חתול כלוא

תאנוש

New member
אוקי תתני פרטים

שם בית ספר, מיקום... אני אבדוק מה אפשר לעשות.

InTheColdLight

New member
שלחתי לך מסר

תודה רבה על העזרה!

באסטM

New member
הצלחת לתת לו אוכל היום?

זה בית ספר שאת לומדת בו? המנהל נשמע...(מצנזרת לבד)

InTheColdLight

New member
הייתי שם עכשיו

הצלחתי לראות אותו גם. הוא נראה טוב לא תשוש מדיי.. גם נשמע יותר רגוע. מסתובבת שם חתולה שנראת אחרי הריון... ממש ליד הפתח. יכול להיות שהיא מאכילה אותו. אני אהיה שם שוב מחר בבוקר (אני תלמידה שם) אני אראה מה מצב המצוקה שלו, ואביא אוכל לאמא ואולי גם אוכל מורטב אם הוא מסוגל כבר לאכול לזרוק לו פנימה. לפי מה שראיתי הוא נראה מטופל ולא מורעב וגם האמא חתולה מסתובבת שם ליד המקום.. מפחדת להכנס כשיש אנשים. אולי אתמול הרעש של האנשםי הפחיד אותה ובגלל זה הוא היה לבד כמה שעות.. אני אבדוק מחר בבוקר. מקווה שלא אצטרך לעדכן.

תאנוש

New member
את תלמידה בבית ספר? :-O

למה את לא מתקשרת למורה שלך? היא בטוח יודעת את הטלפון של השרת של בית ספר להגיע עם מפתח...

InTheColdLight

New member
אין לי את הטלפון של המורה

אתמול בערב ניסיתי ליצור קשר אבל לא הצלחתי... עד שתצא שבת זה גם לא כ"כ יעזור... בגלל שזה בי"ס גדול המורים לא אמורים לדעת את הטלפונים של כל הצוות.. בכ"מ לא הצליחו להשיג את השרתים היום, גם המנהל (כנראה, אי אפשר לדעת) וגם המוקד של העירייה. כרגע אני חושבת שהגור בסדר, אני אבדוק מחר בבוקר בנוסף

תאנוש

New member
באופן אישי אני לא מבינה את זה...

אני מורה, הייתי רוצה לחשוב שהתלמידים שלי יתקשרו אליי במצב כזה, ואם הם יעשו זאת אני בוודאי אדע למי לפנות.. התקשרת לבחורה שנתתי לך?

InTheColdLight

New member
התקשרתי אבל היא לא יכולה לעזור

זה בי"ס גדול מאד, יכול להיות שיהיה נסיון לעזור (גם, במקרה הזה, אני לא חושבת שתהייה הרתמות גדולה לנושא כשמדובר בחתול.. עם כל הצער שבדבר) בכ"מ כרגע אין אפשרות גם ככה להתקשר בשבת.. תודה רבה על הנסיון לעזור

enat06

New member
גם אם יהיה נסיון תבקשי להיות שם

כשה קורה כדי שלא ישאירו אותו סתם בחוץ..

InTheColdLight

New member
כמובן! אם יהיה נסיון אני אהיה שם

אני אנסה לחבר אותו אל האמא שמסתובבת.. אני מקווה שהיא תקבל. אם לא, אקח אותו אלי. הוא לא ישאר בחוץ ללא השגחה.

InTheColdLight

New member
המצב היה מייאש לגמרי היום

כתבתי את העדכון בהודעה הקודמת... אני מקווה שיהיה בסדר:)

InTheColdLight

New member
הגור עדיין במחסן אבל האמא מסתובבת בחוץ

אז אני מאמינה שהוא בסדר. אני מעדיפת לא להתערב בינתיים כי אין הרבה מה לעשות עד שיסתיים החג. בכ"מ יוצא שני שם כמעט כל יום אז אני משגיחה ורואה אם הכל בסדר. כשיחזרו הלימודים אני אגש לשם להתערב במה שקורה, כדי שלא יזרקו אותו החוצה או יעשו לו דברים לא טובים

enat06

New member
איך את יודעת שזאת האמא

ולא סתם חתולה בוגרת שמסתוסבבת שם?

InTheColdLight

New member
היא נראת כמו חתולה מניקה

היא גם יושבת ושומרת בסביבה.. פוחדת לגשת לשם, כמובן. אבל הגור לא נראה במצוקה או מורעב. אני כמובן משגיחה מקרוב שהגור לא נמצא בסכנה שוב..

למעלה