חתול מצונן מאד

zapatos

New member
חתול מצונן מאד

שלום רב, מזה יומיים, החתול שלי (חתול בית שיוצא החוצה רבות) מתעטש ללא הרף, מושך באף, חסר מנוחה ואפילו התיאבון לא כרגיל. בנוסף אני בהריון מתקדם ועשויה ללדת בכל יום. ראשית רציתי לשאול, האם כדאי להמתין מספר ימים ולראות האם החתול יחלים ללא סיוע רפואי ואם ניתן לעשות משהו ביתי לזירוז ההחלמה. בנוסף רציתי לשאול האם מחלה כזו עשויה לעבור לאדם והאם עליי להוציא את החתול מחדר השינה ומהמיטה בה אנו ישנים. תודה מראש על עזרתכם הרבה שבת שלום קרן

לא, כדאי לקחת אותו לוטרינר

לחתולים יש נטיה לפתח דלקת ראיות מאד בקלות למרות שאת מתארת נשמע כמו משהו של דרכי הנשימה העליונות. אם את לא יכולה לקחת אותו לוטרינר אני בטוחה שאם תתקשרי לוטרינר הקבוע שלך ותסבירי לו את מצבך יכול מאד להיות שהוא יגיע אליך הביתה (למרות שכדאי לשים את החתול בכלוב נשיאה לפני שהוטרינר מגיע כי קרוב לודאי שהוטרינר יגיע הוא יהיה על הארון...) את יכולה לנקות לו את האף מההפרשות - זה יקל עליו אבל לא יפתור את הבעיה. בדרך כלל חתול עם אף סתום לא ירצה לאכול. בן כמה הוא ? הוא מסורס ? מחוסן ?

r i p l y

New member
נכון וגם שמעתי מוטרינר

שחתולים מצוננים עלולים להתייבש כך שאם קורה להם משהו חס ושלום זה מזה שהם לא לא אוכלים ולא שותים מתייבשים ואז כבר אבוד מניסיון זה לא יעבור ככ בקלות ועלול מאוד להחמיר!! , וחתולה אצלי ברחוב (שטופלה.) העין התנפחה לה עם מוגלה ובכלל לא ראו עין חשבתי שהלכה פייפן (הוטרינר הוציא את המוגלה וגם עקר לה כמה שיניים או שן כי הייתה הצטברות מוגלה בלוע) וקיבלה אנטיביוטיקה להרבה זמן ,תביאי אותו דחוף לוטרינר יפה שעה אחת קודם ככל שמקדימים הטיפול יותר טוב ויחלים מהר יותר ופחות עולה ביוקר ככל שדוחים זה מסתבך וצריך אשפוז... אבל לא חשבת על זה שהוא גם סובל?? או שתזמיני וטרינר הביתה דחוף , וכשהוא מגיע שיבדוק אותו בחדר סגור עם חלון סגור כי אחרת הם עלולים להיבהל ותמצאי רותו בורח החוצה ולא תוכלי לתפוס אותו ,רק אחרי שהוטרינר ילך ... אחרי שיחלים מאוד מומלץ לחסן אותו אחרת זה יחזור לו ובטח בטח אם לא מסורס לסרס כי הוא יברח וישוטט ויחפש חתולות ויקרה לו משהו מאחלת לכם רק בריאות!

r i p l y

New member
לגבי תזונה

חתולים מצונים - יש להם אף סתום לכן לא מריחים טוב את האוכל תנגבי לו את האף כמה פעמים אם סתום (לפעימם הנזלת גם מתייבשת.) ואז שימי לו טונה קצת או אוכל "ריחני" שיריח ויגרה אותו לאכול בכל מקרה עדיין לקחת לוטרינר דחוף. לא להזניח דברים הם נהיים גרועים יותר...

למעלה