חתול ג'ינג'י

lili1812

Member
היום שבת בבוקר קמתי מוקדם לשם שינוי, הכנתי לשתות ואכלתי משהו קטן , וחזרתי למיטה נמנמתי נרדמתי והופיע מולי חתול ונעלם , התעוררתי. ניסיתי לראות האם יש משמעות לחתול שהופיע בחלום,לפי הבנתי הרואה חתול בחלום יזכה למלבושים נאים. האם יש אפשרות לנמק להסביר לי יותר לעומק מה המשמעות. תודה מראש לילי .רקע... אני עדיין בחל''ת ,מחכה לאות ממקום עבודתי ,מקום עבודתי בקניון במשביר,פתחו וקראו רק לחלק מהעובדים שהם המנהלים, למרות אין אתר אישור עבודה. נראה שיש בלגן מקווה שזה יסתדר. בכבוד רב לפורום זה.

אלישבע777

Well-known member
הפרוש שלי לחלום על החתול שהופיע ונעלם

אם את מאמינה בפרוש שחתול בחלום מזכה במלבושים נאים, אז כנראה שזה מה שהחתול מסמל אצלך. האם את עובדת במחלקת הלבשה, או יש לך קשר לבגדים? האם רצונך לזכות לקבל בגדים נאים? אם התשובה שלילית, הייתי מפרשת את החלום אחרת.

את בחל"ת הרבה זמן ואף כי קראו לעובדים להגיע, לך לא קראו. בנוסף היו לך בעיות לא קלות. המנהלת התייחסה אלייך לא יפה וביקשת לעבור מחלקה, אימך אינה בקו הבריאות, בחודש הבא יש לך יום הולדת, והכל קפוא, ושום דבר אינו וודאי ואינו ידוע מראש, אני מניחה שגם חיפוש בן זוג הוקפא במצב זה. את רוצה שינוי , או מרגישה שיהיה שינוי, אבל השינויים שכן התרחשו – לא היו לטובה.

חתול הוא חייה ביתית ונאמן לבעליו ולמקום מגוריו. היכן שהוא נמצא הוא מכין לו מצע נוח ומתחתל - מתכרבל ראש לזנב ושוקע בפעילות הכי נעימה לו – לישון ולחלום חלומות... מראה חתול ישן על כרית הספה או הכורסה, נותן למי שמגדל אותו , הרגשה חמימה ובטוחה, תחושה של בית. החתול חי את הרגע. אינו דואג למה שיבוא אחר כך. מסתפק במועט וטוב לו במקומו הקבוע. חתולים אינם אוהבים שינויים! החתול זה מה שאת רוצה – בשורה טובה, מקום נוח ובטוח, חיים יציבים ללא דאגה למחר. החתול מופיע ונעלם. התקווה מופיעה אבל גם נעלמת. אסור להאמין להבטחות עכשו. אין וודאות שהן יתממשו. חתול אוהב ליטופים ומגע, ויתכן שהוא מסמל גם את התקווה לבן זוג כזה.

אשמח לתגובתך!

lili1812

Member
שלום לך אלישבע 777,הכן צדקת אני הייתי עובדת במחלקת ביגוד גברים , ביקשתי העברה טקסטיל בית וכלי בית היכן שהייתי לפני, כנראה שזה עדיין עומד בעינו, אני מקווה שיעבירו אותי. גם לגבי אמי זה תהליך שאנו חווים ועוברים הכל מאוד לאט ומתסכל ,אני מקווה שלקראת דצמבר יתבארו העניינים.כפי שאת זוכרת את המחבת עים הסופגניות .ובהקשר לזוגיות מאמינה בניסים. שתודה רבה לך אלישבע את אלופה.

אלישבע777

Well-known member
שלום לך אלישבע 777,הכן צדקת אני הייתי עובדת במחלקת ביגוד גברים , ביקשתי העברה טקסטיל בית וכלי בית היכן שהייתי לפני, כנראה שזה עדיין עומד בעינו, אני מקווה שיעבירו אותי. גם לגבי אמי זה תהליך שאנו חווים ועוברים הכל מאוד לאט ומתסכל ,אני מקווה שלקראת דצמבר יתבארו העניינים.כפי שאת זוכרת את המחבת עים הסופגניות .ובהקשר לזוגיות מאמינה בניסים. שתודה רבה לך אלישבע את אלופה.
תודה על התגובה המהירה!

למעלה