חתול חכם מדיי

In Red

New member
חתול חכם מדיי

בוקר טוב יש לי בעיה קטנה(גדולה) בדמות החתול הקונדסון שלי שלמד לפתוח את אחד הארונות העליונים במטבח. הוא וחברתו המקסימה כבר בזזו את תכולת הארון והשמידו חלקה. נאלצתי לקשור בנתיים את הידיות עם שרוך ושמעתי גם בלילה שניסה לפתוח והתבכיין שלא הצליח. אני גם דואגת שינסה את אותו הטריק על ארונות המטבח האחרים. מה עושים? חשוב להזכיר שאני גרה בדירה שכורה ולכן הדאגה שיעשה נזק לארונות עצמם גדול. גם לא הייתי רוצה שיגיע לכל התבלינים והצלחות והכוסות..

הגרה182

New member
אני קשרתי עם חוט את כל הארונות האסורים ../images/Emo243.gif

יש לי גם ארונות עם מין ר' ברזל כזה שמתברג לעץ ואפשר לפתוח את הארון רק כשמסובבים אותו, אני צריכה לקנות עוד ולשים גם על הארונות עם החוט

ניקי237

New member
חח לחתולה שלי יש אובססיה מדי בוקר לפתוח

את ארונית הדואר שיש לי בסלון היא עולה על משענת הספה ועם היד לא מתייאשת עד שפותחת אותה ואז מעיפה מבפנים את כל הניירת כל בוקר קבוע אני מוצאת את הארונית פתוחה וניירת בחוץ חח היא ממש חייבת מלפני כחודש היתה פותחת את דלת הארון איפה שהירקות והיתה מוציאה בצלים ותפוחי אדמה ומגלגלת אותם בבית אבל הפסיקה כי זו עבודה קשה מדי ובסלון יותר קל

GeJuFan

New member
תבקש אישור מבעל הדירה

להתקין בארונות סגירה לתינוקות, מהסוג שמקשה על ילדים לפתוח ארונות ומקרר. אפשר למצוא כאלו בשילב.

In Red

New member
חחחחח תודה

נראה לי שיהיה לי יותר זול להביא עוד כמה שרוכים =] למזלי אין לו כוח לפתוח את המקרר. ופעל הוא נעל אותי מחוץ לדירה והייתי צריכה פורץ מנעולים...

למעלה