemn 2. Scuip in sin ניקו, תרגם בבקשה לכול ה NATIVES כאן שלא למדו את שפת הקודש
כול הסיפורים על חתולים בצבע זה או אחר ,על סולמות נטויים וכו'.. זה רק בובה מעייש'ס..
אבל מה..? נפלתי בריצפה, קרעאעאעאעאת אותי מצחוק

מאמינה אלונדילההה

רק לא ברור לי למה כל פעם כשרואה חתול שחור משהו קורה, הא?
צרכה תרגום מה כתבת שם, הלו רומנים להתעורר ולהסביר לי ואני מקווה שהנפילה שלך ברצפה הייתה רכה משלי
נה נני ננננה נה רק טוב!!!

alondli

New member
הרומני שלך דפק נפקדות !!../images/Emo6.gif אז אנסה אני..

בשפתי הדלה, לתרגם את שני משפטי המופת של הקלאסיקה הרומנית הבאים להתמודד בגבורה מול איומי האמונות התפלות מבית ומחוץ המסכנות את המולדת הישנה והחדשה מזה 2000 שנה . .
.. המשפט הראשון : et tu Brutus... סליחה, התבלבלתי
, זה לקוח מסרט אחר.. המשפט הראשון: scuip ....=" יורק ל(כיוון)חזה" המשפט השני : Bat in...= "מקיש על עץ" לרוב מספיק אחד הצעדים כדי לעמוד בפרץ, אבל אם מבצעים את שניהם מובטח לך שריון תלת-ממדי נגד שלל ארטילריית האמונות התפלות לדורותיה ולעדותיה..
..!! לפחות במרחב שבין קונסטנצה לטימישוארה...

נו מה אמרתי?!

גברים! גררר ועוד רומני ועוד אחד נחרן גרררר
תודה על התרגום, טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה מלח מים שום בצל
רק טוב!!!

עלווה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif פשששש 10 10 10

צחקתי עד דמעות
10 אחד מגיע לך על הפליק פלק 10 שני מגיע לך על שכיבתך המעונגת על בטנו של שמוליק 10 שלישי מגיע לך על זיהוי הנמלים והייתי מוסיפה עוד 10 אחד על החרקה בכבישים תגידי זוהרת את בטוחה שזה בגלל החתול השחור....
ואני חושבת שזה בגלל.....של השכן

למעלה