חתול פצוע בת"א

zoe1111

New member
חתול פצוע בת"א

מישהי שגרה בדיזינגוף (באיזור בן-גוריון) סיפרה לי שיש חתול פצוע ליד הבית שלה כבר הרבה זמן חתול שחור-לבן עם קולר, שהרגל שלו שבורה/פצועה והוא לא דורך עליה בכלל אתמול הייתי שם אבל לא ראינו את החתול. מה הייתם עושים במצב כזה? איך יודעים אם הוא באמת שייך למישהו ומטופל? אולי יש פה מישהו מהאיזור שמכיר את החתול או מחפש אותו?

zoe1111

New member
../images/Emo105.gif

גם אם היה שייך למישהו, הוא כנראה לא מטופל

מי יתן לחתול שלו להמשיך ולהסתובב בחוץ עם רגל שבורה ללא טיפול??? או שאבד, או שנזרק מהבית
בכל מקרה הייתי לוקחת אותו לטיפול (בת"א יש אפשרות לטיפולים חינם לדעתי ואם זכרוני אינו מטעה אותי הם גם לוכדים אותם לבד....למרות שאני אישית לא הייתי לוקחת את הסיכון והייתי הולכת איתו , שלא ירדימו אותו במקרה...) ובמקביל מצלמת ומפרסמת אותו גם אצל מרפאות וחנויות ציוד בע"ח באזור וגם בנט.

zoe1111

New member
השאלה אם הרגל באמת שבורה

או שזה משהו אחר... את מתכוונת דרך העירייה? כי זה באמת יהיה הכי קל בשבילנו (אני יכולה לנסות לקחת אותו למרפאה באיזור שלי אבל חבל לטרטר אותו... ואותי
)

zoe1111

New member
*אגב

היא לא ראתה פצע או משהו כזה, רק הניחה שהרגל שבורה בכל מקרה אני אבקש ממנה לצלם אותו בנתיים.

zoe1111

New member
תודה, היום היא לא ראתה אותו...

אבל החתול שחור עם כתמים לבנים 3 רגליים שחורות ואחת אחורית לבנה (השבורה) ויש לו קולר שחור עם פעמון.

למעלה