חתולת מין

חתולת מין

היי שלום לכולם,
כלפי חוץ אין בי שום דבר יוצא דופן, אולי אני מבחינה חיצונית קצת יותר נאה מאחרות, אבל לא בצורה של כוסית קיצונית או פצצה. - אני לא. אך כל זאת לא מפריע לבני המין הנגדי לבחון אותי במבטים רעבים. זה ממש מביך שבכל פעם שאני מכירה בחורים, הם קולטים עלי רושם מוטעה של חתולת מין נימפומנית - ואני הכי לא כזו! אני נראית סבבה, לא מפריזה בבגדים סקסיים ולא מראה שום סימנים של הסכמה שיתחילו איתו, אבל כולם קולטים אותי לגמרי הפוך. עד היום לא היה בחור אחד שהיה שמסרב לי לסטוץ. צרות של עשירים נכון?
וכאן בדיוק מתחילה הבעיה - אני כן בנאדם שזקוק להמון חום ואהבה בקטע של יחסים רציניים ומעורבות רגשית
. נמאס לי כבר מהחרמנות של בנים שמנסים להיראות כאילו הם מעוניינים בי מעבר לזיון חד פעמי, כי אני יודעת איך זה יגמר, למחרת זה ישכח את שמי. התוצאה המרה: התנזרתי מסקס לגמרי, בחורים מגעילים אותי, אני לא נותנת כבר לאף אחד להתקרב אלי מחשש לפגיעה רגשית. אפילו אם אין לו כווונות מיניות כלפי - אני בטוחה לגמרי שאיפשהו מסתתר הרצון לזיון נחשק. אז בתגובה אני ישר שוללת על ההתחלה בלי לנסות לבדוק אפילו את האדם. זו ממש טראומה. כבר 3 שנים אני לבד, אין לי אף אחד, בכיתה כבר קיבלתי הצעה מ-4 בחורים (ביקשו יפה ).... מה אני יכולה לעשות אם אני משאירה רושם של חתולת מין??? המציאות מרה הרבה יותר - אני פוסלת על ההתחלה, יש לי בעיה להכנס לקשרים אמיתיים בגלל זה ואולי לא רק בגלל זה, בכלל זה נורא מכעיס שחוץ מזיון - אין להם שום דבר אחר בראש!!
שונאת סקס! זה דוחה אותי ! למרות שאני אוהבת לצפות בסרטים כחולים כשמתחשק לי אני לא נמנעת מזה. אבל בפועל יש לי בעיה קשה להכנס למערכת יחסים מפני שאני לא מוכנה למימוש בתור מזרון! מישהי פה יודעת מניסיונה על מה אני מדברת?!

ערסlight

New member
חתולת מין

אין לך נרבה כבוד להבנה של אנשים. גברים מזהים באינטואיציה את האמת. במקרה שלך וכמו שהבאת אותו... יש אולי איזו פגיעות והשתוקקות. צורך שברגע שגבר [כזה שזה עובד עליו] מזהה את הצורך הזה הוא מציע מין. ככה הגברים הנורמליים ובריאים מציעים מועמדות. מפה כל דבר יכול לקרות. [כל דבר אחר זו כבר תהיה הסטיה שלהם]. אבל נראה שמשהו השתבש אצלך... את בלופ שאם לא תביני אותו תשארי ככה עד שיגמרו ההצעות. חתולת מין... מצחיק.

aviavram

New member
מה אין חתולות מן בגיל ההתבגרות?הן גדלות מהיכן

שהוא

גברים מזהים את מה שנידמה להם!

זה מה שהם מחפשים אז זה מה שהם מזהים בכל אחת! זה לא אומר כלום עליה!

מה השתבש אצלי?

אתה רוצה להגיד שאני מקרינה צורך מיני שגברים קולטים?? אז איך זה שזה מנוגד בדיוק לאינטרסים שלי? משהו פה לא מסתדר לי..

ערסlight

New member
קשיי הבנה

לא כתבתי שאת מקרינה צורך מיני. את מקרינה כנראה איזו מצוקה, פגיעות ושבריריות שגברים שיש להם נטיה להיות "המטפל" נמשכים אלייך. לדעתי, את באמת במצוקה לא קטנה, כנראה חווית איזו טראומה [שלא חייבת להיות מינית אבל קשורה לגברים, באינטואיציה שלי... זה כן קשור למין] וכדאי לך לטפל בעצמך. מהמקום שלך היום קשר בריא לא יהיה בטווח הנראה לעין. פשוט גדול עלייך. זה שגברים לפרשנותך רוצים "רק סקס" זה בגלל שאין שום דבר אחר לקחת.

מקרינה ומקבלת כפות לפרצוף

זה שלא אין לי מה להציע, אלא פשוט המסר שהם מפרשים הוא מוטעה בגלל שככה אני מעבירה אותו. למרות שאני מנסה להיות הכי טבעית שיש, זה מה שאני!
אני מתנהגת ע"פ דפוס חשיבה שאני לא מודעת לו אפילו. אולי גם בגלל שלא יצאלי להכיר כל כך הרבה אנשים בעבר, כלומר אין לי ניסיון עם גברים כלל בשביל שאוכל לשפוט ולהגיד מי זה מי. כל מה שלמדתי זה כתוצאה מניסיוני המר. עד עכשיו זה הוכיח את עצמו. אני לא עושה הכללות על כל הגברים שיצרתי איתם קשר, פשוט הרוב הדומיננטי הם כאלו. אני מניחה שזה אומר משהו עלי (זה שאני מושכת אלי אנשים תתי רמה וחסרי חיים), אני מודעת לבעיה שיצרתי לעצמי. בטוחה שישנה דרך נוספת להסתכל על הדברים, פשוט .... אני כנראה צריכה להתבגר קצת יותר

ערסי הארס שלך לא לעיניין

עוד פעם. ההבנה של הגברים? הרי גברים שרואים מחשוף ההבנה שלהם ירדה להם לבין הרגליים וההבנה באה מהראש הנימול ולא בא מבין האזניים. אז שהם מביטים באשה במבט רעב..או משליכים את תשוקתם "בהאנשה" על האשה- זו הבנה לא נכונה שלה? כלומר..הרי לא פעם שמענו את המשפט המצחיק: היא נאנסה כי התלבשה באופן פרובוקטיבי..לכן היא אשמה... תעשה טובה ערסי...לפעמים אתה ממש מבהיל ... ולך: כן מכירה את ההרגשה. עוד יותר שמסתכלים ואומרים משפטי מחץ שבעצם מה שהם רוצים זה תשלום החזר על היחס ותשומת הלב...וכניראה אנחנו באיזה מקום אשמות בזה(הכללה גסה לכללה הנשים באשר הן..לא חס וחסה כלפי אפ אחת באופן מיוחד)...בגלל הקלות שהם מקבלים את מה שהראש בין הרגליים מצדיע לו...

ערסlight

New member
איזה עולם

כבר חתכתי, לעסתי... רק לבלוע נשאר. אבל מי שלא רוצה להבין, בית דין לא יעזור.

א ש לי

New member
מאיפה הבאת את כל אלה?

" הם קולטים עלי רושם מוטעה של חתולת מין נימפומנית" - אני מניחה שזה תרגום שלך בלבד. "התנזרתי מסקס לגמרי, בחורים מגעילים אותי" "שונאת סקס! זה דוחה אותי !" מסקס לא התנזרת וכנראה שזה לא דוחה אותך אם את צופה בסרטים כחולים ומניחה שאת צופה גם בגברים...:) "אפילו אם אין לו כווונות מיניות כלפי" אז יש גם כאלה...... מה אגיד לך ילדה... חושבת שהכול נימצא בראשך שחררי, חייכי, תיהיי את והכול יהיה בסדר.

ארועים טראומתיים

בוודאי שכל דבר שאני מרגישה יש לו השלכות מהעבר. אני אגיד לך מאיפה זה נפל עלי. כל החיים היחסים שלי (בין אם זה הגיע למיטה ובין אם לא), היו שטחיים וחסרי משמעות, אפילו כשכן שכבתי עם אנשים - עשיתי את זה מתוך סיפוק שלהם, כלומר ממש לא היה אכפת לי להשאר אדישה לסקס בזמן שהם ייהנו. לי אישית זה לא ממש הפריע, לא קיבלתי גועל אך גם לא תענוג. מצב נייטרלי כזה.
גם כל העניין הזה שלא היה לי חיבור עם הרגשות שלי - אני חושבת מאוד השפיע על הקשרים שיצרתי, כי עובדה שהכל היה מבוסס על משיכה לצורך מין. בזמנו קיבלתי את זה על עצמי בלי לייחס לזה תווית של משהו חריג, בשבילי זה היה מקובל, אפילו התלהבתי מזה שאני רצויה ושבנים רודפים אחרי, זה החמיא לי. עכשיו, כשאני חושבת על זה במבט לאחור, אני מגלה כי יש מצב שחיפשתי מגע וחום בדרכים שיכולתי להשיג הכי בקלות. כתוצאה הפכתי לתדמית שרלילטית. את שנות נעוריי הזכרתי לצורך הקדמה ורקע כללי אפשרי להרגשה הכללית שלי עכשיו. כיום, אני ממש בבעיה להכיר אנשים איכותיים כאלו שאמצא בהם עניין אמיתי לטווח הארוך. ועוד כל הקטע זה של ההרגשה שאני מקבלת מכל בחור שני שאני פוגשת, בכלל מעבירה לי את כל החשק להיכרות מעמיקה יותר. לא שלא נתתי הזדמנויות להכיר אנשים יותר לעומק, פשוט מהניסיון המר שלי - כל הטיפוסים היו שייכים פחות או יותר לאותה הקטגוריה של מחפשי סקס. אני לא מפנה אצבע מאשימה כלפי אף אחד, יש מצב גדול שאני מקרינה בתת מודע רצון לקירבה גברית, פשוט לא יודעת לאזן את האנרגיות המיניות שלי..

הבעיה לא אצלך!

זה לא איך שאת מתלבשת, זה לא איך שאת מתנהגת ולא משהו שאת משדרת. אל תאמיני לזה. זה הגברים של היום שכל מה שהם מחפשים זה סקס! אם וכש.. תמצאי את האחד הרציני והאמיתי זה יהיה אחרת. אל תשנאי סקס בגלל זה (אני יודעת שזה קורה) ואל תפסיקי לחפש את האחד הנכון (אני לא רציתי אף אחד במשך שלוש שנים בגלל הדברים האלה!). וכל הבודקים והמזיינים והמחפשים והממספרים שיחפשו להם מישהי אחרת! יום יבוא ותמצאי את האחד.

אמא66

New member
הבעייה לא אצלך

הרבה גברים הם כאילו מתקדמים, אבל בפועל לא רוצים קשר עם מישהי שהם לא נאבקו במשך שנים כדי להשיג אותה. אני ממש לא מבינה מה הקטע של כל המשחקים האלה, אבל בתור עובדה, הבנות חייבות ליישר קו ולהפסיק לשכב עם בחורים. זה מאד עצוב, אבל זאת הדרך היחידה לשדר תדמית רצינית. מצד שני - אם לא נשכב איתם, איך נדע אם אנחנו רוצות אותם בכלל? בקיצור, הבנים יוצרים מצב שבו עדיף פשוט לוותר עליהם לגמרי. או לחפש בחורים עם מנטליות אחרת...

למעלה