חתול מסורס..

margarine

New member
חתול מסורס..

היי לכולם... היום סרסתי את החתול שלי... כבר 7 שעות אחרי והוא לא ממש חוזר לעצמו.. מקווה שיהיה בסדר מחר... מתי להתחיל לדאוג?.. הוא הולך ועדיין מתיישב או קצת מתנדנד.. ולא רוצה לשתות רק לישון (לגיטימי) והואזניים קצת קרות אז כיסיתי אותו.. ועוד שאלה, היום בפעם הראשונה חוויתי סירוס של חיה, תמיד היו לי נקבות ככה שלא נתקלתי במראה הלא נעים בעליל הזה... הוטרינר אמר יש שיטה שלא משתמשים בתפרים כלל וזה מחלים מעצמו... זה הגיוני? המקום נראה פשוט נורא תסלחו לי... גם כשאמרתי שזה נראה רע הוא אמר זה יהיה בסדר.. כאילו אני רואה את החתך והכל.. שום חומר כסוף (שראיתי מהכלבה שלי) הוא לא שם ואמר לי לא לחטאות לו את המקום... זה בסדר?...

dimitrygo

Active member
מנהל
אצל זכרים ניראה נורא בהשוואה לחתולות?

באמת שעל טעם וריח אין להתווכח
האמת לא כ"כ ברור מה הוטירנר שלך עשה, עד כמה שאני יודע פשוט לא רואים כלום. כניראה וטרינר שלך גילח יותר מדי. זה מחלים מהר ואין מה לדאוג. מחר בבוקר הוא כבר אמור להתנהג רגיל.

margarine

New member
אני רואה את כל השק... יכול להיות בגלל זה?

השק גלוי לחלוטין... אני יכולה להמשיך לפרט אבל אני רוצה אישור מראש כי זה לא נעים... :)

dimitrygo

Active member
מנהל
לא צריך ../images/Emo13.gif כמו שאמרתי הוט' שלך כניראה גילח

יותר מדי. עדיין בהשוואה לבטן מגולחת של חתולה אמור להיות פחות בולט.

N o k i

New member
סירסתי את החתול שלי לפני כמה ימים

אז אוכל לענות לך ממש מהשטח: קודם כל, כן. אין תפרים, רק אשכים מגולחים עם חור קטן ואדום. גם אני נורא נלחצתי מזה והתקשרתי לוטרינר, הרגיעו אותי שככה זה ובאמת למחרת הוא נסגר מעצמו. חשוב שהחתול לא ילקק שם יותר מדי, אם הוא עושה את זה- תפסיקי אותו. השגיחי שלא יטפס למקומות גבוהים כי הוא עדיין חלש ויכול ליפול. החתול שלי לא נגע באוכל [רק ריחרח ונגעל] ושתה מעט, ובאמת רק ישן בלי הפסקה וכשנגעתי בו הוא נהם עלי חלושות. כך היה גם ביום שלמחרת הסירוס, הוא היה מאוד מנומנם ולא רצה לשחק אבל התאבון חזר לאט לאט. אתמול היה היום השלישי לסירוס והוא חזר להיות פרא חתולי חסר מעצורים כבעבר. בקיצור לא לדאוג. רק שיישן על מרבץ נקי במקום שקט, ואל תפחדי אם הוא יקיא קצת כי זה נורמלי [זה מה שהוטרינר שלי אמר, לפחות].

N o k i

New member
נצל"ש! איזה כיף!

אני גרה בתוך מכללה במעונות ויש לנו פה עשרות חתולים. במהלך השנה הזו סטודנטית מדהימה לקחה על עצמה פרוייקט וסירסה ועיקרה את כולם. היחידים שלא הצלחנו לתפוס היו מושון ומוסטפה- שני חתולי שחמט בוגרים, זמרים קולניים, עם אשכים מתנדנדים. הם היו הכי אלימים ומלוכלכים, אחד מהם אפילו נשך את הגור שלי בצורה קשה מאוד [עד שהייתי צריכה לקחת אותו לבי"ח], ותמיד חמקו מלוכד החתולים. בקיצור בסופ"ש שני סטודנטים הצליחו ללכוד אותם במבצע מסובך במיוחד
, עכשיו הם מסורסים ונראים נקיים כאלה, זה ממש מצחיק

למעלה