חתול כלוא

InTheColdLight

New member
חתול כלוא

מצאתי חתול כלוא בתוך מחסן בבי"ס.. לא ממש הצלחתי לראות אבל אני לא מאמינה שבן יותר מחודש (גם לא נגע באוכל ששמתי לו) ניסיתי להתקשר לגורמים בית ספריים (עוד בשעה קצת יותר סבירה) ולא היה מענה. גם בעירייה נפנפו אותי ואמרו שיבואו מחר בבוקר. המוקד של מכבי האש לא זמין.. פשוט לא ניתן להתקשר..! יש סיכוי שיהיה בחיים מחר בבוקר? הוא התחיל ליילל ב7 וחצי בערך.. יש חתולים באיזור אבל אף אחד לא בא אליו.. אני מקווה שיבואו במהלך הלילה. יש לו סיכוי לשרוד?

enat06

New member
מה זאת אומרת כלוא?

האם יש אישהו פתח שחתול בוגר יכול להכנס דרכו? אין לך שום אפשרות לפתוח את המחסן? יכולות להיות כמה סיבות, או שחתולה המליטה שם, העבירה את האחים והוא נשאר או שהוא נכנס בעצמו להסתתר שם, בכל אופן חייבים להוציא אותו משם, יש מחלצי בעלי חיים שעושים זאת תמורת תשלום, כמו אבי קוזי, האידאלי כמובן לא לחכות כי גורים קטנים כאלה חייבים טיפול, אבל אם אין לך אפשרות עכשיו תעשי את זה ממש מוקדם בבוקר..

InTheColdLight

New member
יש פתח

מן חלון קטם עם סורגים שחתול מבוגר מסוגל לעבור דרכם.. הגיוני שלא הגיע לשם לבד. אבל הוא גבוה מספיק כדי שגור קטן לא יוכל לטפס. אני גם לא בטוחה אם הוא רואה או לא, העיניים נראו דלקתיות אבל אולי עצומות רק מהפלש שהדלקתי כדי להאיר את המקום. אין לי אפשרות כלכלית להתקשר למחלץ.. אני תלמידה בבי"ס.. אני אתקשר מחר בבוקר לעיריה אולי הם ישלחו מישהו. צב"ח יכולים לעזור? אני מנסה להשתדל לא להסתבך יותר מדי עם ההנהלה ולמצוא מישהו "מקצועי" שיעשה את החילוץ.

InTheColdLight

New member
תמונה מצורפת

לא רואים כמעט כלום.. צולמה בטעות בזמן שניסיתי להאיר אבל הכי ברורה שיש לי. קשה לי להבחין בגורים קטנים כל כך.. הוא נראה כבר גדול מספיק בשביל להיות גמול? זרקתי אוכל חתולים משימורים, התקדם קצת אחרי רבע שעה אבל לא נראה לי שאכל.. אני אבדוק בבוקר, נקווה שאני אצליח להציל אותו, הייללות היו קורעות לב. אני לא יודעת מה אני אעשה איתו אם אני אצליח, אבל לזה נדאג כשיהיה צורך..

InTheColdLight

New member
לא הצלחתי לראות אותו כשהגעתי לשם

אני מקווה שהאמא פשוט נזכרה בו וחזרה לקחת אותו כשהיו שם פחות אנשים במהלך הלילה...

enat06

New member
הי!! בבקשה בבקשה אל תקווי!

תגשי לשם שוב ותבדקי ותנסי לבדוק איך להכנס!! מהנסיון שלי עם גורים לפעמים הם מסתתרים כל כך טוב שאפשר לחשוב שהם לא שם! זה כבר קרה לי עם שני גורים בביוב (בשתי פעמים נפרדות) שאף אחד חוץ ממני לא האמין שהם עדיין שם ומסתבר שהם כן היו רק הסתתרו וישנו, יתכן שהוא עדיין שם ויתכן שצריך עזרה, תבדקי מסביב אם יש פתח דרכו יכול גור או בוגר להכנס, תגשי אפילו מספר פעמים בשעות שונות ותבדקי את העניין, ואנא עדכני..

InTheColdLight

New member
יש פתח שדרכו חתול בוגר יכול להכנס

מסתובבים שם הרבה חתולים, ראיתי אחת שנראת עם בטן של הריון/אחרי הריון. אבל אני אמשיך לבדוק...

InTheColdLight

New member
אם הוא אכן יהיה שם

את יודעת מי יוכל לעזור לי לפרוץ את הדלת? אין לי את התקציב להתעסק עם מחלצים מקצועיים וזאת גם עבירה על החוק בקטע הזה.. וכבר צהריים אז העירייה בטח לא תשתף איתי פעולה..

תאנוש

New member
זה בית ספר?

לפנות לשרת... לפנות לאחת המורות שמלמדות בבית ספר, ואם לא מכירים לפנות לתלמידים שישיגו לך את אחת המורות.

InTheColdLight

New member
חופש עכשיו, אין לי דרך לפנות לשרת

ניסיתי להשיג טלפונים מי שהשגתי לא היה זמין.. אני אמשיך לנסות, עכשיו כשהשעה קצת יותר סבירה מהלילה

InTheColdLight

New member
מישהו יכול לעזור?

לא ניתן להשיג את השרתים של ביהס .התקשרתי למנהל שלי שאמר שהוא ינסה להשיג מישהו אבל מאז עברה שעה ולא שמעתי ממנו. אני לא יכולה לעשות שום דבר לא חוקי! החתול שם כבר24 שעות עדיין מילל..!!

תאנוש

New member
אם השגת את המנהל

אז זה מצויין. תתקשרי אליו שוב ובנחמדות תשאלי אותו אם הוא מצא פיתרון.

InTheColdLight

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif

הוא נמצא שם כבר 24 שעות... או אולי יותר

elin86

New member
תתקשרי שום למוקד ותנדנדי

הם בדר"כ מגיעים ואוספים

InTheColdLight

New member
בטוח? אמרו לי שאם לא הצליחו להשיג את אב הבית

אין יותר מה לעשות... גם אחרי ששאלתי אם מישהו יוכל לחלץ.. אולי בגלל הגיל שלי .. אני אנסה שוב אם אין ברירה

למעלה