היי אנשים טובים, יש מישהו חכם שיכול זהות לי האם הגור שאימתי לפני שבועיים זכר או נקבה? תודה רבה 😊
D DarkMagicYinon New member 3/11/20 #1 היי אנשים טובים, יש מישהו חכם שיכול זהות לי האם הגור שאימתי לפני שבועיים זכר או נקבה? תודה רבה קבצים מצורפים 20201103_132327.jpg 3 MB · צפיות: 12
SupermanZW Well-known member 3/11/20 #4 נכתב ע"י DarkMagicYinon: היי אנשים טובים, יש מישהו חכם שיכול זהות לי האם הגור שאימתי לפני שבועיים זכר או נקבה? תודה רבה לחץ כדי להרחיב... זו נקבה. יש נרתיק, אין שק אשכים.
נכתב ע"י DarkMagicYinon: היי אנשים טובים, יש מישהו חכם שיכול זהות לי האם הגור שאימתי לפני שבועיים זכר או נקבה? תודה רבה לחץ כדי להרחיב... זו נקבה. יש נרתיק, אין שק אשכים.
גורדיאן-II Active member 3/11/20 #3 אם האוזן קצוצה אז זה לא חשוב, היא/הוא חסרי מין כי עברו סירוס/עיקור. אם האוזן לא קצוצה צריך לקחת אותו/אותה לווטרינר לטיפול מתאים, והוא ידע מה המין ומה צריך.
אם האוזן קצוצה אז זה לא חשוב, היא/הוא חסרי מין כי עברו סירוס/עיקור. אם האוזן לא קצוצה צריך לקחת אותו/אותה לווטרינר לטיפול מתאים, והוא ידע מה המין ומה צריך.